Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 13:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 02.01.2014 10:05 
Kasutaja avatar

scooby kirjutas:
Päris ettenähtav oli mingi sellise vastuse sealt saad. Ei maksa pead norgu heita selle pärast. Kui S klassist sellisel arvamusel juba oled. Miks üldse sellist seiklust vaja ligi võtta :D

Ja ega audiga ei tohiks ka igav olla ju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 10:34 
Kasutaja avatar

Et ühte autot 3 vastu vahetada, peaks need 3 ikka Si hinda arvestades kuskil 2500 per tükk muidu väärt olema. Selge on see, et keegi ei hakka ühte autot kolme vastu vahetama kui väärtus heal juhul sama kokku annab. Praktika on see, et kõigist kolmest lahti tahad saada, siis pead igaühelt veel alla ka tegema auto kõrval tingides. Eks see sitahunnik käis siis pigem kolme odava auto kohta, mitte selle ühe C4. Selge on ka see, et see C4 võib sul mis iganes superkorras olla, siis on see oluliselt kallimat autot omava isiku heaks ikkagi suure tõenäosusega eelkirjeldatud sõna väärt. Vahetusel korral ei hakka ka suure tõenäosusega keegi a la turu odavama otsa enda autot turu kõige kallima odavama otsa vastu vahetama ainult seetõttu, et müüja väidab seda väga heas korras olevaks. Müües seda väga keegi ei hinda, kui just fanatti ei leia, enamus siiski ostavad hinda. Mullegi pakutud siin kunagi sama auto eelmist keremudelit 1:1 vahetuseks, temal pidi jube heas korras olema, aga mul odavalt müügis, et lahti ka saada. Enamasti üldse kipuvad need vahetused sellises stiilis olema, pea kunagi ei ole vahetatav samuti omasuguste odavamas otsas, pigem ikka üks kallimaid.
Kus sa lähed sõprade ette "kalli" S klassi asemel mingi vana roimaga. Mõnel on selline ego probleem lihtsalt, mul suht savi kui 4 ratast all siis võib sõita ka, aga kõik päris nii ei arva, oma maine maksab :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 11:26 

Dellu, sul pole õrna aimugi elust vist. :D (no ma tean et on aga pole kunagi sellisest kastis olevatest asrvamustest aru saanud-kui on 1:1 väärtus siis ei vaheta keegi, no vahetab küll).Kui s-i mehel on rahad läbi siis on see ju ideaalne variant. Aga numbri järgi on tegu kalevipojaga, eks sellest ka suur ego, siis vast jh mõne jupi jaoks raha ka jätkub, sellest ka keeldumine. Üks bensukas samasugune S oli nõus vahetama C4 ja A4 vastu, seega vaadake kaugemalt kui enda mätta otsast vaatamine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 11:52 
Kasutaja avatar

Minu mõte oli see, et 1:1 hinnas autod 1:3 vastu vahetada ei tundu just eriti atraktiivne. Kui sul on mingi ilge bensuröövel 4+L, siis äkki jah, aga muidu väga kaheldav. Enamasti kipub nii olema, et need mitme auto omanikud hindavad kõik oma autod veel eriti kalliks ka, aga reaalsus on see, et lahti saades peab kõigilt veel alla tegema.
Mitte pahapärast, aga arvestades mida sa ükskord mulle pakkusid, siis pakun et ka seekord oli korralikult üle hinnatud. Ka mulle pakkusid ükskord palju odavamat autot ja arvasid, et võiksime 1:1 teha kui ma julgesin kompi kohta küsida.
Aga kui käis selle kohta, et mõnel ei sobi odava käkiga sõita, siis mul päris mitu sellist sõpra, mille peale võin mürki võtta, et mingi 1000se euroga autoga tema juba sõitma ei hakka.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 11:55 
Kasutaja avatar

Ma pidin täna tööle minema, peale 100 päeva puhkusel olemist... :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 13:51 
Kasutaja avatar

krt togisin pärnu mntl ühte tädi oma kaubikuga natuke. ootasin rahulikult vabaduse platsi juures suunaga kesklinnapoole punase tule taga, kui märkamatult peatus mu kõrval tramm ja kõik onud-tädid laiali jooksid sealt :) Õnneks jäid kõik ellu, kotiga pähe ei saanud jne jutud kõik ok.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 15:04 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:

Burksiraha sai otsa v

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 18:33 
Kasutaja avatar

tanel63 kirjutas:
MrIroonia kirjutas:

Burksiraha sai otsa v

oh ei, ära ole kade :)

Lihtsalt helistati ja öeldi "Õu, sa pidid täna tööl olema ju" :D Ok, jõudsin siis 1,5 tundi hiljem. Nii pikalt puhates ei tule meelde ka, et üldse töökoht olemas on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 18:34 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
tanel63 kirjutas:
MrIroonia kirjutas:

Burksiraha sai otsa v

Lihtsalt helistati ja öeldi "Õu, sa pidid täna tööl olema ju" :D Ok, jõudsin siis 1,5 tundi hiljem. Nii pikalt puhates ei tule meelde ka, et üldse töökoht olemas on :D

Mulle saadeti 10 ajal sõnum, et kas täna tööle ka tuled, vastasin et sain aru et pean alles 6ndal tulema. Läks vähe aega mööda ja sis öeldi et võiks nagu ikka tulla... ok mis seal ikka, asjad kokku ja u 4h hiljem olin tööl :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 19:00 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
tanel63 kirjutas:
MrIroonia kirjutas:

Burksiraha sai otsa v

Mis töökoht see selline on?
Riigikogus? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 19:17 
Kasutaja avatar

mitte päris, aga suund on soe :D Riigipalgaline jahh.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 20:13 

Head uut!!
Juhtus autoga väga huvitav asi. Nimelt hommikul sõitsin tööle ja autol kustus kogu elektroonika mis suretas mootori välja , jäin seisma keerasin süüte välja ja keerasin uuesti süüte sisse ja oli kõik korras. Õhtul juhtus sama asi. Siuke tunne nag keegi oleks aku lahti ühendand.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 22:30 
Kasutaja avatar

-väints- kirjutas:
Head uut!!
Juhtus autoga väga huvitav asi. Nimelt hommikul sõitsin tööle ja autol kustus kogu elektroonika mis suretas mootori välja , jäin seisma keerasin süüte välja ja keerasin uuesti süüte sisse ja oli kõik korras. Õhtul juhtus sama asi. Siuke tunne nag keegi oleks aku lahti ühendand.

Immo jebib ehk.

Tegelt mul midagi tarka pole öelda aga märk vaja maha panna siia teemasse :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 22:34 

tujula kirjutas:
-väints- kirjutas:
Head uut!!

Immo jebib ehk.

Sellel volvol puudub immo.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2014 22:47 

-väints- kirjutas:
tujula kirjutas:
-väints- kirjutas:
Head uut!!

Immo jebib ehk.

Sellel volvol puudub immo.

mul volvol oli sama jama ja hakkas järjest tihedamalt tegema nii,kuni ei võtnudki pilti ette,ei aidanud info auto ka,kuni lõpuks ise vea leidsin.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis