Otsisin vahepeal esimest iluvõre. Vaja oli kindlasti seda uuemat. Üks vedeles siin, aga kolmest kinnitusest oli kaks puruks. Kaevasin netis ringi ja ei leidnud kusagilt. Lõpuks võtsin kätte ja hakkasin parandama. Ühe kinnituse ainult leidsin üles mis oli ära murdunud ja selle siis külge paningi. Kõvasti sai plastikut sulatatud ja veidi lihvi ja värv peale. Panin külge ka ja päris hea näeb välja. Algul olid peal plastikust A-piilari katted. Tahtsin neid värvida ja ühte teksti sisse maskida, aga kannatamatu nagu ma olen, rebisin teibiga värvi alt lahti ja peese nad läksid. Võibolla tulevikus proovin uuesti. (teksti teipida on peavalu)
Praegu panin tekstiiliga kaetud katted. Veidike luksuslikum ja soliidsem on.
Täna tegin auto seest puhaks igaltpoolt.
Paar pilti kah:

Panin photoshopis esimese ja tagumise stange ka külge, et näha mismoodi asi hakkab välja nägema. Värvikombinatsioonidest jms praegu ei räägi. Parem näitan siis kui valmis, aga tulemus tõotab sheff tulla.
Varsti võtan kätte ja vahetan esisillas vajalikud asjad ka ära. Pendelhoova puks, sisemised-välimised rooliotsad, kondid. Kuna see tehasest roolivõimuga ei tulnud, siis panen ka selle peale.
Probleeme on ka: Mingi tarbija on peal ja aku läheb ööga tühjaks. Siis tuledega on mingi kala. Tagumised ei tööta üldse mingil põhjusel. Ei tea kas mass jebib.
Ühesõnaga nuputamist ja nikerdamist jagub.
PS. Ma ikka imestan kui palju ruumi selles autos on. Ma olen üle 180cm pikk ja esimesed istmed on suht kaugel roolist ja seljatugi ka mõnusalt lesosse lastud. Istun taha ja põlved vastu istet pole ja saab jalgagi sirutada.
Ühesõnaga tõotab tulla ülimugav kruiisipill

Paljud on küsinud kui autot näevad, et noh lasete rooste pealt jah? Ja siis ma vastan, et ei jääbki laiguliseks ja juba lakitud, siis suud ammuli ja kohe kättpidi katsuma (pind on ägedalt reljeefne) ja ikka öeldakse, et originaalne ja pole sellist asja ennem näinud