Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 12:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 15.11.2013 11:21 

mooner kirjutas:
No mida nad annavad noortele poistele relvi kui need nii ohtlikud on. :D
Ise on nad süüdi, et jagavad noortele neid.
Minu arust võiks sõjaväe kohustuse vanuse alam piiri viia 27-30a peale, et siis juba mõistus peaks peas ka olema ja mitte lasta nooremana aega teenima.

Enne ütle siis mõtle

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 11:28 
Kasutaja avatar

Mooner krt, sinu viimane "arvamus" pretendeerib kyll aasta lollakaima peale. Mida sa tarbid viimasel ajal?
Ma ei ole kyll kohustusliku ajateenistuse pooldaja, aga arvan, et normaalne oleks seal ikka peale hariduse omandamist ja enne elu alustamist ära käia. 30 aastane, kel juba naised, lapsed, kindel töökoht ja liisingud ei taha kyll enam aega teenima minna

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 11:31 

Minu arust on hetkelgi seadus, et kui sul on lapsed siis ei pea aega teenima minema ja kui 30 eluaastaks on pere ja lapsed olemas, siis ei peagi minema. Pigem teha ajateenimine selliseks niinimetatud karistuseks, et kui Eesti iivet laste kasvatamisega ei tõsta, siis pead minema karistuseks aega teenima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 11:37 

Ja kui sõda tuleb, siis istud lastega kodus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 11:38 

Nendel kellel nagunii pere ja lapsed on nad ei hakka riiki kaitsma kui sõda tuleb vaid kaitseb vaid oma pere. Relvaloa ja laskma saab õppida ka ilma aega teenimata.
Parem tehke asi vabatahtlikuks, sest me siiski elame juba 21sajandis ehk ajal kus kõik peaksid vabad olema ja tegema seda mida tahavad ja mitte vastutahtmist kuskil käima. Kui oleks praegu ajateenimine vabatahtlik poleks sellist intsitenti üldse juhtunudki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 13:08 
Kasutaja avatar

Sellistele vendadele, kes poole 6ppuse ajal pyssi p66sasse viskab ja jonn kurgus koju emme juurde marsib, on meil ju olemas ka asendusteenistus, kus automaadi käsitlemise asemel 6pid haiglates ja vanadekodudes siibri käsitlemist ja mähkmete vahetamist.
On selliseid intsidente varem juhtund ja juhtub n6rgematega ilmselt ka edaspidi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 17:08 
Kasutaja avatar

mooner kirjutas:
Nendel kellel nagunii pere ja lapsed on nad ei hakka riiki kaitsma kui sõda tuleb vaid kaitseb vaid oma pere. Relvaloa ja laskma saab õppida ka ilma aega teenimata.
Parem tehke asi vabatahtlikuks, sest me siiski elame juba 21sajandis ehk ajal kus kõik peaksid vabad olema ja tegema seda mida tahavad ja mitte vastutahtmist kuskil käima. Kui oleks praegu ajateenimine vabatahtlik poleks sellist intsitenti üldse juhtunudki.

SIna olidki see kes jooksu pistis? Suht ila ajad. Ise käisin ka kunagi ära, suht ei tahtnud minna, aga sai käidud ja oli täitsa normaalne. Vabatahtlikuks teha siis arvatavasti oleks kasarmud tühjad.

Viimati muutis Ricky, 28.01.2013 13:40, muudetud 3245 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 17:41 

mooner kirjutas:

Mõnes mõttes mooneri postituses tõetera sees. Kui võõrväelased(kui keegi meid vallutama peaks siis on see teadagi mis rahvus) tulevad siis pigem kaitseks kodus oma pere kui müdistaks kuskil teisel pool riiki. Parem surra kodus pere kaitstes kui olla kuskil kaevikus teadmatuses kas keegi tiblasõdur kodus naist ja tütart vägistab. See teadagi rahvuse sõjavägi, kes meie ainus potentsiaalne vallutaja on, sadistidest koosnebki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 18:13 

Six-Fo kirjutas:
mooner kirjutas:

Mõnes mõttes mooneri postituses tõetera sees. Kui võõrväelased(kui keegi meid vallutama peaks siis on see teadagi mis rahvus) tulevad siis pigem kaitseks kodus oma pere kui müdistaks kuskil teisel pool riiki. Parem surra kodus pere kaitstes kui olla kuskil kaevikus teadmatuses kas keegi tiblasõdur kodus naist ja tütart vägistab. See teadagi rahvuse sõjavägi, kes meie ainus potentsiaalne vallutaja on, sadistidest koosnebki.

Ja sul kodus 3 kööginuga ja üks vana vintraud. Ning vastas on terve jagu kellel granaadid, kuulipildur ja väljaõpe. Siis kindlasti sa kaitsed nii oma peret. :kill

Pole ühtegi sõda võidetud nii, et igaüks on oma perse eest väljas. Koos vaid suudetakse suuri asju teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 18:14 
Kasutaja avatar

Six-Fo kirjutas:
mooner kirjutas:

Kõige jubedam arvamus mis ma kuulnud olen, Vaja on Narva all piiri kaitsta ühtse jõuna. Kui iga mees oma hüti väravas vanaisa kaheradudsega seisab siis pole selle meie kodumaa vallutamine mõne tunniga üldse mingi probleem. Kas härrastel "mooner" ja "six-fo" on ajateenistus veel läbimata, et riigi kaitsmisest nii vale ettekujutus on ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 18:18 

Ma arvan pigem, et kui sõda tuleb, siis enamus üritavad ära põgeneda välismaale nagu see ka varem olnud on kus rahvas üritas Soome ja Rootsi põgeneda. Iga üks enda eest ikka, kes ikka seda rahvavaenuliku riiki kaitsta tahab. Las ansip, savisaar ja muud tegelased võtku püssid kätte ja mingu riiki kaitsma.
Ma 16a õnneks veel ei pea minema, aga kui aeg kätte tuleb eks ma loodan, et ma siis töötan ja elan välismaal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 18:25 
Kasutaja avatar

mooner kirjutas:
Ma arvan pigem, et kui sõda tuleb, siis enamus üritavad ära põgeneda välismaale nagu see ka varem olnud on kus rahvas üritas Soome ja Rootsi põgeneda. Iga üks enda eest ikka, kes ikka seda rahvavaenuliku riiki kaitsta tahab.
Ma 16a õnneks veel ei pea minema, aga kui aeg kätte tuleb eks ma loodan, et ma siis töötan ja elan välismaal.

Kuule ma saatsin su posti Vene ajakirjandusele, et poistel aint vormistamise küsimus siis, see maalapp endale saada, ja nagu niuhti oledki välismaal, ilma et kuskile minema peaksid hakkama...

Btw kasvatus on tänapäeval ikka pees....mulle öeldi sinu vanuselt et laps räägib siis kui kana pissib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 18:30 

Tõnn kirjutas:
Kas härrastel "mooner" ja "six-fo" on ajateenistus veel läbimata, et riigi kaitsmisest nii vale ettekujutus on ?

Jutust tundub, et on põhikool isegi läbimata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 18:42 
Kasutaja avatar

Loe ja naera :D Relvalubasi tegema, võid tegemata jätta, no ma arvan su mölast siis sa pole just kõige teravam pliiats, a vaat, relvaluba taodeldes uuritakse sinu ja su sugulase per*eauk ka läbi enne kui sulle mingi luba antakse. A ära muretse mooner, sõjaajal sul ei hakka keegi lube küsima, parem jäta endale/perele kuulid salve ja kui näiteks idakodanikud sul aknaluugist sisse vaatavad siis :kill naisele/perele ja üks ruttu endale, muidu oled siberis. :rokib

Viimati muutis Ricky, 28.01.2013 13:40, muudetud 3245 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 19:10 

Tõnn kirjutas:
Six-Fo kirjutas:
mooner kirjutas:

Kõige jubedam arvamus mis ma kuulnud olen, Vaja on Narva all piiri kaitsta ühtse jõuna. Kui iga mees oma hüti väravas vanaisa kaheradudsega seisab siis pole selle meie kodumaa vallutamine mõne tunniga üldse mingi probleem. Kas härrastel "mooner" ja "six-fo" on ajateenistus veel läbimata, et riigi kaitsmisest nii vale ettekujutus on ?

Miks üldse selline loll arvamus, et venelane tuleks kindlasti läbi narva? Mustmiljon kohti, kuskaudu siia sõita. Pole ju enam 100a tagasi, kus reisiti hobustega.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis