Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 16:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 839, 840, 841, 842, 843, 844, 845 ... 949  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor(Loe 1.posti)
PostitusPostitatud: 15.01.2014 10:17 
Kasutaja avatar

Kuhugi pole vaja kätt pista, sateliidid skännivad sind reaalajas ja nii kui baari uksest sisse astud, siis automaatselt hakkab pangakontolt raha maha tiksuma. Juhul kui selgub , et balanss pangakontol on negatiivne, siis tuleb turvamees ja viskab uksest välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 10:26 
Kasutaja avatar

KenOlen kirjutas:
spamBOT kirjutas:
Väike istumine tuttavatega. :rokib

Tsiteeri:
"Kuidas ma kutile selgeks teen, et minu abort tuleb tal kinni maksta? Ise korraldas saunapeol mega grupika, lasi mind oma sõpradel nii põhjalikult läbi nussida, et mõlemad augud lõid tuld, ja kus sa seal jokkis peaga ise märkad, mismoodi see kumm mehel peale on pandud või kas üldse on. Teised tüdrukud, kes seal peol osalesid, minu teada sealt rasedaks jäänud ei ole. Ma olen alles 18 ja kool kevadel lõpetamisel, nii et mitte mingit last mul vaja ei ole. See on mul kolmas abort, aga medikamentoossete aborditide hinnad on iga aastaga megalt tõusnud. Poiss räägib, et tema keppis seal peol rohkem teisi tüdrukuid ja et tema laps see ei ole, ja et üldse naine vastutab selliste asjade eest. Et tema poolt on pind, joogid, auto, riideid on mulle ostnud ja et tema abortidega ei tegele, see ei ole tema asi. Kas siis nii peabki olema, et mulle lastakse sisse ja pärast ei ole kuulnud ega näinud? Tüdrukud ei seksi ju üksi? Ma lihtsalt ei tea, mida teha, sest aeg läheb ja mul lihtsalt ei ole seda raha niimoodi välja käia. Ja mujale kui erakliinikusse ma ei ole nõus minema (seda Ida-Tallinna Keskhaigla arsti ja õdede iba kuulata ei taha, ja ei mingit privaatsust ega mõistvat suhtumist). Sõimavad kommentaarid palun endale jätta."

Peab rohkem silmad kõrvad lahti hoidma tulevikus sauna pidude osas vist :D

Kuule jah, kui saunas mõnda neidu näed, siis uuri, ega ta nimi spamBOT juhuslikult pole :D.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 10:44 

Ükski kiip, mis saadab ka asukohta, ei lähe järgmise 25a jooksul nii väikeseks, et seda saaks naha alla panna.

Sama asi on ka toiteallikaga. Räägime ikkagi samasugusest kiibist nagu loomadel. Passiivne siis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 11:18 
Kasutaja avatar

Milleks teile mingeid kiipe perse toppida? Läbi telefonide jälitatakse teid nagunii juba ammu. Ilma nutitelefonita ei ole ju võimalik nagunii kuhugi minna, seega suht lollikindel süsteem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 11:34 

Vot see on kaasaelamine :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 12:28 
Kasutaja avatar

eclipse kirjutas:
Ükski kiip, mis saadab ka asukohta, ei lähe järgmise 25a jooksul nii väikeseks, et seda saaks naha alla panna.

Sama asi on ka toiteallikaga. Räägime ikkagi samasugusest kiibist nagu loomadel. Passiivne siis.

Ega jah, sest kõvaketaste areng on onud üliaeglane.

Asi see siis väikest saatjat valmis teha.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 14:17 

jOnts kirjutas:
eclipse kirjutas:

PILT:kõvaketas ja mälukaart

Mõte hea, aga võrdlus kehv. Sinu toodud mälukaart on samuti passiivne.
Praegu ei ole sellist lahendust, mis tasuks ära masstoota ja toidaks aastaid kiipi, mida pidevalt jälgida saaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 14:44 
Kasutaja avatar

kes seda teab mis tegelikult on välja mõeldud ja tehtud. See mida meie näeme müügil ja igapäevaselt kasutame on ainult nn järelkaja sellest mis loodi teiste tegelaste poolt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 14:50 

Sõjatööstuse tehnika areng on alati tsiviilist pikalt ees. Suur osa meie tarbitavad tarbeesemed on ammu-ammu algselt sõjatööstuse jaoks välja arendatud ning hiljem siis tsiviili rakendatud. Me ei tea üldse misasju nad oma laborites tänaseks päevaks välja mõelnud on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 14:53 
C4V6
Kasutaja avatar

Kindlasti on sul õigus aga eks ta vähe on see ots ka, et mul vanaisa google mapsi peale ütles ka, et tema juba sõjaväes nägi kuidas kosmosest näidati videpilti autode sõitmisest ja kõigest muust mida silmaga selgelt näha oli - umbes nagu see HD video mis just avaldati.

Aga tal läks mokits ka 4.5 sekundiga sajani nii, et makk lendas sahtlist välja - käre masin olla olnud

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 15:49 
Kasutaja avatar

mastr kirjutas:
jOnts kirjutas:
eclipse kirjutas:

PILT:kõvaketas ja mälukaart

Mõte hea, aga võrdlus kehv. Sinu toodud mälukaart on samuti passiivne.
Praegu ei ole sellist lahendust, mis tasuks ära masstoota ja toidaks aastaid kiipi, mida pidevalt jälgida saaks.

Mõtle reaalselt, kui väike on juba praegu sinu telefonis olev gps seade, mida on ka täiesti võimalik jälitada.
Nahaalune mikrosaatja ei ole kindlasti kauge tulevik.
PS! minu toodud võrdlus oli puhtalt ilmestamaks seda, millise tempoga tehnika areneb.
Võrdlus sellesmõttes kehva, et tänapäeval ei kaalu 16 gb ketas samapalju kui kunagi kaalus seda 256mb ketas.
Arvan ka, et sõjamaailmas on sellelaadne tehnika juba olemas mingil kujul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 15:56 

mikroakud on ammu olemas juba, lihtsalt hetkel veel on tootmiskulud igaühe telefoni toppimiseks natuke suured veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 17:59 
Kasutaja avatar

Et OT-d veel jätkata, siis tegelikult saaks ka MicroSD veel pisema teha. Asi on juba kasutusmugavuses. Reaalselt on plaadil ülearust ruumi küll.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 18:35 
Kasutaja avatar

Minumeelest on tehnika areng siiski kohati seisma jäänud. Ok, mis tavakasutajani jõuab, see vaikselt areneb , aga samas võttes näiteks et kuskil kuuekümnendatel juba isegi venelased suutsid tehnikat ja inimesi kosmosesse saata, siis tekib küsimus mida on viimased 50 aastat tehtud?
Inimesed sõitsid samal ajal pobedadega , kuulasid lampraadiot ja unistasid must-valgest telekast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 19:16 
Kasutaja avatar

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=67617124

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 839, 840, 841, 842, 843, 844, 845 ... 949  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis