ghozt kirjutas:
Ca 2 nädala jooksul neljas kord samast ninapoolest täiesti null sitatsioonis verd hakanud tulema. Ja no ikka korralikult. Lükkasin vatti ninna. 4 esimest vatti ligunesid minutiga täiesti läbi. Kuradi nõme värk. Hea, et kõik korrad on kodus olnud siiani.
Mul oli ka iga talv sama jama. Lihtsalt üks hetk hakkab lahmama ja seisma ei jää

Tavaliselt on nohu ajal, nina otseselt tatti täis polnud aga midagi natuke seal oli. Kui lahmama hakkas siis ninna ma kohe midagi toppima ei hakanud, hoidsin näppu ees mingi aja, ja siis kui näpu eest tõmbasin ja kergelt nuuskasin tuli ninast päris korralikult punast rõvedat läga välja

peale seda pime ette ja siis jäi kinni ka. Mingeid punne sõin ka sisse vahepeal mis pidid veresooni tugevamaks tegema, sidruni maitselised olid vist...aga kasu nendest polnud. Eriti vinge on siis kui öösel hakkab

Aspiriine ja muid verd vedeldavaid ning vererõhku tõstvaid asju tuleks vältida. 2 aastat pole nagu sellist jama enam olnud(samuti nohu). Suvel kui tööl kabiinis oli +40 siis lõi vist mingi ülerõhu klapi lahti ninas ja natuke tuli aga mitte midagi hullu. Käi nina-kurgu-kõrva arsti jutul(eriti hea oleks peale nasaal-menstruatsiooni) see vaatab ja peaks aru saama kas vaja kinni keevitada seal midagi või mitte. Mul polnud vaja. Vähemalt veri vahetub ja on kogu aeg värske

Ja joo vett, siis veresooned ei pragune äkki nii kergelt.
// Kui sa juhuslikult nohu ravid mingi pihustatava asjaga nagu xymelin vms, siis see viska kohe minema. Xymelin tõmbas mul kohe vere lahti. Laste omad on okeid, need ei kuivata.