ghozt kirjutas:
Sind ei häiri. Mind häirib. Kui on ikkagi siin riigis selle eesmärgiga, et siia elama jääda, siis oleks viisakas vähemalt mingilgi algtasemel keel selgeks saada, mitte imeliku näoga jääda vahtima eestlast, kui see omas riigis ja omas keeles suhtleb.
Puhka jalga raisk. Narva on üks väheseid linnu Eestis mis on puhas ja normaalne. sealsed
Venelased on vähemalt minu silmis alati viisakad ja lahked olnud, sellepärast, et nad on venelased mitte tiblad. Seal on iseärasusi, seal on huvitav liikluskultuur, linn on ajast maha jäänud aga ma läheks ennem Narva elama kui Tartusse. Seal ei räägita Eesti keelt, sest kellele kurat nad seda räägivad ? Narvas on mingi 95% inimestest Vene keelt kõnelevad. Ma ei saa tõesti aru kui mulle Tallinnas poodi astub tibla või liftis ütleb tibla või suvalises avalikus kohas Tallinnas ütleb
TIBLA mulle midagi Vene keeles aga Narva puhul ma annaks selle küll andeks. Erinevalt K-J või Sillamäe getodest on Narva super koht !
Edit: NB ! Ainuke kord mu elus kus mu käest on tuldud kerjama süüa ( mitte raha ) on Narva. Parklas sõpra oodates ja autouks lahti suitsu tehes tulid kaks ca. 10 aastast murjamit ligi (murjamit loe: valge räpane laps) ja nad küsisid mu käest viiskas Vene keeles: "Tere, kas teil oleks mulle midagi süüa või juua anda". Ma andsin enda pooliku energia joogi ja 25 eeki neile, sest rohkem polnud neile midagi anda.
Mul lihtsalt heldalt viskab see Venelaste teemal heietamine üle. Kui sa nii kõva vend oled, et siis püüa vähemalt normaalset rahvust sisseöönud imbetsillidest eristada ja ära raisk jaura Inglise või Soome keelset paska koguaeg. See viimane lõik polnud üldse sinu pihta suunatud ghozt, küll aga esimene osa mu tekstist.