acx kirjutas:
tulles nüüd tagasi tips teemasse siis mis sellel celica mootoril viga on et "lammarist" uut vaja on?
See üks maailma pommikindlamaid mootoreid (5a sõitsin MRiga sama mootor) mis üldse planeedil eksisteerib. Sõitku ta kasvõi ilma õlita ja 300k kapp-remondita.
Igasugused passatid ja muud kärud annavad kindlasti ennem alla, kui see mootor
vadavaak mis siin toimunud on selle 4.5h mis ma garaazis veetsin.

midagi pole viga, klapikambrikaane tihend vaja ära vahetada, siis on timm, see kokkulaskmise jutt oli ns värdjatele.
Westcoast kirjutas:
Valus loll loogika, ala veame tümmi sisse, vahet pole et tagumine luuk ära kukub või muda sisse pritsib...

kle tupekas, ükski asi pole sellises seisus, et kukuks küljest v kuskilt midagi sisse pritsib, va karbid, ei viitsi isegi vaadata seda pahtlit seal - ja milleks?
kevva kirjutas:
Savi ju, tonneurine auto, mis peab nüüd hoidma nagu rariteeti ja täiega prillikiviks hooldama v? Uus ülevaatus ja läheb minna. Punktist A punkti B ikka jõuab. Läheb laiali, siis võtab midagi uut kapotialla ja sõit jätkub. Milleks erutuda?
läheb laiali, siis ootab pensipäeva ja võtab uue miini ligi pigem.

Hendri kirjutas:
terre kirjutas:
korraks mõtlesin, et lasen kotti ja viin vanarauda, aga siis hakkasin mõtlema, et krt, selle pahtli eest ei saa väga vanarauas raha. aga eks näis, äkki siiski plaanid muutuvad. jk
küsis keegi v?
jap, su ema küsis eile, kui külas käisin ( siit ka see, et mainin, et mulle meeldivad ema naljad)
Westcoast kirjutas:
Eks pool riiki sinusuguseid isikuid täis kes ronte kokku ostavad, sõidavad mööda tänavaid ohustades teisi oma küljest ära sadavate juppidega ja siis veel kiidavad takka, et pohh yolo toome lammarist mingi uue moto ja sõit jätkub, ülevaatuse ostame volodjalt pudeli eest.... johhaidii

wtf, kust sa debiilik üldse sellist juttu võtad, et ma kuskilt mingi teise mootori vahele võtaks? debiilik, ainuke asi, mille pärast see auto ÜV ei läbi puhtalt on see, et esiklaas mõras ja karbid läbi
tehnika on tal korras jumalhoidku.
tegija99 kirjutas:
Jumala kahtlane rahvas siin ikka koos.
Loomulikult kui auto koliseb või müriseb ja on nii odava, et ei tasu remontida siis tuleb muusika kõvemaks panna ,et kolinad ei kuuleks.
Tee enamvähem korda ära ja müü maha.
Kindlasti siis mõni kes on suur sõnavõtja aga endal on selline mahlapakk ,et hoia ja keela.
auto koliseb- mm, seda kuulen ma ise esimest korda...
müriseb- tupekad, see on orginaal summuti, eile sai korda tehtud, aga ülla ülla, isegi tagumine pütt on orginaal ja vaiksemaks see masin ei lähe, samas co jne paigas kõik.
ja kõlarid täidavad jap seda eesmärki, et see müra ei hakkaks häirima kui pikemat maad sõita.
Sain vist vastatud kõigele- hoidke kõva.
aga ideepoolest, masin liigub jälle, leke sai eemaldatud, kodu jõudsin läks üks lõdvik puruks, mis oli juba mineku peal.