Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 00:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 07.01.2014 14:26 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
MantaOwner kirjutas:
corbe kirjutas:
Kiideti siin Boksipeatuse krõbeda kana tortillat. Käisin ja proovisin ka ära ning ühinen kiidulauluga, tõsiselt hea asi on!

Sõin ka seda, igati hea on tõesti, liha võiks küll veidi rohkem olla ja ananassi on kahjuks sisse topitud.

Tõnu

Ananass üks parimaid asju, mida sisuliselt mistahes söögile juurde panna annab. :rokib

See on täielik idioot, kes sellise asja peale üldse tuli, et ananassi kuskile soolase toidu sisse toppida, aga no eks maitse üle võib vaidlema jäädagi.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 14:33 
Kasutaja avatar

Veel hullem asi on olemas - mais. Mais pitsa sees, mais risotto sees, külmutatud mais-hernes-porgand vahet pole mille sees :bs

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 14:39 

Müstiline, kuidas maitsed erinevad. Mulle meeldib ananass pitsa peal, wrapi vahel, praadide juures, toorsalati sees. Samuti meeldib mulle mais kõikides eelmainitud asjades. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 22:09 

Mulle meeldib juulis, aga maitse asi jah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 22:22 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
Nonii. Sõitsin Vesivärava grillist mööda. Asi on töös siin vanas kohas. Aknast vahtis vastu kutt kes varem burkse grillis siin mingitel päevadel. Juustuburger 3.50 peekoniburger 4 kanafileeburger 4.50 burger sinihallitusjuustuga 4.50 pohmakas 5.10

Ootan oma juustuburksi ja vaatan mis saab. See peaks siis olema ehk selle vana classicuga võrdeline

Edit: E-P 14-21
Edit2: ilmselt ongi see et vanad võtsid hea nime üle siin, aga ootame maitse ära :D

Edit3: Burksi suurus sama nagu vana. Pihv enamvähem sama maitsega (seda seletab ilmselt see üks vana nägu putkas). Aga tee mis tahad, sai äärest kõrbenud ja mis kõige hullem, niikui hambad pihvi lõin siristas see mulle survega jopele. Vanas vesiväravas seda ei juhtunud. Takkaotsa ei seisa see burger enam üldse koos ja mant mis vahel on oli täiesti jääkülm. Varasemalt oli minuarust vähemalt selline et jõudis kraam pihvi peal soojaks minna...(tomat, kurk jne)

Leidsin burksi vahelt ka pika kileriba aga mölisema ei läinud, lihtsalt rohkem ei lähe.

Vahepeal käis mingi tüüp veel aknast sisse piilumas, ütles "häh see mu paarimees, ostke kindlasti" ja löls irvitades minema :D
Nojah, ehk siis vanast asjast on järel aint nimi ja pihvimaitse.

http://www.aripaev.ee/article/2014/1/7/ ... rivabrikud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 22:26 

võtsin mac'ist 4 juustuburxi, vahepeal hea nosida kui vaja kiiresti võtta, või autoga edasi kulgeda kohe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 22:28 
Kasutaja avatar

Hapukoor on põhiline mis mul PEAB kappis olema. Muud juba teisejärgulised ja saavad ikka ära söödud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 22:52 
Kasutaja avatar

prelude20 kirjutas:
Hapukoor on põhiline mis mul PEAB kapis olema. Muud juba teisejärgulised ja saavad ikka ära söödud :D

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 23:35 

melco kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Nonii. Sõitsin Vesivärava grillist mööda. Asi on töös siin vanas kohas. Aknast vahtis vastu kutt kes varem burkse grillis siin mingitel päevadel. Juustuburger 3.50 peekoniburger 4 kanafileeburger 4.50 burger sinihallitusjuustuga 4.50 pohmakas 5.10

Ootan oma juustuburksi ja vaatan mis saab. See peaks siis olema ehk selle vana classicuga võrdeline

Edit: E-P 14-21
Edit2: ilmselt ongi see et vanad võtsid hea nime üle siin, aga ootame maitse ära :D

Edit3: Burksi suurus sama nagu vana. Pihv enamvähem sama maitsega (seda seletab ilmselt see üks vana nägu putkas). Aga tee mis tahad, sai äärest kõrbenud ja mis kõige hullem, niikui hambad pihvi lõin siristas see mulle survega jopele. Vanas vesiväravas seda ei juhtunud. Takkaotsa ei seisa see burger enam üldse koos ja mant mis vahel on oli täiesti jääkülm. Varasemalt oli minuarust vähemalt selline et jõudis kraam pihvi peal soojaks minna...(tomat, kurk jne)

Leidsin burksi vahelt ka pika kileriba aga mölisema ei läinud, lihtsalt rohkem ei lähe.

Vahepeal käis mingi tüüp veel aknast sisse piilumas, ütles "häh see mu paarimees, ostke kindlasti" ja löls irvitades minema :D
Nojah, ehk siis vanast asjast on järel aint nimi ja pihvimaitse.

http://www.aripaev.ee/article/2014/1/7/ ... rivabrikud

Nägin aga miks siis vana koha burger jamaks muutunud on? :) vastus: esiteks praadis piffi meeste asemel mingi eit ja teiseks pani neid burgereid enamus aega kokku ilmselt seesama Martin (vähe suurem mees?)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2014 00:16 
C4V6
Kasutaja avatar

Kirjutasin selle jutu kunagi jõminas peaga kui siin samas söögiteemas närvi läksin. Äkki aastaid pool tagasi.
Vabandan asjaosaliste ees kes ennast solvatuna tunnevad.
Mõnitage või pekske mind kui tahate.
Häbi mul on aga ei tunne.

Mulle meeldivad sellised ghozti laadsed, mingist eluaastast hakatakse neid linna laskma, keda tartusse, keda Tallinasse. Miks nad mulle just meeldivad, nad proovivad sellest tavalisest burgerimelust välja tulla ja sheffimad välja paista. Nemad nimelt on meil enamjaolt prae inimesed. hall mass laksib burksi ja mingeid rulle.
Praadi käivad nad söömas varieeruvalt ning praed on erinevad:
Viineripraad näiteks, vapustavalt hea garneering, tervislik (sisaldab "hapukoort" )ning mis põhiline, see on praad, nagu vanaema eluaeg õpetanud on, poiss, kui tahad kõhtu täis saada, söö praadi ! http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/4 ... 33901e.jpg Maksab jõhkrad 2.1 eurot
Kannul on kohe tavaliselt mingid sardellipraed, näiteks http://static4.album.ee/files/1119/20/l ... 2_LErt.jpg
Täpselt samad kunded lubavad endale vahel ka mõne võrratu pizza http://static4.album.ee/files/1116/75/l ... 3_vKuH.jpg (see on ilmselt siis kui tip on üle tulnud)
Vahel ilmuvad välja mingid staarsööjad, ou ou poisid, isesüttige. mingid viinerid ja vorstid, pfsss. Ma käin ikka täisväärtusliku šašlõkipraadi söömas http://www.upload.ee/image/3136865/Foto0225.jpg 4,90 € !!! Minge istuge sisse endale need 2,1 eurosed variandid...(lisaks näidatakse selliste piltidega ära, et nad omavad kodu kus elada, söövad enda head šašlõkki seal ning omavad ka elioni digi TV'd) No okei
Vahepeal ghozt jälle siis lendab vahele, et cmooon, ta sööb siin salaatikuga varianti ka. Muidugi praadi lubas ta selle 2.3 euro eest enam mitte võtta kuna nii paska ketšupit ta pole mujalt saanud http://static4.album.ee/files/1111/47/l ... 1_E2x3.jpg
Sama mehe poolt saab skoori 9/10 järgnev kebabipraad http://static4.album.ee/files/1107/8/la ... 7_Lg0D.jpg - Pean siinkohal tema juttu selle võrratu meistriteose eest tsiteerima: Tartu royal kebab. Kebabi praad. Hind 3.5eur + 0.5l pepsi 0.8eur. Ülbelt hea, 9/10 skoor minu poolt. Sisaldas friikartuleid (täpselt õige maitsega), kebabi laastud (nii head kebabi pole siin kandis varem saand, mõnusasti pehmed ja hea maitsega), tomat, värske kurk, marin.kurk, sibularõngad, paar jalapeno viilu, mingi valge kaste ja veel mingi päris hea grillikaste, viil pita leiba, paar ananassikuubikut avastasin ka prae lõpus.
Õhtupoole lükkan pildi ka siia. Igaljuhul väga hea kõhutäis üsna hea hinnaga. Mina sain kõhu korralikult täis. Teinekordki sinna!
Vot nii seltsimehed !
Minu isiklik lemmik on lõpuks selline asi http://www.upload.ee/image/2846825/IMAG0335.jpg Nimi pidi tal olema näljamurjda ning käsi südamel ma nägin kusagil, et keegi ütles tolle asja kohta suhteliselt tervislik praad. Ühesõnaga see asi on ületamatu, kui sa sellis võrratud gurmee laksu sööd, siis seljatad kõik eelnevad mehed !
Ma arvan, et hetkel aitab praadidest, lisaks ainult, et kui need mehed korra kuus kodus süüa saavad (vanaema vaaritab or smth.) siis kipub ka kartulist ja kastmest võrratu taies üles lendama foorumisse.

Teine grupp on burksimehed aga mis ma nendest makrovõttega tehtud burgeripiltidest siia ikka pilti panema hakkan. Burksimehi on palju ja osati kattuvad nad ikkagi eelmise seltskonnaga aga nemad, nemad on toored mehed, neid ei kepi, et nad kellegile silma peaks jääma sellega, et nad praadi söövad. Ei ! Mitte mingil juhul, burger on parim söök ja üldiselt võite oma praadidega koju puhkama minna. Burger on mitmekülgne, maksab samapalju või veelgi vähem kui eelpool nimetatud praed ning burger on alati burger. Burgerimehed jaotuvad minuarust kolme gruppi:
1. Need mehed kes hindavad burgerit söögina mitte burgerina. Tegelikult nad siia gruppi ei mahugi. Neid on 1 inimene sajast ja nad tahavad burgerit süüa taldrikul, noa ja kahvliga ning pihv võiks seal vahel olla heal päeval isegi lihast tehtud ja mints varem toorainest küpsetatud.
2. Staarburgeristid. Pidlistavad igat burksi, teavad igat burksi ning söövad igat burksi. Laidavad ja kiidavad kuid ikkagi söövad nad neid läbisegi. Iga kuradi butiik kus kohast saab burksi on neil teada. Burks peab olema konkreetne värk. Sai, pihv, juust ja mingi pask. Muud asjad ei mängi rolli, see juba ongi burx. Hindeid pannakse tavaliselt skaalal 1-5 ning enamjaolt mõjutab hinnet ainult hind.
3. Valivad burksininad. Need on need mehed kes on prae ja burksimeeste vahepeal. Burksi hindavad nad skaalal 1-10 ning põhi hinde saab burger selle eest kui see on tervislik nagu näiteks rääguburger. Võrratu poola süstitud kapsas, KANApihv, ning värsked kukklid. Boonusena tuleb hind, kuna sama suurt burgerit naljalt mujalt sama raha eest ei saa siis ongi võit taskus. + on veel see, et sa pead seda kahvliga sööma ning annab pool praadi välja nii. Räägu on kindlalt hindele 10. teised burgerid hakkavad juba vaikselt väiksemaid hindeid saama kuna enamuselt kaotavad nad enda tervislikuses, eriti just kapsa ja tervisliku küüslaugu kastme arvelt. Ühesõnaga kuna nad tahavad tervislikult ja hästi toituda, siis söövad nad vanaema soovitatud praadi ning tervisliku rääguburgerit läbi-segi.

Nüüd jõuame kebabi meesteni. Selles sõjas ei ole võitjaid, see on nagu Põhja ja Lõuna Korea. Koguaeg madin käib. Kirved ja noad lendavad, verbaalselt pekstakse üksteisele jalaga näkku, aetakse autodega alla, pannakse terve suguvõsa põlema.... Kas kebab on siis lõigatud lihatükid või pole see teps mitte nii ? Ehk on need hoopis kooritud liharibad ? ah ? Kus on tõde ? Kolmandad mehed arvavad, et kui see ikka hakklihast tehtud ja vardasse lükatud asi pole, siis see pole kebab ka. Vürtsi lisavad mehed, kes on käinud välismaal ning ainuke tuttav asi menüüs on olnud kebab. Olnud seal seda proovinud on nad veendunud,et just see kebab ongi parem. Kes on seda proovinud leedus, kes saksamaal, kes türgis ning kes Soomes. Igatahes vahet pole kus riigis aga just see konkreetne kebab ongi see õige ! Sellesse sõtta teistel asja pole...

On selliseid üksiküritajaid kes üritavad üles riputada pilte enda kodus söödavast mädist (ma ei räägi hetkel söögist mis söögi moodi on), suur edu neid ei saada kuna sellist lobi teeb igale teisele sepale moor kodus ülepäeva, keegi seda näha ei taha. Järeldus on see, et enamjaolt on tegemist poissmeestega

Harva satub hulka neid kes teevad pilte kodus tehtud söögist mis sai parem kui väljas käies. Ka neid ei saada suur edu kuna eelmises lõigus mainitud mehed arvavad,et kui nii palju vaeva peab nägema, lähevad nad võrratud 2.1 eurost viineripraadi või tervisliku rääguburgerit sööma. Piltidel oleva söögi toormaterjal maksab juba terve nende nädala menüü ja selle ajaga mis tegemiseks kulub jõuavad nad foorumis juba mitu teemat teha ja sada küsimust küsida.

Sööklamehed - Mis teil inimestel viga on ? Tee maksate siin mingite oksele ajavate asjade eest kuni 5 eurot, mis teil viga on, kes te aserite šašlõkki käite söömas, seda tehakse sitaste kätega - nad on ennem kusel käinud ja tilli näppind. Miks te sööte kebabi ? Lambi rotilihast tehtud asi. Kõik te olete halvad ! Nemad käivad sööklates. Kõige tavalisem sööklamees on sellises tapeediga kaetud seinadega sööklas käiv kolmekümmnendates pere-inimene. Kandikud haisevad kopituse järgi, nõud on pesust tulles pisut määrdunud. Tema keskmine lõuna maksab 2,90 € Värske keefir või piim, morss, mahl mis iganes jook, Eelroaks võrratu supshik - tavaliselt eelmise nädala jääkidest kokku lükatud seljanks, põhilaks on hiigelsuur karbonaad ja magustoiduks mis ignes. Komplekslõuna mehed ning 2,90 ! - Mina pean kurbusega tõdema, et ilmselt on karbonaad tehtud saepurust ning mingite muude asjade kvaliteedist ka rääkida ei saa

On veel üks väikene grupp mehi kes panevad suhtes olles täiega vasakule ja pildistavad salajala komandeeringus olles tehtud sööki. Pizzad, seljankad, tõsi, tihti ka normaalsed aseri šašlõkid ja muud praed mis on täitsa söök. Ühesõnaga kõik tuleb üles panna, täitsa pohui - see pole moori tehtud ja maksab tihti pea 10 euri. Kõik on võrratu ja ekstaas valdab neid veel kaua. Koju tagasi jõudes vaatab ta naisele tõsiselt silma ja kiidab teda taevani kaasa pandud söökide eest, ta ausõna ei käinud õhtul peale tööd pubis istumas ja mingit head toitu õllekõrvale nautimas.

Ja lõpuks, grandfinale. Staarsöödikud. Täiesti pohui mis asi, kui see makku jõuab teeme pilti ! Harva saab mingi söök negatiivse kommentaari kuna see on söök. Nende vaimne juht ja liider on Mr. Iroonia. Lihtsalt laksitakse kõike ettejuhtuvad sisse, saia, leiba, piima, praadi, burksi, kebabi (üksõik millist neist sõda tekitavatest variantidest), pizzat, pohui ! Lihtsalt paneme päevas üles 3 pilti ja kiidame kõike taevani. ISegi see ei huvita kas maksis 1 euri või 50 euri, cmon, see on söök ja sellest peab eraldi teemat tegema söögiteemas !

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Viimati muutis Tanel, 08.01.2014 08:51, muudetud 4 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2014 00:24 

Minu masti mees :hail :hail :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2014 00:28 
Kasutaja avatar

:D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2014 00:32 

Jaaa tüli algas...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2014 00:35 
Eliit

Naissss (Y)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2014 00:38 

Tanel kirjutas:
Julge teha, julge tunnistada.

Kunagi mina kirjutasin selle jõminas peaga kui närvi läksin söögiteemas, mingi pool aastat tagasi ehk.

Kuna ma siin otseselt paari inimest natuke solvata olen võinud, siis ma seda postitada ei tahtnud aga taies jäi alles ja siia ta nüüd jõudis.

Kui keegi tahab mind nüüd selle otsekohesuse eest peksta või mõnitada, siis lasku käia aga mul tegelikult väga häbi ei ole, on aga ei tunne.

Tekst on vigu täis kuna ma lihtsalt vihast laksisin seda järjest

Palun vabandust

Miks sa söögiteemas nii närvi läksid, et viha sundis teksti kirjutama? :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis