Aular kirjutas:
cars112 kirjutas:
Oleneb mida pidada normaalseks küttekuluks, 2011a või kunagi nii oli minukäes, pole just kõigekergema jalaga ja kütet võttis nii nagu pidi võtma, ökopill ta igatahes polnud muidugi ja polnud siis ka mingi ulme minekuga, aga ma arvan et teised 3.0 r6 ei liigu ka paremini 7se kerepeal(see minu arvamus, pole konkreetselt teist proovida saanud). Kere on tal ka omajagu. Võibolla tõesti midagi tuksi läind vms, aga toda aegu oli küttekulu korras ja jõudis liikuda ka.
Ja nagu räägitud on siis pane ntks bemmi 2.0 110kw ja 2.5 141kw, pidid ka samapalju kütet võtma, kuigi 141kw hoopis midagi muud, ning samalugu pidi olema ka 3.0 ja 4.0 7sel bmw-l. Omal viimasega kogemust pole et võrrelda ja pead ei anna.
Selle bemmi jutupeale...
Nagu öeldakse , 1.8 võtab samapalju kütust kui 2.0 ja 2.0 võtab samapalju kui 2.5...
Ma väga ei usu , et see jutt paika peab

Üldistades võib öelda, et sama tüüpi mootorid (näiteks kaheliitrine ja 2,5 on mõlemad R6) võtavad enam-vähem samapalju. Muidugi kui arvestada 0,1 liitri täpsusega, tulevad väikesed vahed sisse aga üldiselt võid ise ka tehaseandmetest vaadata, et väga suuri erinevusi pole näiteks 2,0 ja 2,5 vahel või näiteks 3,0V8 ja 4,4 V8 vahel.