Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 23:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 21 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi A4 b5 2.5 v6 tdi quattro 110kW 1999 - Saajetsplj2t
PostitusPostitatud: 01.08.2013 23:05 
Kasutaja avatar

300 nüüd kõiki rihmasid ja rulle kindlasti ei saa, isegi Taneli abiga mitte. Mootoririhma ja sinna juurde äkki midagi jah, aga lisaseadmete, kliima ja pumba oma ka + kõik rullid on küll juba liiga hea et tõsi olla. Mina enda omal vahetasin absull kõik mis sai. Forssi kalkulatsioon tööga (koos eelsüüteküünaldega) oli 1000 eurot, nii et ei ole see Andrese hind siin küll väga vale. Täpselt peast ei mäleta, palju mul läks, ei viitsi tsekke välja otsida hetkel, enamus jupid tulid Tanelilt HL-st ja paigalduse tegi ka üks antud marki hoodava firma töötaja ära (tuttav). EDIT: Õli ja filtrid olid ka seal kalkulatsioonis.
Aga noh mõni rull tegemata jätta ja pärast midagi mootoririhma vahelt välja kiskuda on nagu ka pointless. Päris mitu teemat on silma jäänud, kus lisaseadmete rihma vahetatakse kuidagi nina küljes ja pärast jääb viltu ja hakkab rihma sööma, lõpptulemus siis suure rihma vahel ja mootor koos.

Aga minu auto on ka müüdud tänaseks

Ja boxide teemal, Tallinnas saaksid jah proovida

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2013 23:26 
Kasutaja avatar

Ega ma lampi ei laulnud siin tõepoolest. Vist isegi mul siin Tanel kunagi ütles selle hinna mis mul kogu kupatus maksma oleks läind. Nagu Dellu siin kõik jubinad välja tõi. paljast mootoririhma V6 diislil pole mõtet vahetada. Seal kapoti all peab nagunii päris palju laiali lammutama ning siis juba kõik täiega üle käia. Mul oli see jama, et termostaat oli läbi. Ja sellel isendil termostaati niisama ei vahetatagi. Ehk siis vaja rihm ja sada muud asja eest ära võtta mille järel pääseb termostaadile ligi. No ja kes siis hiljem vana rihma tagasi enam paneb? Samas kui see suur klots välja ära käia, peaks olema tükkaega rahu majas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2013 23:30 

Andres003 kirjutas:
Ega ma lampi ei laulnud siin tõepoolest. Vist isegi mul siin Tanel kunagi ütles selle hinna mis mul kogu kupatus maksma oleks läind. Nagu Dellu siin kõik jubinad välja tõi. paljast mootoririhma V6 diislil pole mõtet vahetada. Seal kapoti all peab nagunii päris palju laiali lammutama ning siis juba kõik täiega üle käia. Mul oli see jama, et termostaat oli läbi. Ja sellel isendil termostaati niisama ei vahetatagi. Ehk siis vaja rihm ja sada muud asja eest ära võtta mille järel pääseb termostaadile ligi. No ja kes siis hiljem vana rihma tagasi enam paneb? Samas kui see suur klots välja ära käia, peaks olema tükkaega rahu majas.

ega jaa, maksab palju maksab, ära on vaja teha, enda südamerahu jaoks. loodame,et nukajama ei tule:d

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2013 23:31 
C4V6
Kasutaja avatar

Mulle vaikselt hakkab endale ka juba see "good old reliable" 2.5 V6 pähe jääma.

Kõik uuringud näitavad ainult tõusvat joont nende mootorite suhtes ja ma müün aina rohkem sellistele asjadele komplekte. Kui kunagi kaabiti hammasrihma ja balansiirrihma + mõned rullikud ja veepump, siis tänaseks ikkagi on aina rohkem neid mehi kes tassivad endale mingi olematu raha eest sellise pilli õuepeale ja tulevad ostavad korraga kõik rihmaliini asjad + nukakomplekti ja kõik mahlad. kõvemad mehed võtavad veel esisilla ka sinna juurde ja ilmselt sõidavad selle jupp aega (ma ei tea kas siis tööautoks või lihtsalt autoks või milleks iganes). Iga peävaga lähevad varuosad aina odavamaks ja ma ei imesta kui varsti saab mingilt odavtootjalt näiteks 640 euro eest kogu rihmajooksu + nukad :D

Need kes kulutada ei viitsi ostavad 1.9 disla ja sõidavad sellega :P

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2013 09:49 

oijah, pole ammu siia kirjutanud, aga autoga 5000 kilti läbitud ja pole midagi öelda, vasakul 2 ülemistõõtsa läbi nüüd, need pagassis olemas juba , kuid pole hetkel kohta kus vahetada.Auto sai ka endale toonklaasi, läbi siinse kasutaja. tänud talle. sai käidud ka sillastendis, ees kokkujooks taga sõi sisemisi ääri, nüüd paremapoole sai korda, kuid vasakul ei tulnud polt lahti,(tagasillal) ostsin uue poldi juba ära, mingi päev peksan lahti need asjad seal ,määrevahele ja uuesti stendi. nüüd lekkivad paremapoole pihustid, peab seibid ära vahetama , kuid vasak pool on ikka ilusti korras, ja uued voolikud ka juba siis panema.muidu igaterahul autoga :):) Kellegil odavalt talverehve on 16" siis võib kirjutada.

tühikäigul on mürin salongis, tahaks tartus korraks tõstuki peale, äkki keegi saaks abiks olla??

paar pilti ka.
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 23:19 

Noonii, pole ammu ammu siia midagi kirjutanud, kuid vahepeal on toimunud päris palju.

Esisilla detailid käisid taastamises, läks maksma mingi kerged 100 eurot.
Mingipäev lendas tartus generaatori vabajooksurullik laiali, seega sai esinina lahti kisutud ja rihmad vahetatud, sellega läks ka sisse uus tosool.Nüüd vaja veel enne talve uut akut, seega kui keegi saab hea hinnaga , siis PS!

Nimelt ükski eelsoojendusküünal mul ka ei tööta, kiskusin kõik välja ja proovisin akupealt ära, ei lähe ükski soojaks.
Homme vast saab need uued ostetud.Kuid küsimus selles, et miks eelsoojenudus küünal võib õline olla? Õlirõngad läbi? Klapisääretihendid? . pm mingit tossu tagant nagu ei tule, seega välistaks, et õli kambrisse sattub.

Vahepeal sai 18 tollised veljed ostetud, kuid ei tea kas panen endale alla, kes soovib siis 300 euri ja koos rehvidega.
Pilt

ja rihmavahetusest ka midagi.
Pilt
Pilt

Koolis sai sillastend ka tehtud
Pilt

Päris hea on nüüd, rool otsepeal ja , ei kisu ka kuskile enam:D

Jaa muidugi quattrot talvel ikka lust omada:P:P

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 21 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2