Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 15:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 947 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 64  Järgmine

Oled suitsumees?
Jah 44%  44%  [ 670 ]
Ei 43%  43%  [ 658 ]
Vahest harva 13%  13%  [ 198 ]
Hääli kokku : 1526
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Suitsetamine
PostitusPostitatud: 19.12.2013 12:00 
Kasutaja avatar

Mind kohe väga huvitab mis teeb nende targutajate silmis e-sigaretist pedepulga?
Seletage mulle lollile ära - pole oma silmaga iialgi ühtegi pede "pulka " näinud.Äkki on sarnane?
Krt. olen täiskasvanud terve mõistusega abielumees, kordagi pole meesterahvaga seksuaalsuhtes olnud ja kasutan e-sigaretti kuna lihtsalt ei tahtnud enam tavasigaretti tõmmata.
Kõik keda tean/tunnen e-sigaretti tõmbamas on samuti kas abielumehed/naised ja vähemalt minu teada pole neist keegi pede.
Kuidas seda tavasigaretti nimetama peaks?Idioodipulgaks?Õigete meeste pulgaks?
Tervis parem (käisin kopsupilti tegemas, südame krdiogrammi tegemas jne.), raha kulub poole vähem (arvestatud kokku 5 kuu jooksul).
Neil kes seda pedepulgaks nimetavad on migi kadedus või suutmatus endaga hakkama saada või midagi uuenduste vastu või ...
Saage üle oma kibestumisest või millestiganes, tahate või ei taha aga nagunii on varsti pooled maailma suitsetajatest e-sigareti peale üle läinud (vvadates igasuguseid statistikaid).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2013 12:10 
Kasutaja avatar

Köhiks ka sekka. Endal mingit fäänsi asja pole, augusti lõpus otsin endale Nicorexi e-go Sigma, aga mulle jätkub sellest piisavalt. Olen täheldanud sellist asja: kui algul tõmbasin ainult 18 mg valmisvedelikku, siis u poolteist kuud ei suutnud analoogide poole vaadatagi. Sis kolisin üle 12 mg vedelikule ja suitsud hakkasid jälle mekkima- päevas sai ikka mõned tehtud. Nüüd villin sisse vaheldumisi 18 ja 12 ning tavasigarette ei taha jälle näha. Vahetevahel teen päevas ühe sitsu, kuid mingit naudingut ei tunne, pigem on rõve ja vastik.
Mina olen rahul, hinnavõitu saab poehindadega vedelike puhul u pool võrreldes tavasigarettidega ning enesetunne on hoopis parem, pole lebra ega maitset nagu oleks päkapikk suhu surnud.
Mina olen sellega igatahes rahul, v.a. see, et akut on 2 korda grantiikorras välja vahetatud.
Netist tellides tuleks kindlasti odavam, kuid ei viitsi jännata sellega.
Valmisvedelikku läheb 2 ja 3 ml vahel.

R-go ju siis pole piisavalt mehine kui per*est tõrva ei tilgu. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2013 13:26 
Kasutaja avatar

Mitte unustada hambaid, tõsistemal suitsumeestel on nad ikka kusikollased.
Ma ei väida nüüd et ÕIGEt meest ei tohikski kottida ta välimus aga tõsiselt nagu, ei pääse löögile, kui pärast esimest naeratust naise suunas, tütarlaps igaveseks wc'sse kaob ja läbi akna sealt põgeneb
...
ja oma elu lõpetab, sest need hambad mida ta nägi olid nii kollased :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2013 14:41 

Heigo_K kirjutas:
Kuulge nutisuitsetajad.
Mismoodi saab üks keemiapomm nii tervislik ja kasulik olla olla

Kui näitate mulle looduses selle koha ette kus seda kasvab, luban et hakkan uuesti suitsetama.
Ja kolmkorda hullemini kui ma seda 15aasta juba varem teinud olen.

Päris kindlasti pole tervislik, ega kasulik. Aga eeldan, et on vähemkahjulik, kui tavasigaret. Aga kurat seda tegelikult teab, võibolla surevad kõik nutitobi kimujad jkärgneva mõne aasta jooksul ära. Pole vist väga palju tema kahjulikkust tõestatud veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2013 15:08 

Jooge parem viina

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2013 15:13 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Jooge parem viina

Kas mingit nutiviina pole olemas? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2013 15:31 

R-go kirjutas:
corbe kirjutas:
Jooge parem viina

Reede õhtul E-joove tarvitatakse sisse, et minna e-peole, kus leiad e-naised, kellega e-aega veedad, hommikul on e-pohmell. Võtad e-seljanka tervise remondiks ja mõtled, küll ikka kurat on terislik elu. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2013 15:53 

Heigo_K kirjutas:
Teine asi millele ma jäin motlema, on see hammaste kollatumine.
Kust tuleb selline väide, et nutisuits ei tee hambaid kollaseks?

Kamoon mees...
Nutisuitsu ajastu on alles nii noor, et selle tagajärgi näeme me alles aastate pärast.
Paremaljuhul lähevad hambad kpllaseks, sitemal juhul on sahtel tühi.
Täpselt samamoodi nagu igal süstla igoril..

Keegi vanematest vendadest mäletab oma suitsu karjääri algust ??
Siis oli ju sama jutt, et ei juhtu midagi, sporti saan vabalt teha ja hambad on valged ja lopetada saan
vabalt igal ajal.

See, et Eestis kõik ärikeeniused nüüd selle avastasid, et hiina kaupa siin 10x hinnaga müüa saab(ja asi massidesse levis), ei tähenda, et e-sigaretid juba aastaid kasutuses ei oleks.

Ei usu, et sa väga süveneda viitsid, aga see on üks hea kokkuvõttev link siiani tehtud uurimustööde kohta:
http://stevevape.com/top-10-studies-on- ... now-about/

Lisaks võib lugeda tavasigari kantserogeenide listi:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ci ... arcinogens
Kõige esimest sealt listist (atseetaldehüüd) on väidetavalt ka mingite e-sigareti vedelike aurust leitud. Plus veel selline kantserogeen nagu akroleiin. Nii et vähki tekitavate kemikaalide seis on 33vs2 tavasuitsu kahjuks.

Seega "keemiat" hingad sa sisse ikka tavasuitsuga mitte e-sigariga. PG ja VG (millest põhiliselt üks e-vedelik koosneb) on juba väga ammu inimesele ohutuks kuulutatud. PG'd kasutatakse näiteks astma inhalaatorites ja üldse igasugustes teistes sisse hingatavates ravimites. VG ehk glütserooli kasutusala on juba nii lai, et ei hakka siin üles lugemagi.

Palju õnne sellele, kes kogu selle teksti nüüd mõttega läbi viitsib lugeda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2013 16:37 
Kasutaja avatar

Oleme nüüd ikka sõbrad edasi, ärme hakka kaklema (vähemalt mitte virtuaalselt).
Kes tahab rikub oma tervist tavaliste sigarettidega, kes ei taha rikub e-sigarettidega või ei riku.
Aga need kes on üldse suitsetamise maha jätnud - nende ees müts maha ilma mingisuguse vaidlusetta.
Nii arvan mina.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2013 17:24 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
maddo kirjutas:
hjvedlöd

10 aastat ei saa veel nimetada meeletult pikaks ajaks.

Need lingid on ka minuarust suht pointless(ei viitsi avada, veel vähem lugeda)
Vastu võib neid laksida vast igaüks kus kirjeldab miks taas nutisuits on paha ja mida ta kõike teeb.

R-go kirjutas:
Oleme nüüd ikka sõbrad edasi, ärme hakka kaklema (vähemalt mitte virtuaalselt).
Kes tahab rikub oma tervist tavaliste sigarettidega, kes ei taha rikub e-sigarettidega või ei riku.
Aga need kes on üldse suitsetamise maha jätnud - nende ees müts maha ilma mingisuguse vaidlusetta.
Nii arvan mina.

Seda ma üritangi öelda, et tehke nutisuitsu või tavalist või üldse mitte, aga niimoodi peale suruda teistele on ka BS.

Ja need kes väidavad, et nutisuits on hea kuna ei pea välja jooksma ja saab teha igalajal ja igal pool.
Nomaeitea. Minuarust on see sama lame nagu tavasuitsugi siseruumides teha.

Ütlen ausalt ,et mul on selline töö kus mul pole awga tossama minna...siis e-suits on ideaalne lahendus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2013 17:42 

Aga miks üldse peab suitsetama? :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2013 18:22 
Kasutaja avatar

ütlen kohe algul ära et ei pressi oma harjumusi kellegile peale. Suitsetage, ärge suitsetage... tehke mokatubakat, tõmmake tobi, imege e-pulka või sööge plaastreid, mul päriselt kama kaks.

Aga hammaste "puhtus" ja tervislikus (vs sigaret) tuleb esigareti juures just atomizer'ist. Ehk sul on vee-kemikaali segu mida siis atomiseeritakse, selle asemel et tubakat ja tõrva põletada.

Parem näide siis see, et ühes on sul tõrv sees mis on üks peamisi kopsude mustajaid... e-sigaretis tõrv puudub.
Ja kui vaadata aine-osakesi siis e-sigareti atomizeri osakesed on tuhandeid kordi peenemad, kui osakesed mis põlemisest läbi filtri tulevad.

Kokkuvõtlikult, e-sigareti puhul pääsetakse tõrvast ja sodi mis kurku tõmmatakse on peenem.
See kas see kemikaal mida keegi tõmbab on kahjulikum kui tubaka põlemine, ei oska 100% öelda.
Arstid küll väidavad, et e-sigaret on tervisilikum aga krt need ped*d on varemgi kinni makstud olnud.

(samas pean mainima, et sigareti tõmbamisel on endiselt maitseline kaif juures, mida ei ole siiani mul asendanud veel ükski e-sigaret)

//e-sigareti suitsetaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2013 19:20 

ghozt kirjutas:
R-go kirjutas:
corbe kirjutas:
Jooge parem viina

Reede õhtul E-joove tarvitatakse sisse, et minna e-peole, kus leiad e-naised, kellega e-aega veedad, hommikul on e-pohmell. Võtad e-seljanka tervise remondiks ja mõtled, küll ikka kurat on terislik elu. :D

Muu on huinjaa aga seda e-seljankat võtaks küll kui voodist välja voolata ei jõua pohmelliga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2013 18:20 

Pilt

Esimene asi mis selle teemaga meelde tuli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2013 05:05 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
emmure kirjutas:
Ütlen ausalt ,et mul on selline töö kus mul pole awga tossama minna...siis e-suits on ideaalne lahendus.

See on loll jutt.
Ütle mis töö see selline on, et ei ole aega suitsu teha/pausi pidada vms ??

Koka töö. Ja mine kaks tekki allapoole kuhugile pärapõrgusse suitsetama kui iga hetk võib tsekk tulla . Ja üldjuhul on restoranis 80kohta. Üldjuhul 4.5 tunniga toitlustame ära 2-3 x80 inimest. Tee sellist tööd ja siis rääägime edasi. Kusjuures seda veel kuuma poolepealt kahekesi tehes aind :P

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 947 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 64  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis