Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 01:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 26.11.2013 01:20 
Kasutaja avatar

etikas kirjutas:
toyo tilganäppija oled !!!
1900eurist 530d pole mõtet diagnosti viiagi,kui mootor ja kast toimib siis viska plekki

Kui see nii on siis miks ise ära ei ostnud?
Eks ta veits narr ole kui lähed 300 eurost autot vaatama ja hakakd läbipea luu inisema,et rooste4s ja õli veits lekib :D
Toyo, veakood alati ei tähenda reaalse vea olemasolu :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 01:27 
Kasutaja avatar

Ma mäletan kuidas külajoodikud kunagi jagelesid, et ma andsin sulle suitsu tookord.. jne.
Varsti siia tulete ise targutama, kui juba seda teinud ei ole, et lollid inimesed kes lähevad turu odavamat autot ostma ja siis küsivad iga mõlgi pealt alla.
Üldiselt, kui raha ei ole autot pidada, siis ei ole seda ka mõtet osta. 1900 oleks auto hind olnud, 1000 euri oleks näiteks koheselt remondile kulutanud ja oleks hea auto ehk saanud. 3500 müüki lükanud ja kasumit ka veel teeninud.
Mina ennem eelistaks osta kasutatud auto, millel sillad kolisevad ja siis ise kõik jupid vahetada. Mitte aga osta keskmiselt kallim auto, mille sillad järgmise 10tuh. km järel kolisema hakkavad. See oleks küll äge diil!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 01:28 
Kasutaja avatar

kõige koomim on alati see, et taolised perfektsionistid valivad alati välja kiirmüügihinnaga ja turu odavaimad pillid ja no daipohh, kui seal sigaretisüütaja või ventiilikorgid puudu on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 01:39 

Siin läheb juba see teema üsna jaburaks :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 01:46 
Kasutaja avatar

-toyo kirjutas:
Siin läheb juba see teema üsna jaburaks :kill

Me saime algusest innustust :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 01:50 
Kasutaja avatar

No teema on alates sellest hetkest jabur olnud, kui sina kui loll kes vabandust ei leia siin juttu ringi ajad mingisugusest raginast ja sellest, et mingi veakood kuskil sees oli... Veel naljakam mingi "vastu" aja raiskamine???? Seriously??

Sa arvasid,et 1900 euro eest saad omale 530d mis isegi arvutiga veakoode ei näita?
Lisaks pole minuteada ühtegi "veakoodi" ragina kohta ka. Veelenam taga lihtsureliku inimese käes jäävad väga paljude asjade veakoodid sisse sest keegi neid ära ei kustuta, kõik ei viska niimuuseas peale stabikakondi vahetust ja arvutit sappa, et autot regulaarselt tsekkida, sest igasugustes töökodades on diagnostika juba üpriski kõva hinnaga.

Läksid kohale autot vaatama, tahtsid turu odavaima raha eest saada turu parimat ja pärast hädaldad foorumis, et sult suitsu küsiti???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 02:10 

kj hakkas ju hädaldama, et tillivennad käisid autot vaatamas ja -toyo kaitses ennast selle hädaldamise eest. Poleks kj midagi maininud oleks kõik olemata olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 02:49 
Kasutaja avatar

toyo - ära pahanda,aga sina jääd hetkel olukorras ka minuarust lambaks..

muud ei tea ,aga see,et diisel mingit õli ajab käib normaalse all minu vaatepunktist
see,et tagaluugi amordid on läbi, ka see norm - viga on vist 20-40 eur remont siis..

dunno..... sul oli 1000eur remondi raha- selle eest oleks saanud ehk parema auto kui järgmine 3k eur auto ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 03:01 

Kas ma peaks kahetsema, et ma ei ostnud seda autot ? :D
Varemgi on olnud ju turu odavamaid autosid ja on olnud neid ka üsna heas korras ja kiirmüügi hinnaga.
Üldiselt ma ei taju ära, ma läksin reaalselt kohale, raha kaasas, autot vaatama , mitte ei rääki n ud telefonis, et kuule klemm lahe auto, soomest tulen ostan ära ja vend jääb passima. Läksin kohale, mulle ei sobinud.
Kui kellegil juba enne raha saamist kõvaks läheb pole see minu süü :D

Viimati muutis -toyo, 26.11.2013 03:28, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 03:11 
Kasutaja avatar

mul ükskõik,antud valguses jah, (ei viitsi süveneda mis auto24 asjad maksavad)

fakt on see,et kui läksid ostma odavaimat, ei saa eeldada,et auto on imeheas korras nii või teisi...
mõne auto puhul on odavam osta 10a järjest õli juurde näiteks,kui teha mootori tihendid korda.

Ma ostsin auto näiteks mootoritule veaga,ehk kati vahetus vajavana..ometi olen 2x üv läbinud ametliku raha eest, autole kulutanud lausa 400E selle aja jooksul (1,5a umbes).... kunagi ei tea mida sa ostad.

Selle mootori tule kustutamine maksab rohkem kui umbes 36 aastat järjest musta ÜV teha(kui keegi peaks tahtma) :) (kui teha tehase hindadega, mida ei pea tegema :D)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 10:38 
Kasutaja avatar

no seda ei saa eeldada, et kõige odavam on kohe hull ront. Samas diagnostika oleks ju mõistlik olnud enne proovisõitu ära teha, vead ära salvestada ja siis kõik tühjaks kustutada. Teinud oma ringike ära ja vaadanud mis tagasi tuleb. Selles osas on tõesti õigus, et enamus kodus nokitsejaid ju ikka ise teinekord midagi teevad ja leiutavad vea otsimiseks ja nii võib selle logi ikka kiirelt väga punaseks saada.

Airbagi viga tundub muidugi natuke selline jutuks hea küll olema. Enamustel autodel siiski Airbagi viga on ja jääb. Ehk siis Airbag on selline süsteem, kus vea ära kadumisel veateade jääb alles ja tuluke ka ikkagi põlema. BMW-dega on mul selles osas vähe kokkupuuteid, aga usun et samamoodi.

Igasugu vigade "unustamine" tegelikult on selline täitsa teema küll, kui igapäevaselt autot kasutad ja sind need vead ei häiri ja lihtsalt ei näegi pointi korda teha. Kui inimene vaatama tuleb ja küsib, aga see, siis tuleb meelde küll et ah õige jah, muidugi on see viga ju ka. Loomulikult ei mõtle ma siin mittetöötavat käigukasti, mootorit jne, vaid nipet-näpet pisivigu.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 11:29 
Kasutaja avatar

Minu jaoks tundus lihtsalt huvitav see, et peale 7et tundi ajaraiskamist ei osteta autot 50 euri pärast, aga noh, Sa seletasid ära nüüd juba, et Sa ei tahtnud nagunii osta tegelt peale peale seda, kui said teada, et tagaluugi amordid läbi on ja airbag põleb. Niiet polegi mingit teemat enam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 11:57 

Vaata viga polnud ainult airbagis ja tagaluugis.
Ja 50 euri pärast pole ükski auto ostmata jäänud, eriti kui mul on vaja minev summa kaasas.
Auto jäi sellepärast ostmata, et sa ei suvatsenud rääkida auto kohta.
Naerma ajab see, et sa ikka ilgud selle asja pärast, kuigi sul on auto juba ammu müüdud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 19:46 

kj kirjutas:
Minu jaoks tundus lihtsalt huvitav see, et peale 7et tundi ajaraiskamist ei osteta autot 50 euri pärast, aga noh, Sa seletasid ära nüüd juba, et Sa ei tahtnud nagunii osta tegelt peale peale seda, kui said teada, et tagaluugi amordid läbi on ja airbag põleb. Niiet polegi mingit teemat enam.

Nüüd tagantjärele vaadates sa oleksid võinud see 50€ alla teha...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 21:19 
Kasutaja avatar

Tallinnas käivad reede öösel inimesed autot pesemas, nii mõnigi jõuab alles kell 4 varahommikul koju sealt. Lõuna-Eestis kui midagi teha ei ole, minnakse autot ostma :D Kui seal 7 tundi või isegi 2 suutsite kulutada, siis tundub, et seltskonnamõttes oli teil päris lõbus :D Võibolla te ei peakski omavahel müügitehinguid tegema vaid koos pidutsema?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis