Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 02:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 478 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 32  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Petised foorumis
PostitusPostitatud: 14.05.2009 08:15 
Moderator

Meie foorumi mr.dynabass ka siia siis teisest teemast:

kiQ_o kirjutas:
http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=409385
Pole sa nii no charge coolguy kohemitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 08:25 

Selliseid teemasid lugedes erinevates foorumites (HV/EBK/SR) tundub, et HinnaVaatluse foorumi ID kaardiga autentimissüsteem või vähemasti kasutaja hindamine koos kommentaariga peaks olema igas foorumis, kus äri saab ajada.

Siis ei saaks varikontotajad nii rahulikult kõiki tillist tõmmata.
Samas on see natuke karm uute liikmete vastu, kuid õiglane.

p.s. Siiani olen ise saanud petta vaid ühelt inimeselt, see juhtus kui korraldasin ühisostu HongKongist ja üks inimene jättis ca 150.- eest kaupa välja ostmata, õnneks on seda kaupa vähe ja see jäi kõik mulle, niiet pole 100% kadu :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 14:18 
Kasutaja avatar

võiks " internetis olen kõva mees " teema teile eraldi teha, kahjuks siit foorumist kustutatakse ära. samas huumori teemaga sobib ka üsna hästi kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 15:10 
Kasutaja avatar

Huvitav lugeda, kuidas mingisugused Puiatu juutidest alakad kõiki tillist tõmbavad.

Kui üldse midagi järelmaksu abil võõrale isikule müüa, siis võiks ju võlakirja teha ja notari juurest läbi hüpata, kuid ega seegi ei garanteeri 100 protsendilist raha kättesaamist.

Omaltpoolt lisan veel ühe eheda huiari (ei pruugi olla küll petis antud foorumis, kuid kui kellegil peal olema ka pretsensioone tema vastu siis Ps või pöörduda politseisse), http://www.rate.ee/users/kusti1, rain gustavson

Antud isiku vastu kirjutasin avalduse sügisel ning tänu Eesti Politsei kiirele reageerimisele oli tüüp juba nädalapärast vahi all, hiljem selgus, et tema vastu algatatud veel 8 kriminaalasja vms. Kohus lükkub koguaeg edasi, kuna igaltpoolt tuleb aina kannatanuid ja huiata saanuid tasapisi juurde :S

Nii, et vaadake nägu üle ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 22:43 

Panen ka ühe asjakohase teema siia.
http://foorum.clubmitsubishi.ee/viewtopic.php?t=8370
samuti, kui keegi tunneb ära siis andke teada.
varsti politseisse minek.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2009 11:21 
Kasutaja avatar

selle teema lisaks tahak mina teha ettepaneku: eraldi teema osa ala tx HÄBIPOST või midagi sellist. kus on lubatud lisada vad kasutaja nimed ja probleemi olemus ning summa ja kuupäevad. mingid lällamised kes keda kottis jne ei tohiks olla lubatud. läheb läbuks ära. ja samas oleks ka petistel hirmu et satuvad jama sisse ja keegi neid enam ei tunnista. võiks lisada pildi ja telefoninumbrid. ajad on sellised et ei saa enam teisti.

kuna ise ntx olen holitsenud et alati saaks kaupade eest makstud ja kaubad ka välja saadetud siis ntx endal tuleb meelde hea tagasiside kasutaja mellilt kes minu soovi peale saada talt juppe saatis mulle ilma ettemaksuta ära 1000 eekise diili ja pani omal kulul ka gragosse . ise põhjendas lühidalt telefonis vaid nii et sa oled teada ja tunda tegelane mõnedes foorumites ja ega sa võlgu ei jäää... vot see on suhtumine ja usaldus, samas ka enda töö et pole sisse jäänud. samas mingile x tegelasele poleks ta seda saatnud. seega niikaua kui olete korralikud on teed lahti. siit aga lisan omaltpoolt kiidusõnad mellile sest kaup mille saatis oli täpselt nii aus ja hea nagu ta kirjeldas ja olin 101 prosa rahul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2009 00:45 

Roland Luik.

Hästi libeda keelega hetkel 21a noormees punaka peaga.
Tegu on sellise vaese mehikesega, kelle ema on ise politseinik. Arvatavasti lapsepõlv ja geenid suht kehvad.
Kogu raha mis ta ültse teenib tuleb petmise teel.

Olen kuulnud et preagu kõige rohkem toob sisse talle olematute Rootsi kruiiside müümine odavalt 1000-1500krooni 2-3 inimesele. Asi pidi toimuma nii kergelt, kuskil foorumites müüb neid, inimesed on muidugi väga huvitatud, saab nendega näost näkku kokku, võtab raha lubab kohe tuua piletid ja tõmbab tuld, kui helistad talle siis alguses võtab vastu lubab homsel pääval, rohkem edasi kontakti saada võimatu.

Siis veel on tal kuskil tutvumis saidile lisatud läti reidist võetud piltidega naise konto.
Ma ise ei oleks uskunud et Eesti mehed nii kiimased on, aga kuulnud olen seda et juba esimesel pääval lisas pea 300 eesti meest. Raha teenib ta sealt nii et paneb lihtsalt msn pealkirjaks et korteri üür maksmata, digiboks maksmata vms.. Ja need mehed k6ik saadavad talle raha. Tal isegi ei ole naise kontotki, ma ei kujuta ette mis jama ta peab ajama.. Isegi soomlased saadavad talle, kuna google tõlk aitab tal nendega ka rääkida.

Raha peaks ta teenima sel viisil rohkem kui mina normaalsel tööl käies.. isegi tunduvalt rohkem.. ikka ma arvan 20k vähemalt tasku.

Ta oli mu klassivend põhikoolis kunagi ja juba sel ajal suutis suuri kasjakke teha. Nagu minu kodunt varastada samal ajal kui ma wc-s olin, sõbra võtmed garderoobist koolis varastada ja koju vargile talle minna ja nii edasi.

Minult lasi ta sama moodi 1000eeguse rootsi kruiisiga 2 inimese saunad värgid särgid lamedalt üle.
5kuud on mõõdas ja mul on õnnestunud talt kätte saada 600krooni tänu sellele et ma tean teda nii kaua, aga tean et see oli kellegi teise arvelt.

Kirjutasin selle siia, et tuua näiteid kuidas petis tegutseb. ma arvan eestis on palju neid juba kes talt üle saanud on. Mina seda haisvat koera enam peksta ei viitsi kuna see võtab liiga palju energiat. Kui keegi tahab teada ta aadressit ja pilti siis võite pm saata, kui k6ik on vaikne ja tal haisu ninas ei ole siis peaks ta kätte saama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2009 09:21 
Kasutaja avatar

Roland Luige teemale ma vastaks nii, et on endalgi selle vennaga kana kitkuda, seoses selle samuse garderoobist võetud võtmetega. Kuna ta minu kaela selle asja määris :) aga ise lõpuks lollisti vahele kukkus. Nii, et samamoodi, Roland, kui sa seda lugema peaks siis tea, et ma tean kus sa elad ja ma arvan, et rõdul suitsu tehes sa näed mind päris tihti seal enda maja ees. Teinekord ole mees, tule alla, ajame natuke juttu. :) :wink:

Edit: Koguaeg vaevanud mind asjaolu, et ta ema on politseinik, kuidas siis nii saab, et poeg on sõna otseses mõttes valus pätt!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2009 14:22 
Kasutaja avatar

Kas keegi teab midagi mehest nimega "VEIKO PEIKER"?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2009 19:03 
Kasutaja avatar

sasszz kirjutas:

Isiklikult tean väga hästi Jarmo tikerpuud,aga see isik küll jarmo ei ole...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2009 19:05 
Kasutaja avatar

999JRX kirjutas:
Kas keegi teab midagi mehest nimega "VEIKO PEIKER"?

veel ei tea, aga sul on võimalus teda meile tutvustada :lol :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2009 21:06 

Söhne kirjutas:
sasszz kirjutas:

Isiklikult tean väga hästi Jarmo tikerpuud,aga see isik küll jarmo ei ole...

Ma usun, et sama nimega on Eestis mitmeid isikuid. Antud isik on sama nimega!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2009 16:31 
Kasutaja avatar

"Krahv".. prindi siit foorumist see möla ka välja, võta kaasa, anna kohtunikule :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2009 20:22 

kld we,mina olen ainuke keda sa tead kes kohtu alla läheb teisi sa ei teagi. mis se printimine aitab .ma olen krahvile võlgu ja jutul lõpp ,ja kohus sellepärast.niiet ei saaa aru asjast.pretensioone kellegil teisel pole.ma arvan et sinna ei hakka niisama keegi tulema .kui miskit öelda pole.krahv võiks oma sõnu ka natuke valida.oled sa normaalne olen ma ka.ja mul savi kes tulevad kohtusse. niiet. vaata enne ise mida kirjutad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2009 11:22 
Kasutaja avatar

Ah et kellegil teisel pole pretensioone ve :D Mitte ainult krahvile ei ole sa võlgu. Või sa oled juba jälle unustanud?. Ega jah, 2800.- poole aastaga kokku ajada on päris ulme küll ...

Krt mingi lohhi pärast pean mina nüd Pärnusse sõitma aega viitma. Aga noh, vast on asi seda väärt ka.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 478 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 32  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis