Six-Fo kirjutas:
Mõhk kirjutas:
Ei vaata tuledesse , lihtsalt häirib, et vilistatkse seadustele

eclipse kirjutas:
On ikka perverdid, kes streetrace foorumis udutuledega sõitmist taunivad.

+1
Tulede vale kasutamine streetrace kasutajate seas vast kõige väiksem kõrvalhüpe

No mai tea, mul põleb endal üks xenon, üks udutuli, ja üks usa style parktuli. Nähtavus puudub pimedas. Korda pole plaanis teha lähiajal sest mente ka ei koti ja mind ammugi mitte..

Samas sekundeerin kasutajaga Mõhk, idikaid leidub, ja kui nad oma otsa leiavad siis loodan et nad kedagi kaasa ei võta.
Alles oli paar kuud tagasi kui üks vend keeras auto üle katuse 160 pealt. Poolene viin olevat all olnud. Kõik läksid haiglasse ja kõik jäid ellu ilma suuremate vigastusteta ja juhilt jäi vereproov võtmata vms. Ja tüübil puudub igasugune häbitunne ja lausa naerdes rääkis et näe pääsesin puhtalt. Ja see pole ammugi esimene kord kui tegelane kellegi elud ohtu seab.
Ja suvel veel tuleb meelde juhtum kui üks teine tegelane sõitis mõõdukas joobes täis autoga, tüdrukud peal, 200 km/h poodi uue viina järgi. No ma ei tea...kummalised inimesed...
Mul pole eriti kahju muidu kui keegi väikses joobes sõidab, aga ainult nii et kedagi ohtu ei seata - ikka ni et roolis käitutakse normaalselt ja erilise ettevaatusega, mitte ei hakata markomärtiniks.