siag kirjutas:
Impsionu kirjutas:
Päris sinu arvamusega nõus ei ole(mina ise siis, sinule jääb ikka sinu arvamus), sest E65 7-mene on minuarvates ikka tublisti inetum. Lisaks on neid mudeleid veel. Z1 pole mingi kaunitar, Z3 samuti, X6 on veidi imelik jnejne.
Samas milline bemm on tehase välimusega kohe eriti ilus(ilma m-pakettide ja muu aerodünaamika lisadeta)? Mu eelmine auto oli ka kole? Minuarust madalana ja suurema rattaga oli välimus nagu öö ja päev ning väga paljudele igatahes eelmine meeldis. See on tavaline, originaal konditsioonis auto. Esialgu on plaan nii ka jätta. See võib ajaga muidugi muutuda

Eks see ongi minu arvamus. Selleks ajajärguks, kui e90/91 tehti, oleks nagu Daewoo tehasest keegi projekti saboteerinud. F30/31 on jällegi normaalsemaks muutunud.
E: Aga igaljuhul ,edu autoga. Kindlasti pole minu arvamus maa ja ilm, mida tõe pähe võtta. Aga foorumid ju selle jaoks ongi, et tagasisidet anda. Võib-olla tõesti, suuremad rattad, ning nipet-näpet ja asi timm. Eelmise auto kohta ei oska kahjuks kommenteerida, pole näinud ja ei viitsi otsida ka

Kuidagi tuli topeltpost-sorry.