Ma liigitan sellise asja ostmise ja siia postitamise banaaniaarmee nooreaja läbimise posttraumaatiliseks psühoosiks.
Kui peaksid Janni juurde tagasi tulema siis seda koledust ma küll ei luba töökoja ette parkida!
BTW: olen sellist autot ühele preilile keevitanud ca 400 euri eest: karbid, vahelehed, pool põhja koopanurgad. Paberist on see auto. Mulle tundus et kui on ntx laupkokkupõrge mõne suuremaga siis see käkk muutub täpselt nii suureks et mahub standartsesse kirstu auku ja saab kokku hoida kirstu arvelt. Ise sa ju selle kirstu ostsid, nüüd matamegi sind selles : Võiks kõlada omakste põhjendus.
Ka Ford on auto! On KA Ford auto või????
Joel mis sellest edasi : kuhu veel langeda on? Kumminaine? Säästu sai ja makaronid? Sõbrad külapoe taga ja Bock???

Ma loodan et nö tjuuningut ei tule. Vast teed niipalju korda et tööl käia saad siiski. Teenid raha saad vanemaks, ilumeel paraneb ühiskonna poolt tambitud haavadest ja hakkadki aru saama mis on tõeliselt kena ja väärt....
Vihjeid leiad ühest garaazist kus kaks nukrakest on.
Kui juba Roosaks jutuks läks siis loomulikult peaksid asja juurde kuuluma ikka Teddybear või siis Joeli puhul Pedobear veljed ka.... NIng ka muud aksessuaarid