Marto. kirjutas:
kert96 kirjutas:
ABSi tuli põleb ilmselt sellepärast et andur läbi, vaata üle kui häirima hakkab see tuluka seal armutuuril

Jah, nagu eelnevalt sai kirjutatud siis parem tagumine andur läbi. Ainult A osa saadaval ja 260€
Hetkel ei viitsi raha kulutada sellepeale kuna ilma saab ka väga hästi seisma

Minu jaapanlasel juksis samamoodi mingisugune abs andur, abs andurid jällegi kõik töötasid kui kompuuter taga oli ( sõitsime siis iga ratas näitas arvutis liikumiskiirust ... )
Aga Mazdal oli selline keiss, et kui kohapeal käima panna ei põlenud ABS; TCS ja TCS orükff tuled.. kui sõitma hakata ja esimeselt teisele käigule panna siis hakkasid need põlema... antud juhul ei osanud midagi teha.. ükskord proovisin nö. sõidupealt süüte välja keerata ja siis uuesti auto tööle panna ning voila tuled kustusid ja polnud mingit " veateadet " kuni järgmise käivituseni..
Samas kõik asjad töötasid ka nö. testiperioodil kui arvutiga veateated ära kustutada ( kuni 5 käivitust vist

)
Pikk jutt lühidalt .. mind ei häirinud need tuled armatuuris ja talvel lihtsalt "arvestasin" sellega et mul ABS puudu...
Käisin just oktoobris ühele potensiaalsele ostjale tolkorral ka näitamas ning 10 min pärast laiali minekut päästis mind just Liivalaia tänaval see ABS puudumine ühest korralikust matsust kui üks sigull sõitis peateele mulle ette... rattad läksid lohasse ja sain seisma ~15cm enne siksi.. ABSiga oleks ilmselt kõristanud küljeuksest sisse papale..
Martin