Six-Fo kirjutas:
Six-Fo kirjutas:
Donkey_mike kirjutas:
Küsimus, kõrgemad jumalad siin, mis te arvate Sony Xperia Go-st ja Nokia N9 64GB-st ?
Tarkvara paneb aeg ajalt kelbast ja Sony ei ole senimaani suutnud toimivat lahendust teha, iga tarkvarauuendusega ilmnevad uued vead.
Jätkuks et ma olen siin vist tarkvara teemalisi postitusi rohkem kui mitu teind, iga kord erinev uuendus ja erinev häda. Praegu siis põhiline on see, et kohe pärast kõne lõpetamist helistab veel inimesele ise tagasi vahetevahel

. Mingeid lolle restarte teeb ka teinekord taskus.
Nende telefonidega ongi nii, et ühel toimib korralikult, teisel meeletud probleemid. Uuendused ei muuda midagi paremaks, kui põhi jama on. Ma ei tea kus ja kuidas see võimalik on aga soft maha ja soft peale.
Siinkohal võin tuua ka võrdluse selle, millest vahepeal siin arutelu tekkis. Sai soetatud Prestigio telefon. Mulle tundus kõik sujuv ja kiire ja ka neil telefonidel on sõltuvalt õnnestumisest omad probleemid.
Nüüd Android 4.2.2 One. Telefonil ja telefonil on ikka suur vahe.
Ja Apple! Hea töö eest, sai tasuta omale iPad3-me. Ütles, et nii mõnus kiire aga ta vihkab seda Apple süsteemi kõige rohkem siin maailmas. Aga hea ja kiire on ikka