ryblik1 kirjutas:
selleks oleks vaja pigem mingit eraalgatuslikku kampaaniat( ala lõustakaustik, allkirjad, autoparaadid millega ummistatakse nimelt tooompea umbes terveks päevaks jne ja mingi maksu ja tolliameti ministeeriumi ümber olevat autode ringi, mis pärsiks ka nende elutegevust)
Ma olen 100% käpp ntx napsujalolliameti maja piiramisrõngasse võtma autode kolonnidega , paneks ntx kolmekordselt autoderividega kõik sisse ja väljasõidud nii kinni et keegi ei pääse ei tööle ega koju.
Sama oleks ka ju see kui ntx üks hommik ummistaks mitusada autot kella 7 ajal toompea, ei lase riigikogujaid tööle ega ka kedagi toompealt välja. Oi saaks nalja. See oleks närviaetud rahva meeleavaldus riigivaraste vastu.
Ikka kaine olid, kui seda kirjutasid? Kui ma olen riigikoguja või plaksumolliameti töötaja, oleks mul suht pohlad sellest, et tööle ei pääseks. Või et ei pääse majast välja päeval oma tööülesandeid täitma. Kui pärsitakse tegevust, siis selle maksab lõppkokkuvõttes kinni ju ikkagi maksumaksja ja kindlasti mitte odavamate kütusehindade arvelt
Aga lugu oleks hoopis teine, kui mind sisuliselt "vangistatakse" terveks nädalaks sinna Toompeale. Või tuleks keegi mu koju ähvardama naise-laste eluga. Sellist asja ei juhtu nagunii kunagi ja kui juhtuma hakkab, on riigil selle tarvis koolitatud mehed, kes olukorra lahendavad ja need mõned sajad entusiastid laiali peksavad. Kusjuures võin kihla vedada, et karistused tuleks kraadi võrra kangemad kui pronksiöö tipptegijatel. Usu mind, midagi ei juhtu peale tühja kõvatamise, kuna tegijaid oleks vähe ja sellisel hulgal inimestel, keda oleks vaja aktsiooni toetama, pole lihtsalt mune

VOT täpselt sinusuguseid ku.ikuid ongi liiga palju, orjarahva kompleks: milleks minna, nagunii saab pärast karistada ja et nagunii neil ametnikel on pohlad. Ei ole! ka neile valmistab tuska kui nad peavad oma kalliste ülikondadega mööda Edgariaania tänavaid lonkima lihtinimeste hulgas.
Muideks päris masendavalt kaine olin kui kirjutasin. Lihtsalt inimeste tegevusetus on masendav. Ettevõtlikust siin riigis küll palju ei paista ja kui ongi siis loomulikult(loomalikult) vaid omaenda pudrukausi täitmise eesmärgil.