Pole ammu kirjutanud, olin vahepeal Eestist üle kuu aja ära ja auto seisis enamuse ajast jõude.
Esiklaas sai kenasti Carmuse abiga vahetatud, Seesami kindlustus küll alguses plõksis, et peaksin ikka minema ja vahetama mõnes tavalises klaasivahetus punktis odava hiina klaasi vastu selle, aga ma polnud nõus. Lõpuks leidsid kindlustusest punkti, et 70€ tuleb mul siiski endal tasuda klaasi omavastutust, eks ma siis esimest korda elus tasusin ära selle. Klaasi vahetusega kaasnes loomulikult ka kojameeste vahetus.
Rehvid said samuti talviste vastu vahetatud ning ka piduriklotsid läksid originaalid alla tagasi.
Arvestades, et ringrajal sai läbitud üle 500km kiireid ringe, siis Michelin Superspordid on tõesti super rehvid, kuna umbes 8mm originaalist oli alles jäänud 5-6mm pinda. Kusjuures 5mm kanti oli esimene parempoolne rehv ja tagumistel oli pigem 6mm.

Perfomance Friction klotsid pidasid samuti vastu väga kenasti ning lähiajal neid vahetama vist ei peaks...

...kui ei oleks juhtunud ühe esimese klotsiga nii -

Kas on kellegil aimu, kuidas asja parandada või tuleks prügikasti visata ja uus komplekt esimesi tellida?
Õli sai samuti ära vahetatud vedelema vastu
http://www.motul.com/ee/en/products/630
Eelnevalt sees olnud 20w-60 oli isegi garaazhis +5 juures käivitamine raskendatud.
Läbisõit oli õli vahetamise hetkel 41000km