Patrol kirjutas:
MDB kirjutas:
Arles kirjutas:
highrankin kirjutas:
Lugesin Delfist selle tüübi kohta, kes amfiib-länkariga ümber maailma tahab sõita. Klikksin siis ka kommentaaride peale. Täiesti haige kui kibestunud ja parastavad inimesed on. Enamus kommentaare negatiivsed ja mõned on justkui õnnelikud et hetkel asi katki on.
Kahjuks mõni foorum rajaneb ka vaid kibestunud inimestel ja parastaval suhtlemisel. Haige on see tõesti

Eestlased ikka see kõige targem rahvas

Ülejäänud maailm on niisama vaimustuses, neile on banaani kollane värv ka üllatus, kuigi ise seda kasvatavad.
Minu silmis üpris sisutühi üritus. Keegi härra võttis länkari, pani kaks kanuud alla, põrutas atlandile ja nüüd on õnnetu kui kogu kaadervärk ookeani põhja suunas triivib. Milleks? "Amfiibauto", no kohe kindlasti mitte.
Jah, tänapäeva rahakatel ongi komme küll jahtidega, autodega vms... ümber maalima sõita aga see ei tohiks uudistekünnist kuidagi ületada. Nii ka antud juhul, inimesel raha on, vaba aega ka palju no ok, mine ja tee aga hoia madalat profiili.
Jääb arusaamatuks miks lasta kümneid tuhandeid veealla kui sellega saaks teha tunduvalt mõistlikumaid asju. Kui niisama raha heategevuseks anda ei taha, siis võiks ju näiteks mõne vaesema omavalitsuse lasteaiale mõne üliägeda mänguplatsi valmis ehitada. Lastel rõõmu aastakümneteks ja ka tegija saab soovi korral kõik oma insenerioskused käiku lasta.
Aga ei "sulps" ja valmis. No vähemalt on endal äge.
@kibestunud kommentaator.
Kindlasti oleks ka selline tegutsemisviis õige, kuid tegu on siiski teise üritusega. Ma ei tea kas puudu on sünniaastast või vähene huvi. Aastakümmneid on proovitud leida lahendust amfiibautole ja nüüd on üks mees teinud valmis reaalselt auto, mis oma miinuste ja plussidega siiski suudab üle Atlandi seilata. Lisaks lihtne võimalus kõike hiljem eemaldada. Lõppude lõpuks, sellised aktiivsed inimesed just ongi need, kes jõuavad sõnadest kaugemale ja teevad midagi ära. Olgu selleks lastemänguväljakute ehitamine või ühiskonna aitamine.
Internetis kirjutada on lihtne, et võiks aidata hoopis neid inimesi ja ehitada selle valmis. Reaalsus on see, et neid kes abi küsivad/sponsorlust on meeletult, kuid keegi ise midagi reaalselt teha ei taha.
Tulemus: annad heategevuseks raha, leiab mõnelt heldelt veel ja siis tänutäheks kirjutab sellise summa enda palgalehele, et....
Kui ma sulle nüüd teen ettepaneku, et jaanuaris lähme ehitame tasuta midagi või pühime mõne platsi puhtaks, osaleme Teeme Ära üritusel! Kas oled tulemas?
Maailmas on palju riike kes elavad teiste riikide abist, Aafrika manner, Korea... Kas midagi muutub? Ei muutu, sest need inimesed on samamoodi harjunud teadmisega, et nad ei saagi teisiti elada. Täpselt sama nagu need probleemsed inimesed Eestis, kes eeldavad, et just riik peab olema see, kes neid toetab kui neil tööd ei ole.
Ma käin sulle välja projekti! Tutvu mõne venelannaga, kellel on eesti keelega raskusi ja õpeta teda nädalas mõned tunnid. Tee heategu!