on on, sixtil ongi kohe smart. Teistel on jah et VW Golf (või Ford Focus või Opel Astra) jne. Klasse seal otseselt pole. Aga smart on puhtalt eraldi klass. Võta
www.sixt.de, pane üks kuu aega tänaest ja vali Berlin Tegel Airport mõlemaks punktiks ja palun. Mina valisin lihtsalt sellepärast, et lihtsalt oli soov see pull aparaat ära proovida. Mul oli veel muidugi mingi hulult öko variant ka, mis foori taga ennast välja lülitas ja gaasi andes uuesti käivitas (poolautomaat). Ma muidugi selle funktsiooni avastasin alles siis, kui ma oma sihtpunktis olin ja linnapeale süüa otsima läksin. Ehk siis ise sai valida kas sellega või ilma. Aga see kisub juba OT-ks, aga bronn on kindlasti tark ära teha jah, muidu kohapeal saad tõesti maasturi maasturi hinnaga. Tegelt teine asi on veel see, et soovitav oleks teha kohalikul lehel, mina olen kunagi teinud .com, ehk usa lehel. Algul oli küll hämmeldus, et kuidas siin nii head hinnad on. Pärast kohapeal selgus, et igasugu kindlustused on seal excluded ja hakati neid kohapeal juurde pakkuma. Mina muidugi ei viitsinud neid siis enam võtta, kuna sõit oli suht lühike, aga lõpptulemus oli see, et omavastutuseks bronniti krediitkaardilt 1000 eurot ja see ju ei vabane enne kui alles järgmise kuu nn mahavõtmise kuupäev käes. Sisuliselt kuu aega oli mul 1000 eurot kinni.
Netis liikleb veel mingeid sooduskoode ka teinekord, tasub googeldada. Me tookord kui C200 saime maksime N-E (miski nädalavahetuse pakett) 120 eurot mäletamist mööda.