purexpure kirjutas:
Aular kirjutas:
Mingid asjad seadusega vastuollu ei lähe ?
Ütleme ,et ma ei jõudnud joosta 10 ringi jooksin 5 ja lihtsalt ei jookse rohkem.
Võetakse mu vabadus ja pärast pean ikka seda tegema ?
Kuradi ajuvabadus on see ikka küll.

Nii päris see ei ole, ma sain aru, et kui sa keeldud üldse asja tegemast/alustamast. Kui ei jõua, siis ei jõua rohkem.
mul on meeles oma ajateenistusest, et ootasid kogu aeg millal keegi enne sind ära kustuks. Teadmine, et sa ei taha olla esimene, kes alla annab aitas kauem pingutusele ja koormusele vastu pidada.
Kuna eesti on nii väikene siis jõuab kõik see jama, mis korraldad kunagi kuidagi ikkagi sinu sugulaste, lähedaste, sõprade ja tuttavate kõrva. Kõikidel võib ette tulla nõrkuse hetki või läheb närv mustaks. s..t happens. Aga kui sinu nimega käib kaasas mingi pidev pasarahe siis hakatakse ikkagi mingil määral viltu vaatama.
Mind ei häiri, et kellegil on erinev arvamus ajateenistuse läbimise vajalikuse kohta, aga piinlikust tekitab selline üleolevalt mõnitav ja samas asjatundmatult loll ja kibestunud seisukohtade esitlus. Küll ikka mõnel kestab puberteedi iga pikka aega?
Ja mina ei ole sõjard, kes magab püstol või mauser K98 tääk padja all. Kakluse korral nuga ka kellegile kõrri ei löö. Eriliselt loll on selliste avalduste pildumine avalikus SR foorumis. Pealegi on see eriliselt rõve ja räpane tapmise moodus. Igatahes peaks laskma allan1 endale vähe kangemad tabletid välja kirjutada. Loodan siiralt, et keegi tuleb ja sult need täägid käest ära korjab. Nagu ise ütlesid, et need on kogumiseks. Nendega ei töllerdata enesekaitseks linnapeal, kus sulle mõni vastu kaalikat anda võib.