obsidian kirjutas:
Kuna kärdla on väike koht, siis on ka politseil kõik teada, samas piisavalt tõendeid pole, et kedagi otseselt süüdistada. Tavaliselt nad nokivadki täpselt neid kaabakaid keda nad otseselt vahele pole saanud.
Hakkas parem. Aitäh!
Ainuke kokkupuude hiiumaa politseiga mis mul on olnud, oli äärmiselt ebameeldiv. Sõber sõitis minu autoga kuna mul olid load kehtetud. Peatati kinni ja hakati konkreetselt nussima. Kuna passis olin kasutaja siis jäi neile ette see, et mina ei saa edasi volitada ja taheti minu dokumenti näha. Ma muidugi ei leidnud ühtegi asja üles (puhkasime hiiumaal ja kõik oli laiali autos). Peale sellise jutu ajamist läks juba kiireks praamile jõudmisega ja ütlesin, et ärge tehke nalja, me jääme juba praamist maha, seepeale arvas konstaabel, et võiks mind ja autot viia jaoskonda. Mind isikutuvastusele ja auto varguskahtlusega. Sinna vahele jäi hunnik debiilset juttu kaa.
Ja kui sa nüüd tahad üelda, et me ise süüdi, siis me rikkund ühtegi seadust ja suht 100% nägid need politseinikud meid elus esimest korda elus. Kui paarimees poleks olnud normaalne inimene, oleks meid kindlalt läbi trukitud praamile jõudmisega.
Ei ma ei taha midagi öelda. Minu jutt kehtis kohalike kohta. Seal on mõned politseinikud liiga ära tõusnud küll. Üks kõige suurem tõusik on ka töövälisel ajal haiglasse pekstud. Aga ma ei üldistaks - on ka väga normaalseid politseinike.
Võõraid inimesi neil ongi parem peedistada, aga kohalikke ju ei saa, kui tahad päriselus ka veel kellegagi läbi saada. Sai kunagi sõidetud 50 alas 140 radarisse ja siis tuttav politseinik tuli karjus korra akna peal ja lasi puhtalt minema... Paras onupoja poliitika on kogu see värk hiiumaal.