Mina olen küll moose poolt seekord. Rahvas, kes vingub, et Volvo teema oli mõttetu- no krt ega ei olnud küll, algusest peale seda teemat jälginud ja väga huvitavaid ehitusi, nokitsemisi, juhtumisi ja asju tehtud seal.
Torms'i volli teemat samamoodi jälginud algusest peale, see on rohkem selline kvaliteetlugemine, aga ei võrdleks ka Tammsaaret ja Miki Hiirt.
KA teemal- minuarust on alafoorumi pealkiri "Lugejate autod", mitte "Lugejate autode lugematud ümberehitused"- ehk: Minu meelest ei ole vahet mis auto sa sinna kirja paned või mis sa temaga teed, iga omatav auto ei pea saama lõpuks konditsiooni: sportsisu, sportrool, coilid, 400 heppa+turbo, wisefab ja slikid. Selleks on projektide teema või kolige ära üldse driftiklubisse või kuskile rahvarallile, maitea kah... "Lugejate autod" on ju ikkagi teemajärgselt lugejate igapäevasõidukite jaoks mõeldud teema ja las kirjutabki seal siis oma õlivahetustest ja pirnide läbiminemisest. Vahelduseks mõni tankimine kah sekka ja kaks korda aastas rehvivahetus ka. Lihtne. Kui ei taha, ära loe. Kui aga selline rubriik on olemas, võiks seda ikkagi TOHTIDA kasutada? Ja kui juhtub midagi rohkemat, siis uipu tore ju, thumbs up. Niikaua aga kui ei juhtu, milles probleem?
@ Joel- Vinge Ka igatahes

Ise sellisega ego ei laseks sõita, a seepärast vist vaatangi linna vahel alt üles sellele autole.
Edit: Moose allkiri võtab asja väga hästi kokku.