Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 15:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1482 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 99  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lamell-Naastrehvid
PostitusPostitatud: 17.10.2013 01:51 
Kasutaja avatar

Vanaisavecu kirjutas:
Kas kusagilt selliseid rehve oleks võimalik saada http://www.greendiamond.info/ee/index.html ? Mul töökaaslasel kunagi olid ja ütles ,et temal paremat rehvi pole autol olnud ja hind oli ka omal ajal olnud umbe soodne .

Guugel annab horror storysid :D
Tasakaalu saamisega pidi raskusi olema ja firma mis neid valmistas on ammu pankrotis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 09:08 
Moderator
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
... ( testides ju olid kasutusel BD naastuga variandid)
...

Lugemata testi küsin igaks juhuks, kas seal on kirjas, et BD naastu testiti?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 14:18 

Umx kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:
... ( testides ju olid kasutusel BD naastuga variandid)
...

Lugemata testi küsin igaks juhuks, kas seal on kirjas, et BD naastu testiti?

Otseselt mitte, kuid valmistatud on rehv 2013. aasta 7. nädalal e. veebruaris (käisin just uurimas täna võimalikult värsket rehvi BD naastuga ja silma hakkas 15. nädalal toodetud rehv, mis siis antud kriteeriumitele vastas). Nõue ise hakkas ka ju kehtima alles 1. juulist.
Äkki on mingid erinevused erinevate mõõtude/partiide vahel, 100% kindlalt väita ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 16:21 
Kasutaja avatar

Tekkis üks selline küsimus .Kuna rehvidesse eriliselt investeerida ei taha siis olen kahevahel ,kas valida nii enam vähem 6-8 mm naastrehv millel mingi 70 % naelu sees või siis valida umbes sama mustri jäägiga lamellrehv .Piilunud olen kolme firma tooteid Goodyear ,Nokian ja Continental ,iseenesest hinnaklass kasutatud rehvide turul jääb samasse klassi ,aga kõhklema paneb just see ,et talvel mul tuleb ikka väga libedates teeoludes liigelda .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 16:25 
Kasutaja avatar

Vanaisavecu kirjutas:
Tekkis üks selline küsimus .Kuna rehvidesse eriliselt investeerida ei taha siis olen kahevahel ,kas valida nii enam vähem 6-8 mm naastrehv millel mingi 70 % naelu sees või siis valida umbes sama mustri jäägiga lamellrehv .Piilunud olen kolme firma tooteid Goodyear ,Nokian ja Continental ,iseenesest hinnaklass kasutatud rehvide turul jääb samasse klassi ,aga kõhklema paneb just see ,et talvel mul tuleb ikka väga libedates teeoludes liigelda .

:kill muud ei oska öelda!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 16:37 

Marto. kirjutas:
Eestisse kõlbab see lamell ainult siis kui sõidadki linnas kodu-töö-pood-kodu või siis otsid meelega teravaid elamusi.

Vastupidi ikka, lamell maanteele, nael linna.

Libedaks lihvitud fooriall saad ju naelaga enne minema ja pidama, kui lamelliga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 17:34 
Kasutaja avatar

Ja kiilasjääs maanteel teed sa lamelliga mida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 17:37 

.

Viimati muutis allan1, 24.12.2020 18:23, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 17:42 

Vanaisavecu kirjutas:

Osta Master kui raha pole, kuigi üldiselt Soomes teenitav palk peaks võimaldama selle 70-80 tükkist ( vectrale käib 14" ka) tutika tippklassi eest välja käia ka. Talverehv pole suvekas, mida 6-7mm osta võib, see kipub juba rohkem prügi olema ja eriti veel rääkides väga libedatest teeoludest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 17:44 
Kasutaja avatar

Kui pole kuhugi Euroopasse asja kus naeltega liigelda ei või siis ikka nael igaljuhul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 18:09 

http://www.rallikross.ee/wordpress3/201 ... -kalender/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 18:58 
Kasutaja avatar

Vanaisavecu kirjutas:

Pohhui, siis lase suvekaga edasi.. mis sa hädaldad. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 19:01 
Kasutaja avatar

Kusjuures eelmine talv oli Corollal mingi väga väikse mustri jäägiga Gislavedi lamell all-ja kõige imelikum oli et asjad pidasid :think Ok, pidamine polnud midagi erilist loomulikult aga sõita sai ning koguaeg oli ülevaade palju pidamist on. Vana kivistund naelaga ei saa üldse aru millal asi libisema hakkab. Et siis ise vaataks kasutatu puhul aastat ja firmat pigem.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 19:51 
Kasutaja avatar

bingo kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:
Tekkis üks selline küsimus .Kuna rehvidesse eriliselt investeerida ei taha siis olen kahevahel ,kas valida nii enam vähem 6-8 mm naastrehv millel mingi 70 % naelu sees või siis valida väga libedates teeoludes liigelda .

Pohhui, siis lase suvekaga edasi.. mis sa hädaldad. :rokib

Hädaldamisest pole juttugi ,viimane talv sai niimodi liigeldes mööda saadetud kui ühel paaril rehvidel oli mustrit nii palju ,et väga ei kõlbanud enam suverehvikski kuid siiski sai hakkama .Kuna auto tehnilise poole ja legaalselt liikumise peale läheb summa mis on võrdeline auto turuhinnaga ,siis rehvide soetamise üle kaalun väga tõsiselt ,hinnaklass on paigas nüüd tahan lihtsalt selle raha eest parima variandi leida hetkel tundub selleks olema mingi Hakkepeliitta 4 -5 või Continental Winter Viking.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 20:21 
Kasutaja avatar

Kui sul auto on pann, mille pidamine on sama kulukas kui selle hind, siis ma pakun, et ei ole tegu just kõigeturvalisema sõiduvahendiga, ning sedaenam võiks enda, oma sõprade ja teiste kaasliiklejate huvides oma pannile vähemasti korralikud rehvid alla muretseda.

Selle jutu, et sai ka kulunud talvekaga hakkama võib iga klõun omale sinna samusesse istuda, kuna sellega ei näita üldiselt mitte seda, kui kõva mees sa oled vaid pigem ikka vastupidi kui mõtlematu idioot keegi olla võib.
Sorri, väljendus ilmselt peegeldab mul veidi viha või vimma või ülbust, aga seda ta siiski ei ole.
Pigem proovin konkreetselt väikse poindi selgeks teha.

Tee siit omad järeldused. Rehvid tulevad pahatihti soodsamad kui kellegi matused või igakuised kahjusummad. :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1482 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 99  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis