usku kirjutas:
igati mõnusad politseinikud siin soomes!
Ka minul on nendega ainult positiivsed kogemused...
Eelmine suvi sai ka viimase laeva pealt tuldud ja ca kella 2 paiku öösel kodukanti jõudma hakatud. Kuna terve tee olin ma une peletamiseks veic jõulisemalt sõitnud, siis otsustasin ma seda teha ka viimase 30km jooksul. Sõitsin seal 80 alas miski 80 ja 130 vahel pidevalt (mõnus kurviline tee oli

) ja mõtlesin, et jõle hea kaubikujuht peab mul sabas olema, et kannatab oma kõrge kuudiga tempot hoida (kes ta oli, seda ma ei näinud, kuna ta tuled pimestasid peeglist vaadates ) Kohale jõudma hakates sain ma lõpuks disko omale taha. Mõeldes, et nüüd olen ma omadega küll kerge pasa sees (+50 eest soomes trahvi saada, brr) tuli akna juurde lõbus konstaabel, tutvustas ennast ja kukkus seletama, et jyvaskylä jääb teisele poole ning et üldsegi ralli algab 10 päeva pärast ja et katsugu ma oma kiirust vähemalt ralli ajani ohjeldada.

Seletades neile, et ma tõesti ei pannud spidomeetri näitu kogu aeg tähele ja et ma tunnen, et uni hakkab tulema ja kodu on käega katsuda ja et ma olen juba pea 40h magamata olnud, viipas mees käega ja ütles et mine siis rahulikult koduni, ja ära enam ürita rallit sõita...