zPlit kirjutas:
Faaa-aak noh, selline tunne, et viskaks kuskil Elisa kontoris aknad sisse, circa 2 kuud MINTi kasutanud ja oii kuidas see väike pulgajunn on hakanud venitama nüüd kui nö ametlik tagastusperiood (14p) on läbi. Õnneks varsti võimalik normaalne kaabel saada ja eks siis läheb sõimab neil seal näod täis Elisas, kui julgevad miskit vastu öelda

Helistama ja s6imama peab. Mul oli Elisa netipulka aastaid tagasi v6ttes teema, et ca 2-3 päeva kasutamist ja läks levi tuntavalt kehvemaks. No helistasin klienditeenindusse ja kurtsin muret. Teenindaja jahus midagi minu kehvast asukohast jne. ent ometi läks m6ned tunnid peale helistamist levi paremaks. Hea levi kestis (katkematult) taas 2-3 päeva, enne kui jälle pea nullis oli. No helistasin jälle ja jälle räägiti mulle kehvast levist ja jälle imekombel peale k6net taastus see levi paariks päevaks.
Niimoodi nssisin selle netipulgaga ja helistasin Elisasse mingi kuu aega järjest. Viimastes k6nedes neile olid närvid juba nii prses, et ainult karjusin ja räuskasin nende klienditeenindajate ja tehnikute peale. Peale seda, kui marssisin teenindusse kohale, palusin neil mulle konkreetselt näidata mis moodi minu netipulk pidevalt nende arvates mitme leviala vahel pendeldab läks levi taas normaalseks ja jäigi nii. Sellest ajast (3 aastat umbes) ei ole ühtki anomaaliat enam esinenud, netipulk töötab ja leviga olen rahul.
Minu netipaketi näol tegemist Mint Strongiga ja ilmselt Mindi äriplaan oligi siis selline, et müüdi strong v6i extra strong pakett, aga miski süsteem neil keeras peale teatud aega levi ja kiiruse lighti tasemele. Ei saanud siin p6hjus olla ka selles nn. k6nede eelistamises, sest levinss kestis mitte tund-paar vaid täpselt niikaua, kui Elisasse helistasin ja muret kurtsin.