Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 645 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 43  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eurotripp
PostitusPostitatud: 13.09.2013 13:15 
Kasutaja avatar

Targad, rääkige autorendist Lõuna-Prantsusmaal Nizzas. Oskab keegi soovitada firmat? Hea oleks ka variant kui auto saaks lennujaamast ja tagastada saaks kesklinna. Kui palju on lisatasu, kui juht on alla 25a vana?

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2013 19:16 
Kasutaja avatar

dsm kirjutas:
dsm kirjutas:
15sept minek läbi Euroopa Musta mere äärde.
Kes varem käinud, kas Rumeenias/Bulgaarias saab kohapeal eurodega hakkama või peab kohalikuks vahetama?

Sellekohane info teretulnud.

tõstaks korra esile.
keegi oskab ehk aidata ?

Tulistan õlalt ja ütlen, et ei saa! Krediitkaart ja kohalik raha. Täpsustavalt võid uurida trip.ee foorumist!
Suuremad hotellid tõenäoliselt võtavad eurosi vastu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2013 19:22 
Kasutaja avatar

fabre kirjutas:
Targad, rääkige autorendist Lõuna-Prantsusmaal Nizzas. Oskab keegi soovitada firmat? Hea oleks ka variant kui auto saaks lennujaamast ja tagastada saaks kesklinna. Kui palju on lisatasu, kui juht on alla 25a vana?

Mis seal keerulist. Võta lennujaama koduleht lahti ja seal näidatud autorendifirmad, kes seal tegutsevad. Tõenäoliselt Avis, Hertz, Europecar, Budget, Sixt. Midagi ehk veel. Lähed mõnele selle firma kodulehel ja teed broneeringu ära. Kodulehel saad valida tagastamise koha ja juhi vanuse määrata. Broneerida tasub kohe kindlasti, sest väga vabalt võid saada kohapeal kõikidelt vastuse: fully booked
Auto soovitan võtta võimalikult väike, seda tuginedes Pariisi olukorrale, kus ikka on ääretult kitsas, nii parkimisel kui koha leidmisel. Parkimismajad aga väga kulukad!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2013 22:33 
Kasutaja avatar

Väikse auto võib valida, aga kui neil muud pole annavad sama raha eest suurema ka. Muidugi selle peale loota ei tasu, kui suurema kambaga minek.
Ma miski aeg tahtsin Saksas Smarti ära proovida, mingi 5+ korda pidin valima, enne kui reaalselt sain. Samas oleme ka saanud väikseima auto klassi asemel pea tutika C200 kompressori jne.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2013 00:46 
Kasutaja avatar

Pildil võib Smart olla, kuid sellist autot reaalselt ei pruugi üldse valikus olla. Autod jaotatakse gruppidesse, A on kõige väiksem. Automaat, manuaal, nelikvedu jne. need kõik annavad tähe juurde.
Iga auto juurde on kirjutatud näiteks Golf või sarnane! Siin on ka teine broneeringu eelis. Hind on paigas! Lihtsalt käed taskus sinna jalutades öeldakse, sorry pole odavat autot. Kui tahad, võta maastur hinnaga $$$$$

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2013 10:17 
Kasutaja avatar

on on, sixtil ongi kohe smart. Teistel on jah et VW Golf (või Ford Focus või Opel Astra) jne. Klasse seal otseselt pole. Aga smart on puhtalt eraldi klass. Võta www.sixt.de, pane üks kuu aega tänaest ja vali Berlin Tegel Airport mõlemaks punktiks ja palun. Mina valisin lihtsalt sellepärast, et lihtsalt oli soov see pull aparaat ära proovida. Mul oli veel muidugi mingi hulult öko variant ka, mis foori taga ennast välja lülitas ja gaasi andes uuesti käivitas (poolautomaat). Ma muidugi selle funktsiooni avastasin alles siis, kui ma oma sihtpunktis olin ja linnapeale süüa otsima läksin. Ehk siis ise sai valida kas sellega või ilma. Aga see kisub juba OT-ks, aga bronn on kindlasti tark ära teha jah, muidu kohapeal saad tõesti maasturi maasturi hinnaga. Tegelt teine asi on veel see, et soovitav oleks teha kohalikul lehel, mina olen kunagi teinud .com, ehk usa lehel. Algul oli küll hämmeldus, et kuidas siin nii head hinnad on. Pärast kohapeal selgus, et igasugu kindlustused on seal excluded ja hakati neid kohapeal juurde pakkuma. Mina muidugi ei viitsinud neid siis enam võtta, kuna sõit oli suht lühike, aga lõpptulemus oli see, et omavastutuseks bronniti krediitkaardilt 1000 eurot ja see ju ei vabane enne kui alles järgmise kuu nn mahavõtmise kuupäev käes. Sisuliselt kuu aega oli mul 1000 eurot kinni.
Netis liikleb veel mingeid sooduskoode ka teinekord, tasub googeldada. Me tookord kui C200 saime maksime N-E (miski nädalavahetuse pakett) 120 eurot mäletamist mööda.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2013 10:21 
Kasutaja avatar

Üks soodsamaid rendivahendajaid on www.autoeurope.ie

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2013 09:13 

MDB kirjutas:
dsm kirjutas:
dsm kirjutas:
Kes varem käinud, kas Rumeenias/Bulgaarias saab kohapeal eurodega hakkama või peab kohalikuks vahetama?

tõstaks korra esile.
keegi oskab ehk aidata ?

Tulistan õlalt ja ütlen, et ei saa! Krediitkaart ja kohalik raha. Täpsustavalt võid uurida trip.ee foorumist!

sain juba vastuse inimeselt kes hiljuti käinud. ROM/BG saab igalpool hakkama kaardiga(va. väiksed külapoed)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2013 13:22 
Kasutaja avatar

Smart-iga tekib esialgu probleem parkimisega. Auto nii lühike ja kitsas, et võrdselt joontevahele parkida raske :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2013 14:28 

fabre kirjutas:

Tasub vaadata kohalikke rendifirmasid, mina võtsin eelmine aasta sellisest kohast nagu http://www.rentacar.fr , sama raha eest mis suurtest rendifirmadest oleks saanud ehk mingi pesoo 107 või midagi veel väiksemat sain peaaegu tutika megane cabrio. Iseenesest asub nende plats lennujaamast natuke eemal (ca 2km) aga kui nendega suhelda siis tulevad lennujaama vastu ja pärast viskasid hotelli ka veel ära. Erinevalt suurematest firmadest küsivad tagatisraha rohkem ja suhtlemine toimub kas Prantsuskeeles või steptantsu ning peeretuste abil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2013 22:25 

...

Viimati muutis g000, 10.03.2015 09:05, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2013 21:33 

dsm kirjutas:
MDB kirjutas:
dsm kirjutas:
dsm kirjutas:

tõstaks korra esile.
keegi oskab ehk aidata ?

sain juba vastuse inimeselt kes hiljuti käinud. ROM/BG saab igalpool hakkama kaardiga(va. väiksed külapoed)

Kui suurtes tanklates ja poodides kaupled siis küll jah. Mul näiteks juhtus nii, et kaart blokeeriti ära :kill kolm korda ei tunnistanud mu parooli ja oligi kõik. Ning samuti piirpunktis ning mentidele läheb sularaha vaja, soovitatavalt väikesed kupüürid. Sest valge inimene on neile nagu rahapõrsas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.09.2013 12:46 
Kasutaja avatar

Ma ka igaks petteks võtaks Rumeenias/Bulgaarias kohapeal vajaminevast rahast ca 1/3-1/2 sularahas kaasa, ei ole need nii arenenud lääneriigid veel.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2014 19:05 
Kasutaja avatar

On käes jälle see aeg, kus eesolevaks suveks reisiplaane tehakse. Minu seekordset trippi "eurotripiks" nimetada ei kõlba sest viib USA läänekaldale, nimelt sai septembri alguseks soodsa hinnaga otselend LA-sse ostetud. Aega kohapeal 2 nädalat, väga pikkasid otsi korraga sõita ei kavatse, pikim ots kohe maandudes LA-Las Vegas, mis reede õhtul saab huvitav olema netist loetu alusel aga saab hakkama.
Kuigi oli meeletu kiusatus selleks ajavahemikuks Mustang cabrio renditud, otsustasin ikkagi nö pargimaasturi kasuks (Ford Escape või sarnane), kuna omajagu kõrbes sõitmist, kus tahaks ka asfaltilt maha keerata. Hotelle peale Las Vegase ette ei kavatse bronnida, kasutab kohapeal Priceline äppi.
Hetkel planeeritud marsruut selline https://goo.gl/maps/eUP2a
Kes sarnase tripi läbi täinud, võib soovitusi jagada vaatamisväärsuste osas. Grand Canyonit ma tean :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2014 23:22 
Kasutaja avatar

Väga hea valik, loodus on seal kandis ikka ülikõva. Kui vähegi võimalust on, siis soovitan Mehhikot ka külastada, kasvõi paar päevagi, Tijuanast ca 100km mere äärt pidi allapoole sõita ja elamus garanteeritud. Ära sa ainult passi Mehhikos ära kaota (a la seo ümber kaela, kui magama lähed), muidu USA-sse tagasi ei saa ja jäädki Mehhikosse mädanema :D.

Tõnu

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 645 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 43  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis