Lihapirukas kirjutas:
No eks iga kasutatud auto vajab natuke hooldust, mis ka maksab. See odavaim ka ilmselt samamoodi. 4.4i valisin, sest valida polnudki midagi

Sõidan ainult legaalsetel kiirustel, linnas 40-50 ja maanteel 60-100, maanteel kulub 9-10 liitrit ja linnas olen 14 komadega saanud hõreda liiklusega ja tipptunnil alla 17 liitri. Maantee ja linna umbes võrdne kompott andis keskmiseks 12.4, linna osakaal oli suuremgi. Midagi 12 ja 13 vahel ongi reaalne keskmine, vahel ikka vajutan julgemalt ka. Tehaseandmed on ju 10.8/18.9/13.9. Küllaltki ökonoomne vanust arvestades

Minu mõistus kinni ei võta kuidas on võimalik saada 4,4 liitrise töömahuga BMW keskmiseks küttekuluks 12,4L/100le
Ise omanud kunagi 525IX-i ja keskmine küttekulu oli umbes 17L/100le, ka kõige parema tahtmise juures ei tulnud küttekulu alla 13.
Sõbral on mul 740 ja tema jutujärgi tal keskmine küttekulu 11L/100le, vanematel on mul 525tds nendel tuleb keskmine küttekulu sinna 9-11 kanti.
Nii et müstika minujaoks ja kui tõesti saate 4 liitrise töömahuga BMW küttekuluks ca 12L/100le siis tõsine RESPECKT minupoolt

Vennal S4 4.2 ja keskmine kulu 12L/100le. Samas kui rämedalt vajutad, siis on paak tühi kah
Alati ei ole vaja ju peenestada, 90% sõitudest saad normaalselt läbi aetud. Suurema töömahuga mootori puhul ei ole vaja ju koguaeg gaasi pedaalil tallaga seljas olla. Samas kui eputamise faktor 100% põhjas on , siis kütusekulust ei tasu rääkidagi.