123 kirjutas:
PunanE kirjutas:
Hei, foorumi rahvas!
Ei hakanud uut posti tegema ja jagan oma küsitlust siin. Tallinna Tehnikakõrgooli tudengitena tuleb meil aines "Ettevõtlus" teha äriplaan. Meie ideeks on
iseteeninduslik AURUPESUJAAM. See on sarnane SmartWashi ja selle Myndipesulaga, kuid pesemiseks kasutatakse kuuma auru(ei, see ei kahjusta värvi) ja on võimalik teostada ka sisepesu. Eeliseks on kemikaalivabadus ja loodussõbralikkus. Oleks vaja teha väike uuring, et kas sellel ettevõtmisel oleks klientuuri.
Seega kui viitsid minutikese oma kiirest elust siis vasta sellele küsitlusele:
https://docs.google.com/forms/d/1Hv_WoC ... w/viewformOlen töötanud vast esimeses aurupesula ürituses mis eestis paar aastat tagasi oli.
Isiklikult ei soovita seda kuna see ei sobi meie kliimasse.
Soojad maad kust see pärit on, seal on jah asi ilus ja tore.
Eestis kui juba auto natuke rohkem määrdunud ja ka mudane on see pm kruusa laiali hõõrumine mööda autot.
Kannatab kasutada ainult tolmuse ja pm märjal teel sõitmisest määrdunud auto puhastamiseks.
Kas see mida pakuti kaubanduskeskuste parklas, spray pudelitega?
Aurupesu olen ma näinud külmas kliimas küll ja toimib väga edukalt. Lennujaama parkimismajas, lendad minema, jätad võtme Europarki, tuled tagasi on auto puhas.
See küsimustik on natuke vigane, pesule kuluv summa peaks vahemikega olema. Näiteks 15-20 eurot. Ma ostan Statoilist 17 eurose pesu ja reaalselt maksan vähem kuldkliendi soodustusega. Lisaks sellele sõltub kulutatav summa nii aastaajast kui ka selles kui must auto on. Täpselt sama on ka pesemissagedusega. Kui on vaja siis on vaja, see sõltub ikka läbisõidust.