GNX kirjutas:
neG kirjutas:
http://www.auto24.ee/used/1554302
Sai ära ostetud, ja tõrvasse sõõma mindud, 20 min prst oli rusikasuurune õlilaik, sai tagasi viidud. Juhiuks ei avanud väljast lukust, müüja ise ei õelnud.
Hind on ju ka selline Focuse kohta, et kui asi kõigest õli lekkimise ja ukselukuga piirdub on isegi hästi.
Mis see hind siia puutub? Jutt on sellest müüja varjas neid vigu. Kui ikka rusikasuurune õliloik jääb asfaldile siis sellisest asjast peaks rääkima, et kuule, veits tilgub. Asi ei piirdunud puhtalt nendega vigadega, vigu oli korralikult ja kere oli läbi ja mõned asjad tulid alles küsimise peale välja.
Enamus autosi mis mul on olnud, on kuskilt otsast midagi lekkinud, kui paar tilka tilgub ei tee ma sellest mingit numbrit. Antud isendil ei tulnud õli KKK vahelt vaid mootori terve alumine ots + rihmad oli õlised ja ei saanudki aru kust see tuleb, kahjuks enne ostu põhja alla ei vaatanud. Selge ka see et müüja oli enne ostu õli juurde pannud, sest sellise kiirusega lekkimisel üle kuu ei sõida.
See kui te teete ostes müüjaga usalduse peale kindlaks auto olukorra, ostate ära, avastate et olulisi auto kasutamist segavaid vigu on veelgi, ja see kas otsustate masina endale jätta või tagastada on iga inimese enda valik, eks.
Nagu kahju oleks siin mõnel kui ma hoiatan et auto ei vasta kuulutuses ja telefonis kirjeldatule..
Minge ostke ära kui isutab.