Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 00:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 02.10.2013 07:54 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Arenenud riikides küsivad kaarditerminalid küll, et palju jotsi jätta või siis kirjutad ise arvele, et palju annad ja see liidetakse kohe lõpparvele.

eesti pole küll arenenud riik, kuid ka siin-seal juba olemas võimalus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 09:21 

RustyZ kirjutas:
mastr kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Wertus kirjutas:
Drag kirjutas:
Wertus kirjutas:
Sai käidud Foorumi St. Patrickus. Toit oli hea, kuid teenindus ei meeldinud.
Sõin seene-suitsujuustu kattega sealiha ja ahjukartuleid ning juustutäidisega kanafileed peekoniga ja grillitud köögiviljadega. Algselt ootamise kõrvale sai sisse söödud küüslauguleivakesed, mis toodi küll kiirelt lauda. Praadi ei pidanud ka kaua ootama.

Teenindaja oli ebaviisakas ning ei teretanud laua juurde tulles. Samuti sai kõrvalt nähtud, kuidas üks teenindaja ühte klienti lükkas, et jumala eest määrdunud nõud laua pealt kätte saada. Inimesed olid parasjagu lahkumas ning panid jopesid/mantleid selga laua kõrval.. Oleks võinud selle 25 sekundit ju oodata.. Igatahes olgu teenindaja nii viisakas/ebaviisakas kui tahes, tippi jätan alati.

Ma ei näe küll põhjust miks peaks tippi jätma kui teenindusega rahul pole. :uhoh

Ahjaa.. tipi jätmine oli ka koomiline. Ütlesin, et võtku endale 10 protsenti kogusummast, ehk kaardiga makstes liitku see arvele ning kahjuks ei suutnud ta seda välja arvutada, mistõttu ikka ümardasin endale kasulikumaks :D
Tippi ma jätsin ma lootuses, et ehk oli tal lihtsalt raske päev. Eks meil kõigil ole oma tõusud ja mõõnad ning kui kunagi ma selles kohas jälle rahule ei jää, siis ma tõesti tippi ei jäta. Eks see ole harjumus ka.

Ei, tal polnud raske päev. Seal ongi teenindus kaki. Kõigis Patrickutes on. Ja praed väiksed ja võltsi maitsega.

Kui sa kõikide kohta väidad seda, siis oled sa ise pigem sitt klient või liiga pirts.
Pärnu mnt Patrickus on enamjaolt täitsa viisakas ja tore teenindus. Neiud vestlevad, teevad nalja jne.
Foorumi oma hakkab rohkem vanalinna omi meenutama, mida aeg edasi.

Sorry, pärnu mnt omas olen aint õhtuti õlut joomas käind, siis kõik ok olnud, ununes et see pätrik on kuna teistes on tõesti saast.

Plaza juures pätrikus sai eelmine aasta palju käidud, põhiline mul oli lõhesupp ja steik. Rahule ei jäänud sellega, et 1 komplekti töötajatega sai steiki mediumisse lasta aga teise komplekti puhul nädal hiljem ainult küpse. Küpse steik on halb minu jaoks. Võta siis kinni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 09:35 

MDB kirjutas:
Jootraha võiks jätta sularahas. Kaardiga tasumisel läheb jootrahast veel maksud maha!

Kaardiga jotsi jättes tehakse tšiki-briki ja võetakse kassast summa ning kassas tehakse tagasiarveldus, sest söögi eest oli arve ju konkreetne. Ja nii klapibki kassa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 09:41 

Ma ei hakka seda hunnikut quotima, kuid tõsijutt on patricku väiksed praed ja kohati tehislik maitse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 11:45 

Wertus kirjutas:
MDB kirjutas:
Jootraha võiks jätta sularahas. Kaardiga tasumisel läheb jootrahast veel maksud maha!

Kaardiga jotsi jättes tehakse tšiki-briki ja võetakse kassast summa ning kassas tehakse tagasiarveldus, sest söögi eest oli arve ju konkreetne. Ja nii klapibki kassa.

Võibolla küll. Sest see et terminal küsib kas jotsi jätta, see pole mingi näitaja. Ega siis terminal osa raha firma ja teise osa teenindaja kontole ei kanna. Võibolla on selle jotsisüsteemiga see teema, et konto väljavõttel on see jotsirida eraldi näha ja kantakse teenindajale üle aga see jääb puhtalt ülemuse või raamatupidaja südametunnistusele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2013 12:41 
Kasutaja avatar

Värske reportaaž Route 13-st:

Vaatasin nende FB lehelt et täna oli päevapraeks BBQ ribi. Läksin siis testima

eelroaks siis püreesupp (kõrvits jms) kus sees olid suuremad kanatükid. Väga hea

Hind: 1.60.-
Pilt

Pearoaks BBQ ribi friikartuli, mingi hoidise ja magusa BBQ kastmega.

Hind: 3.-
Pilt

Oli väga maitsev, kuid Mac BBQ ribid on mahlasemad (ja 4x kallimad)

Mullivesi jääga oli tasuta.

Kokku siis 4.60.-

Soovitan

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2013 15:01 

Fluid kirjutas:
Wertus kirjutas:
MDB kirjutas:

Võibolla küll. Sest see et terminal küsib kas jotsi jätta, see pole mingi näitaja. Ega siis terminal osa raha firma ja teise osa teenindaja kontole ei kanna. Võibolla on selle jotsisüsteemiga see teema, et konto väljavõttel on see jotsirida eraldi näha ja kantakse teenindajale üle aga see jääb puhtalt ülemuse või raamatupidaja südametunnistusele.

Mis värk selle jotsiga muidu üldse on? Kui vereproovi lähete andma siis viskate ka jotsi õele või? Mitte, et ma ise ei annaks vaid lihtsalt mõtlesin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2013 15:25 
Kasutaja avatar

MartinD kirjutas:
Fluid kirjutas:
Wertus kirjutas:
MDB kirjutas:

Mis värk selle jotsiga muidu üldse on? Kui vereproovi lähete andma siis viskate ka jotsi õele või? Mitte, et ma ise ei annaks vaid lihtsalt mõtlesin.

See on tava lihtsalt, kohati väga erinev - mõnes riigis võetakse solvanguna, teistes kohtades on jälle solvang tipi mittejätmine, osades riikides on teenindustasu juba arvesse sisse arvutatud jne.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2013 15:26 
Kasutaja avatar

Sai käidud Tapal Vaksali Trahteris, omlett 2.50 ja maitses ülimalt hästi, soovitan:
http://www.onnela.ee/content/vaksali-trahter

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2013 17:17 

Kellel viitsimist on, siis palun aidake küsitluse täitmisega, kõiki andmeid kasutatakse statistika jaoks ühe kooliülesande raames.

Link siin:
http://www.justask.ee/a/3073

Tänud ette !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2013 17:37 
Kasutaja avatar

Ma olen ka tavaliselt üsna normaalne jotsi jätja olnud, kuni korra kusagil (vist oli Tondi grill), teenindaja hakkas mossitama, et ma kaardiga maksata soovisin. Tõi selle aparaadi ja pani kolakaga lauale, pärast ei aitähh ega head aega. Eks ta vaatas, et kui kaardiga makstakse, siis pole jotsi loota. Mul tegelt mõni eur oli sullis täitsa olemas aga sellisele kus......tule ei jätnud küll midagi. Peale seda olen vaikselt vaadanud, kas teenindaja on üldse jotsi ära teeninud. Kui niisama toob söögid-joogid lauda, tundub ebakindel ja millegagi väga silma ei paista, siis ei ole viitsinud jotsi ka jätta, lihtsalt selle eest, et inimene tuimalt oma tööd teeb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2013 17:42 
Kasutaja avatar

ändi kirjutas:
Ma olen ka tavaliselt üsna normaalne jotsi jätja olnud, kuni korra kusagil (vist oli Tondi grill), teenindaja hakkas mossitama, et ma kaardiga maksata soovisin. Tõi selle aparaadi ja pani kolakaga lauale, pärast ei aitähh ega head aega. Eks ta vaatas, et kui kaardiga makstakse, siis pole jotsi loota. Mul tegelt mõni eur oli sullis täitsa olemas aga sellisele kus......tule ei jätnud küll midagi. Peale seda olen vaikselt vaadanud, kas teenindaja on üldse jotsi ära teeninud. Kui niisama toob söögid-joogid lauda, tundub ebakindel ja millegagi väga silma ei paista, siis ei ole viitsinud jotsi ka jätta, lihtsalt selle eest, et inimene tuimalt oma tööd teeb.

Kuna see juhtus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.10.2013 14:53 
Kasutaja avatar

Jootraha saab ju ka kaardiga makstes jätta. Ütled, palju soovid jätta. Lööb arvele juurde ning selle tseki peale mis teenindajale jääb kirjutatakase juurde palju seal jootraha on ja klient paneb allkirja alla( Et ei tekiks hiljem arusaamatusi, et ehk on kogemata rohkem küsitud kliendilt raha vms).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2013 20:56 
Kasutaja avatar

Sattusin juhuslikult ühele facebooki kontole, kes tundub Grillbaasi omanik olema. Nagladel ei tasu seal igatahes seal oma powerit näitma hakata :D
https://www.facebook.com/grillbaas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2013 22:56 
Kasutaja avatar

Hea artikkel kiirtoidu kohta: http://www.tarbija24.ee/2328600/viis-to ... e-ei-sooks

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis