Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 22.08.2025 19:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 746, 747, 748, 749, 750, 751, 752 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 11.11.2013 14:38 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
Kes jõuab juba osta uue luksusauto, sellel on aega ka parkida seda. Pigem ei suudagi parkida need, kellel kogu raha on investeeritud autosse ja kodune elu on hullem kui kopli liindel. Ja siis on vaja näidata kui suue tegijaga on tegemist. Hea äri puhul saab isegi paar aastat sellega sõita, ennem kui kohtutäitur piiranguid hakkab seadma.

Ma ükspäev nägin ka, kuidas üks auto parkis kõnniteest natuke eemal. Autokoolist oli meelde jäänud, et äärekivist ei tohi olla kaugemal kui 20cm. See oli aga kindlalt 30 cm vahet jätnud. Alguses mõtlesin pilti teha ja Mupo kutsuda aga õnneks oli sõrgkang autos.(käisin öösel autot pesemas)
Nii ma need äärekivid sealt lahti kangutasin ja tõstsin autole ligemale. Hiljem oli ikka väga ilus vaadata, kui kord on linnas ja kõik ikka annavad endast parima.

LAIK :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 14:59 
Kasutaja avatar

Ega see feissbuuk siin pole :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 15:16 
Kasutaja avatar

jagatud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 15:18 

Sai mingi aeg ostetud zuumtv digiboks netist.
Well, nv sai käidud starmanist ja võetud ligi tvkaart.
Muidugi kodus ei hakanud asi toimima, puudub ligipääs / no access.
Tõmbasin kõne starmanile peale.. soovitati nagu ikka, et vaata, kas kaart õigetpidi on sees (neil on kiip allapoole, mitte ülesse), tee reset, tee automaatne otsing, ole tasulise kanali peal ~15min - ilmselgelt see ei toiminud ja siis lõpuks sai lepitud tehnikuga aeg kokku, et tuleb ise vaatama.. aga ÕNNEKS sai uuritud ühe teise tehniku käest ja jutt läks sellepeale, et ostetud boks mujalt ja siis küsis, et kas ikka boks sinu nimel kuna mõnel nende boksidel on nö vargakaitse peal, et ei tööta teiste nimel olevate tv kaartidedega.. Sai siis uuesti helistatud ja lastud boks enda nimele panna ning tehniku tulemise tühistatud ja pilti lubati siis tänaseks ette.. Hommikul sai proovitud ja TÖÖTAB! :rokib
Mõtled küll, ah nii lebo. võtad kaardi, viskad boksi, skännid auto. otsinguga kanalid ülesse ja kõik aga kus sellega.. ikka peab kogu asja läbi ussimunni tööle saama.

Lühidalt siis, et kui ostate zuumtv boksi netist või sõbra/tuttava käest, siis peate boksi ja kaardi siduma omavahel, et pilti näeks!
Lisaks, et ostetud boksil ei oleks võlga starmanile, selliseid bokse nad ümber ei kirjuta sinu nimele!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 17:01 

minu ees olev tagant avariiline vene nr-iga masin lähenes ülekäigurajale, millel põles jalakäijatele punane tuli ja mõned meetrid enne ülekäigurada paneb piduripedaali põhja, kusjuures keegi ülekäiguraja läheduses ei liigutanudki ennast. mu auto rehvid ja pidurid ka üsna head ja jäin rõõmsalt seisma, siis pani eesolev masin põhjagaasiga minekut :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 17:22 
Kasutaja avatar

varikasutaja kirjutas:
minu ees olev tagant avariiline vene nr-iga masin lähenes ülekäigurajale, millel põles jalakäijatele punane tuli ja mõned meetrid enne ülekäigurada paneb piduripedaali põhja, kusjuures keegi ülekäiguraja läheduses ei liigutanudki ennast. mu auto rehvid ja pidurid ka üsna head ja jäin rõõmsalt seisma, siis pani eesolev masin põhjagaasiga minekut :D

Vot....
Ja kes siin vaidles, et pardakaameraga pole midagi eestis teha.
Oleks sa sellele raipele tagant otsa tulnud, ning sul oleks kaamerapilt kogu olukorra jäädvustanud, siis ma ei usu, et sina kui tagant otsasõitja oleks süüdi jäänud. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 17:51 

bingo kirjutas:
varikasutaja kirjutas:

Vot....
Oleks sa sellele raipele tagant otsa tulnud, ning sul oleks kaamerapilt kogu olukorra jäädvustanud, siis ma ei usu, et sina kui tagant otsasõitja oleks süüdi jäänud. :)

Päris nii lilleline see asi pole, et näitad videot, et vaadake, pidurdas ju tühja koha peal - pikivahe pole ilmaasjata välja mõeldud.
Olukorra teeb veel keerulisemaks, et toimus ülekäiguraja vahetus läheduses, pidurdaja võib ju öelda, et nägi silmanurgast last teele jooksmas ja ülekäigurada ka silme ees, reaktsioonist käis kohe pidur põhja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 17:54 
Kasutaja avatar

Vabandust, aga isesalvestatud video v6i helisalvestus Eesti kohtus kyll ei kehti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 18:02 
Kasutaja avatar

woozh kirjutas:
Sai mingi aeg ostetud zuumtv digiboks netist.
Well, nv sai käidud starmanist ja võetud ligi tvkaart.
Muidugi kodus ei hakanud asi toimima, puudub ligipääs / no access.
Tõmbasin kõne starmanile peale.. soovitati nagu ikka, et vaata, kas kaart õigetpidi on sees (neil on kiip allapoole, mitte ülesse), tee reset, tee automaatne otsing, ole tasulise kanali peal ~15min - ilmselgelt see ei toiminud ja siis lõpuks sai lepitud tehnikuga aeg kokku, et tuleb ise vaatama.. aga ÕNNEKS sai uuritud ühe teise tehniku käest ja jutt läks sellepeale, et ostetud boks mujalt ja siis küsis, et kas ikka boks sinu nimel kuna mõnel nende boksidel on nö vargakaitse peal, et ei tööta teiste nimel olevate tv kaartidedega.. Sai siis uuesti helistatud ja lastud boks enda nimele panna ning tehniku tulemise tühistatud ja pilti lubati siis tänaseks ette.. Hommikul sai proovitud ja TÖÖTAB! :rokib
Mõtled küll, ah nii lebo. võtad kaardi, viskad boksi, skännid auto. otsinguga kanalid ülesse ja kõik aga kus sellega.. ikka peab kogu asja läbi ussimunni tööle saama.

Lühidalt siis, et kui ostate zuumtv boksi netist või sõbra/tuttava käest, siis peate boksi ja kaardi siduma omavahel, et pilti näeks!
Lisaks, et ostetud boksil ei oleks võlga starmanile, selliseid bokse nad ümber ei kirjuta sinu nimele!

Tüüner ja kaart on omavahel seotud, samamoodi ka näiteks Viasatil. Teine probleem, mis võib tulla, kui kuskilt kasutatud tüüner osta, on see, et tüüner on võlglase nimel ning ei tööta seetõttu.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 20:03 

S!!M kirjutas:
bingo kirjutas:
varikasutaja kirjutas:

Vot....

Päris nii lilleline see asi pole, et näitad videot, et vaadake, pidurdas ju tühja koha peal - pikivahe pole ilmaasjata välja mõeldud.
Olukorra teeb veel keerulisemaks, et toimus ülekäiguraja vahetus läheduses, pidurdaja võib ju öelda, et nägi silmanurgast last teele jooksmas ja ülekäigurada ka silme ees, reaktsioonist käis kohe pidur põhja.

Eks võib loota. Kui põhjuseta pidurdaja möku on ja põhjust ei suuda välja mõelda, siis võib ära jopata isegi kaameraga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 21:14 
Kasutaja avatar

no ma kaldun arvama, et ka kõige keskmisema iq tasemega politseinik näeb sellise lükke läbi, et su ees sõidab katkise persega auto, ning teeb sinu ees äkkpidurduse.
Aga eks see on jälle see teema, kus me jääksimegi vaidlema. Ei sobi see siia teemasse pikemalt arutada, ega miskit.
On teie arvamus ja on minu (ja mõne veel) arvamus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 23:04 
Kasutaja avatar

bingo kirjutas:
varikasutaja kirjutas:

Vot....

Selle jutu peale v6id sa aint lahti imeda(kui sa just ei räägi eess6itja pardakaamerast)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 23:09 
Kasutaja avatar

täiesti võimatu on leida keilasse 5-7 päevaks üüri korterit.
pakkusin kõigile kuu üüri selle aja eest. keegi ei taha.

ajuvaba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 23:09 
Kasutaja avatar

täiesti võimatu on leida keilasse 5-7 päevaks üüri korterit.
pakkusin kõigile kuu üüri selle aja eest. keegi ei taha.

ajuvaba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 23:17 
C4V6
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Küll on paha BMW,Audi,WV,Opel,Ford,Kia,Toyota,kuukulgur,sammuv ekskavaator,allveelaev,tank,muruniitja,mikrouun,vibraator,lokitangid,vahvlimasin ja jumal teab mis veel.Saage aru te ju ainult vingute lihtsalt vingumise pärast,kuna te muud teha ei oska.Siit siis sõnum teile lgp.vingujad,imege lahti endal ja käige lihtsalt kõik perse oma mölaga.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 746, 747, 748, 749, 750, 751, 752 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis