Blacku kirjutas:
Ma ei saa aru, kust on tulnud arvamus, et politsei peab kellelegi eeskujuks olema? Politsei tagab korda ja ongi kõik. Kui ta sinust 200km/h vilkuritega mööda lendab, siis võtad eeskuju ja paned järgi? Teise silmas pindu nähakse ikka aga palki enda omas mitte. See on nagu koolipoisi käitumine "tema tegi ka, miks mina ei või". Elu ongi ebaõiglane, shit happens. Minge politseikooli kui tahate samasuguseid privileege.
Võta eeskujuks ja pane järgi, kui sul on õigete värvidega mida vilgutada
paar lauset ka teemasse:
kunagi mõned aastad tagasi sai tööbussiga elvasse mindud, vana sissesõidu kaudu, no sealt algab see linna märk lolli koha pealt, mäest alla kurvi peal, kiirus pold just midagi hullu, kuna vastutulijad vilgutasid, lasin vabalt, tõmmati all kruusaplatsil maha...
P: mis kiirus teil sees oli?
M: pole õrna aimugi, siin on linna-ala ju
P: 60 km/h, dokumendid paluks
M: (andsin, kõik korras)
P: tulge nüüd palun meie autosse
-- läksin siis---
(vahepeal oli pikem jutt et kuidas ma ikka ei suuda kiirust jälgida, ma vastu et kaup vaja kellaajaliselt kohale toimetada jne..)
P: kas teil eelnevalt ka rikkumisi on
M: no vaadake arvutist järgi (nii kui selle ära ütlesin, avastasin et selles vanas vectras neil polnudki arvutit ja hakkasin naerma..)
P: mis nalja pakub
M: ei ma avastasin et teil ei olegi arvutit... muuidu kuskil pool aastat tagasi jah, läksid load teatud asjaoludel..
P: aga kiiruseületamise eest
M: kui teil pole arvutit, siis pole mul ka kiiruseületamisi
P: selge, praegu saad kirjaliku hoiatuse, ja kui tagasi tuled sealt, siis hoiad kiirust linnapiiridele vastavalt!
noh kuna elva väike ja ütlesin neile kuhu kaup viia ja siis tartu tagasi, said nad isegi aru et poole-tunni tunni aja ses olen sealt läbisõidul tagasi, ja oligngi, ja nad ikka istusid seal, a siis oli juba 3 autot neil reas seal maas