Iff kirjutas:
Euroopas oli vähemalt torm aga see eestis puhunud tuul küll EA lendude tühistamise pöhjuseks olla ei saa.. Ja siis oleks juba varem teada antud, et 18.00 väljuv lend lükatakse edasi.
No tegelikult on veel see variant ka, et Tallinn->xxx (Rootsi?) pole tõesti probleemi lennata, aga kes teab kus see lennuk alles on eilse tormi tõttu. Võimalik et on hilinemised alles vaja tagasi teha. Vaevalt see lennuk ainult Tallinn->xxx vahel lendab. Noh muidugi teavitada võiks alati varem, aga paljud seda ikka viitsivad. Mu tuttav kunagi lennujaama jõudis avastas ka, et tema lend ära jäetud või edasi lükatud. See oli siis küll Air-Baltic. Kõige hullem oli see, et meest sihtpunktis ka kätte ei saanud, oli juba kodust välja sõitnud ja mobiili koju unustanud. Lõpuks sõimas, mis ta sõimas seal, aga Lufthansaga ta koju lendas.
Mõni siin kõvasti kirub, et bussiga ei sõida ja Ryanair/Easyjetiga ei lenda, aga no ma ei tea, nendega on viimasel ajal ikka suht vähe probleeme olnud ja suht täpselt graafikus. EA-ga ma vist ka ainult ühe või kaks korda lennanud ja siis oli ka mingi hilinemise ja ümberistumise jama.