Kinnitan 6L/100km Saabiga 90ga sõites, kliima väljas.
Täiesti võimalik, sest mootor kasutab max 60NM(seda on võimalik vaadata avatud displeiga autodel)
vahetpole kuna antud kodanik ilmselgelt valetab,kui ta just diislist ei räägi (ja ilmset ei ole disla).
A8 vanal kerel (kuigi ega väga vahet ei ole keredel/mootoritel imo)
Mul on d3 ja maanteel sõidab see tõesti 9 piires (90km/h juures-tavaliselt tuleb mul siiski ligi 10 ka 100km peale) ,seega see 8 on juba seal liiter mööda.Linnas sõidan mina oma sõita tavaliselt ligi 20 (suvel ,üksinda -samas lühikesed sõidud Viljandi tõttu AGA jällegi pole palju ummikuid-seega jälle vale - ja see on rahulik sõit!!!)
Keskmine samas on minul 14,6 ja see on umbes aasta ja nats peale keskmine . Seega KOKKUVÕTTES on suhteliselt normaalne kütusekulu.
Ma sõitsin tema kulunumbritega d2 kerega 2,5 TURBODIISLIGA... ja kindlasti,veendub ülejäänud internet minu jutuga palju tõenäolisemalt...
Seda teemat suvalt lugedes ma ütleks,et enamus inimesi elab ulmes ja valetavad muinasjutuliselt...
Saab 2.0t bens 6l sajale? Ma sõidan volvo v40 1,9TD 5,6l sajale...

EDIT: vaatasin,et eelmisel lehel on 4,2 A8 kütusekulu juba lahatud kõvasti,seda võiks ka antud kodanik vaadata.