Tänane tripp Grillbaasi tehtud.
Kui te soovite süüa jahtunud saia, mille vahel on odavat ketsupit, veidi saslõkki ja majoneesi, siis Armeenia kebab lavaš on just teile mõeldud. Hinnaks 4.5 juudirubla ja elamust kogu raha eest. Nimelt ei ole ma nii kehva kebabilaadset toodet kuskil veel saanud. Saslõki kohta oleks see isegi hea. Paraku pole seal saiavahel peale nn kebabi ja ketsupi ja sibula mitte muffigi. Võiks ikka normaalne kaste olla ja salatit ja värke ka. Paraku oli sibul ainuke heameelt tegev asi, kuna ma pole juba ammu nii palju marineeritud sibulat ühe toidu seest leidnud. Ka on see saianukk paberisse üsna kehvalt mahutatud ja alguses kippus ikka üht-teist üle ääre kukkuma...
Eriti niru on see, et neil ongi umes 4 erinevat toodet, mis on peaaegu sama asi, mida seal müüa. Kunagi proovin sealt ka selle friikatega variandi vast ära, aga sellega piirduvad ka minu külastused sinna.. Seal lihtsalt pole midagi...

Kui tahate head kebabi lavašiga, astuge paarsada meetrit Selveri poole ja ostke Tankla Grillist. Väike 2.5€ ja suur oli vist 3.9€ siis seal selle raha eest ikka saad ka, mis on seda väärt...