Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1365 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 91  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi A6 C5 2,8 quattro. -emmure
PostitusPostitatud: 01.11.2013 19:56 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
emmure kirjutas:
dellu kirjutas:
Huvitav kui palju on sellisel autol võimalike ostjaid :). Võimalik klientuur on vast ikka väga piiratud või siis peab sisuliselt tasuta ära andma. Müügi suhtes on see auto vast jäädavalt ära rikutud.

No kui sa nii arvad :D

No kas sa arvad, et pereisa kes selle auto sinult muidu oleks äkki ostnud, nüüd seda ostab? Selge on see, et 90% kes muidu oleks seda auto (tehaseseades) ostnud seda täna ei taha. Madaldatuna ei tahaks pereisa muidugi samuti.

Ma ei ole Delluga absoluutselt päri seekord. Esiteks polelgi pereisa sellise 2,8 audi ostja ja teiseks mõni "vahtraleht" võib selle auto eest kena klotsi välja käia, et külavahel silma paista.
Endale sellised vaimusünnitised üldjuhul ei meeldi aga see masin on päris ok.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 22:15 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
tagaots on päris vinkvonks.
Küljepeal olev sigrimigri on tõenäoliselt samade käpardite kätetöö, kes elroni uue rongi peal kätt harjutasid:
http://www.tarbija24.ee/2573908/piltuud ... -uue-rongi

Jep. Mu auto oli ka ohver tegelikult :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 22:16 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
Sõpradega värvisime grilli ja õlle kõrvale suvel tumerohelise Voyageri laiguliseks.
Kusjuures müügil vahetuse huvi oli samasuur kui ilma maalinguteta. Ära ta osteti esimese müügis oldud nädala jooksul, ning ostja küsis veel, et kas kahju ei ole müüa. Ei olnud ka oma hinnaklassi odavaim.
Endale meeldis laigulisena väga. Auto oli eriline pilke püüdis (kindlasti ka negatiivse mõttega), kuid keda kotib - peaasi, et endale meeldib.

Muidugi ka mitmed sõbrad ütlesid, et nüüd rikkusid küll auto ära, kuid vastupidiseid kommentaare oli isegi enam.

Pilt
http://nagi.ee/photos/enrico92/22415255/in-set/368339/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2013 03:22 
Kasutaja avatar

Eks see ikka oleneb, näiteks mina vaatan endale võimalikult originaalis auto ja peale ostu otsustan ise kas tuunin. Mõni masin väärib just originaali taastamist.

Aga muidu teemas olev audi on minu silmis nüüd ilus, eelmise lahendusega ei meeldinud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2013 18:31 
Kasutaja avatar

tarmok kirjutas:
ja mõne mehe mersu ei maksa sedagi
kuule tolbajoob, mine istu oma sierra omale sisse, vbla seal saab temast korralik projekt.
Kui sa tainas ei näe oma sierrast kaugemale ja ei viitsi teemat lugeda siis mida sa prääksud siin. Custom bodykit coilid veljed väljalase custom paintjob.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2013 19:06 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
tarmok kirjutas:
kuule tolbajoob, mine istu oma sierra omale sisse, vbla seal saab temast korralik projekt.
Kui sa tainas ei näe oma sierrast kaugemale ja ei viitsi teemat lugeda siis mida sa prääksud siin. Custom bodykit coilid veljed väljalase custom paintjob.

+1 :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2013 19:10 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
tarmok kirjutas:

Pada sõimab katelt, edasi mõelge ise :D

Sama võib bemmi kohta öelda, see kui mõni sõidab sierraga ja selle Sina ettekäändeks tood on ikka päris rumal. Teemaks oli konkreetne audi, mitte sierra, ega bmw, ära südamesse võta..Sedaan kerega A6 on üks koledamaid keresid, no see tagaosa on ikka nii rõve.

E.- üks vastav video kah toitsile.

http://www.youtube.com/watch?v=EsWAPtwDkxw

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2013 19:48 
Kasutaja avatar

Herr HP sa ei saanud poindile pihta, tüüp oleksvõinud kasvõi bugatti veyroniga sõita, ma oleks ikka seda "mõnitama" hakanud.
Postituse mõte oli see,et ta on tolbajoob kes ei jaganud välja mis sellest autost teeb "projekti" , ja kukkus mõnitama,et kuidas sa sellist autot müüd ja ,et ikka ilgelt lamp pill on, samas kui selle auto vedrustus maksab sama palju kui keskmine sierra.
Osteti ära ka e30 mis oli multikategelasi täis mis siis,et pill oli veidikene väsinud. Pinda käis see,et kes on tema,et kellegi teise projekti maha tegema hakata ja nimetada seda "mitteprojektiks" .

Minu Bmwd ei puutu üldse siia, need praeguseks seisavad kõik katuse all ja sõidan ringi "ameeriklasega" Chevroletiga siis, ei ole minu jaoks ainus auto siin maailmas bmw.
Kui ei oleks BMWsid oleks ma ammu nälga jäänud juba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2013 20:05 

See herr hp on tegelikult tann19. Ma sinu asemel üldse temaga vaidlema ei hakkaks. Ega ta scopratest kaugemale polegi näinud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2013 23:05 
Kasutaja avatar

Kõigepealt Toits :hail

Aga jh. No eks igal inimesel on oma nägemus. Tagastange on ümber tehtud. ( see ei istunud enne sinna mitte kuidagi). Lisad asjad on paigaldatud. Väljalase on ümber tehtu. Sisu on mitte originaal enam. Ja tõesti coilide hinnast me ei hakka rääkima. Ags eks see töö ja vaev ei maksagi midagi ;) + veel olen auto tehniliselt korras ka hoidnud. :P ja kindlasti on veel palju asju tehtud aga ei viitsi trükkida :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2013 23:54 
Kasutaja avatar

Kahjuks/õnneks mõni inimene tahab autost saada midagi enamat kui lihtsalt sõitmine.Kui kellegi arust on auto ümber seadmine auto rikkumine siis on pahasti.Kui oled kunagi oma maitse järgi mõne auto paika sättinus siis võid rahulikult õelda ,et oled teinud midagi ka kätega mitte suuga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 00:00 
Kasutaja avatar

tubli toits, mul on kah custon bodykit talve sierral, klaas riidest cossu stange, originaal cossu tiib, originaal cossu võre, klaasriidega lapitud tagastange - projekt, jei
custom värv on kah, erinevat tooni mercury crey - projekt, hurraa
custom summutaja on kah, toru kolle - vapse projekt
vedrustuseks on koni reguleeritavad - projekt bljää
lsd, mis on tehtud umbes 90% luku peale ja natuke rohkem ja kiiremini keeravad esirattad, kas nüüd on
custom kere, suvel keevitasin kere ära - kas nüüd on sierrast saanud projekt?
suve sierral olid all 17" rs veljed, mis sierra alla on päris suured
cosworthi originaal esistange ja iluvõre, vahetasin välja salongi, lisasin elektri lisasi. teine projekt?
kui nüüd läheks ostaks 6 purki erinevat värvi spreid ja kirjutakjs midagi peale siis kindlasti oleks eks.
ole nüüd hea ja roni sealt käigukangi otsast maha, kaua sa homotsed seal.
muide mina pole rääkinud midagi müügihinna langemisest ega et auto ei erineks linnapildist, et autoga pole vaeva nähtud, kuid kas projekti vääriliselt? minu arust mitte, kui ma näen et projekti on lisanudunud uus postitus siis on pettumus kui see on siin teemas mitte mõnes reaalselt projektikas, ja ka liikmete autode all on rohkem projekte kui see
aga omanik ei ole valinud seda et ta auto siin on, avaldasin ainult oma arvamust ja selleks on õigus nii minul kui sinul kui emmurel kui kõigil teistel, kuid selle käigukangi otsas hüppamise võiksid küll nüüd lõpetada, homod ei meeldi kellelegi, vbl ainult teistele homodele

Viimati muutis tarmok, 04.11.2013 00:08, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 00:06 
Kasutaja avatar

a mul on veenilaiendid.

mulle jääb mulje nagu oleks siin kerge kadeduseuss,et ühte cosfort sierrat siin projektides pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 00:10 
Kasutaja avatar

fedja. kirjutas:
a mul on veenilaiendid.

projektide alla, raudselt on custom veenilaiendid :D
ja raudselt on kallid poest ostetud tossud kah, et vedrustus noh :D

http://www.youtube.com/watch?v=yCEgKzWwzfk

edit: jõudsid vahepeal juurde kirjutada, vastus: mul pole teematki siin vist sellest, et ei pretendeeri kah, projekt peaks ikka midagi rohkemat olema ja selline mida on huvitav teistel lugeda ja eeskujuks võtta

Viimati muutis tarmok, 04.11.2013 00:14, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 00:13 

tarmok kirjutas:
fedja. kirjutas:
a mul on veenilaiendid.

projektide alla, raudselt on custom veenilaiendid :D
ja raudselt on kallid poest ostetud tossud kah, et vedrustus noh :D

http://www.youtube.com/watch?v=yCEgKzWwzfk

Kas sa oled kade või mis sinu probleem on ?
Okey, lugesin selle asja läbi mis trükkisid sinna, aga midagi targemaks ei saanud.
Pmst, oled sa kade et emmure auto projektide all on, aga sinu oma mitte?

EDIT: Miks sa siis üldse vaatad seda teemat, kui sa tead et siit midagi head välja ei tule ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1365 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 91  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis