Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 02:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 38 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: BMW 318 e36 92a BumerV
PostitusPostitatud: 19.04.2013 22:29 
Kasutaja avatar

BumerV kirjutas:
Pilt
Pilt

Mul on tekkinud pisike mure ka - kojameestega on mingi anomaalia. Kinni neid panna ei saa ning reguleerida saab vaid kiiremaks. Ehk on kellelgi veel selline mure olnud? Kas peaksin vaatama releed, hooba või midagi muud hoopis? Veidi nigel on vastavalt vajadusele kaitset sisse-välja võtta pidevalt ning kogu aeg töötavate kojameestega sõita oleks ka natuke narr..

Kojameeste moodul õhtal. Siduripedaali juures põhjamati all sinine relee moodi. Wisch-wasch peale kirjutatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2013 08:32 
Kasutaja avatar

Mul on sidur läbi. Oleks mõtekas vist kogu kupatus ära vahetada? Kui keegi teab mõnda vahvat kohta, kus selline töö võrdlemisi odavalt ära tehakse, võib mulle ka öelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2013 14:10 
Kasutaja avatar

Tunnistan häbiga, et auto on mul juba pool aastat lihtsalt seisnud. Pole ei aega, kohta, ega raha. Viimase palga eest plaanisin korda teha, aga see palk kadus üllatavalt kiiresti... Paar nädalat tagasi sai auto maja eest ära viidud (kus kurjad käed olid käinud torkimas nii rehve, kui ka mõlke autole tekitanud). Ise kolisin nüüd Tartusse (räigelt vajalik informatsioon), aga auto seisab Raplas. Väike lootus on järgmise rahasüsti korral ta tõsiselt käsile võtta. Siis teeb järjekorras nii - sidurivahetus, õlivahetus (kuna õli oli päris pikalt alla miinimumi tuli pisike tiks ka sisse, kui õlivahetus ei aita, siis vahetab ka mootoris juppe ära). Peale seda muu ninnu-nännu - katuseluuk korda teha, kojameeste anomaalia lõpuks likvideerida, käigukangi nuppu tahaks ka uut. Kui need asjad kõik valmis, siis võtan ette kere. Selle pika seismisega on kere olukord muutunud lausa kohutavaks. Minu ennem üsna roostevaba auto on muutunud roiskunud roostehunnikuks.. Lihtsalt kahju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.10.2013 17:25 
Kasutaja avatar

BumerV kirjutas:
Selle pika seismisega on kere olukord muutunud lausa kohutavaks. Minu ennem üsna roostevaba auto on muutunud roiskunud roostehunnikuks.. Lihtsalt kahju.

Lihtsam oleks sul see juppideks/rauaks teha ja järgmine vähe korralikuma kerega otsida ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.10.2013 18:10 
Kasutaja avatar

ostan ära hea hinnaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2013 09:03 
Kasutaja avatar

eee.... e36´e udukas uuena maksab mingi 7 eur. kuskil, ja kui neid ka osta ei jõua, siis on ilmselt lihtsam bussiga sõita... :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2013 03:59 

Jõle pullid vennad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2013 22:52 
Kasutaja avatar

Kui auto ikka kalliks saanud siis mõistan seda kordategemist. Kui aga tegemist on siiski tavalise tarbeesemega, panustaks ise kah ehk mõne korralikuma masina peale. Kuigi samas ega nende piltide järgi ka midagi väga hullu pole. Koledad kilbid ära võtta on täiesti tavaline e36, ronti otseselt ei karju kuskilt. :)
Soovin edu kulguriga.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 38 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis