Esialgne plaan oli jeps, et stanged halliks ja on mõnus suur vend Hondale, aga kuna spreiga ei saa ilus ning selle rondi stangede värvimise eest kallist raha ma maksta ei raatsi, siis ei näinud väga mõtet.
+ loodetavasti tuleb mingi hetk lumi ka maha, siis saan ehk ka lõpuks tagaveo rõõme tunda ning ma ei usu, et see stange seal kaua ees püsib. Hetkel elus väga vähe tagavedustega sõitnud ning need millega ma sõitnud olen on alati veits korralikumad isendid, seega pole julgenud eriti Fun'ida. Ennem vaja ju harjutada, mitte kohe debiilsusi korda saatma hakata ning kujutada ette, et olen videomängus

E: Vana? Kuna ta uus oli?

Gay on ta siis, kui sa ise kahtled endas. Mina olen endas päris kindel, et mulle meeldivad naised, seega julgen sellist kleepsu kanda.
Sa oled vist üks nendest meestest, kes ei julge kasvõi mingit väikest roosat asjagi kanda, sest sa kahtled enda seksuaalsuses ning kardad, et see toob midagi halba esile :O
Sorry, kui hella kohta tabasin ning sorry kui ma eksin, lihtsalt hetkel jäi selline mulje -.-
E2: Kui see sind lohutab, siis Hondal mingi aeg kaovad velgedelt HelloKitty'd, kuna roheline on minu jaoks nüüdseks played-out ning uusi kleepse ei viitsi teha + esiklaasil on nüüd 30% vähendatud suuruses Kitty