Oli ka mõni aeg tagasi juhus kus sissemakseautomaadi peal oli kleeps, et "sisestage rahatähed ühekaupa". Niipea kui 50-se(korralik) sisse panin läks automaadis hirmus mürgel lahti ja peatselt tuli kiri, et Teie rahatäht on kahjustatud ja konfiskeeritud... täname kasutamise eest

Tegin kõne infoliinile ja lubati uurida.. u7 päeva hiljem sain raha õnneks tagasi.
Politsei kõne jutuga tuli mul meelde aeg kus kesklinnas töötades parkisin autot kõrvalisel tänaval, ühe lobudikust kortermaja ees, kus see kedagi ei seganud. Ühel kiirel tööpäeval avastasin, et telefonis mitu vastamata kõnet... kuigi need olid tehtud juba mitu tundi tagasi, helistasin tagasi ja vastas inimene kelle käest ma olin mõned kuud tagasi auto ostnud. Tema suht närvis juba kuna oli saanud mitu kõnet politseist, et auto jalus ja paluks ära viia. Esialgu oli hämming suur, kuna esiti jäi arusaamatuks miks temale helistati, kuna auto läks kohe ostuhetkel minu nimele ja ka minu kontaktid peaksid instansidele kättesaadavad olema

. See selleks, tegin oma kiireloomulised asjatoimetused veel lõpuni ja kõmpisin auto poole. Suur oli mu üllatus kui tänava otsale jõudes nägin, et seda kõrvalist ja kitsast tänavat oli päeval pinnatud/rullitud aga selle koha juures kus seisis auto oli nüüd tee rullitud jõnksuga ümber auto, üle teepeenra. Seisin hetke u sellise näoga

seejärel kobisin autosse ja kadusin sealt. Taganjärele mõeldes oleksid nad vabalt võinud auto ilmselt treilaga ka ära viia, kuigi tolleaegne auto oli suht kolakas jeebik.
Tänaseni tuleb kerge muie suule kui möödasõites seda jõnksuga tänavat näen.