ryblik1 kirjutas:
Kus sa kiiremat rada näed? Kiiruspiirang on seal ju ühesugune

Omatahtsi vasakut rida kiiremaks nimetades naeravad liiklusmendid tilga püksi. Ega me saksimaal ei ela..... BTW kiiruste vahe oli väike ja bemmimees kiirendas alles siis persse kinni kui nägi et vw ette tuleb. See on see mina ja maailm suhtumine kus bemmimehel on sama aju mis mõtleb. Ma olen kiiremal real, see rida on minu! Keegi raibe ette ei tohi ronida! Suht haige tegelt.
Halloo mees, kus sa elad? Su jutust loen välja, et sa kuulud ka nende piidrite hulka kes rahulikult teises ehk vasakus reas tsillivad. Võta ja loe nüüd seadused uuesti läbi. Mingi aeg oli lausa õppevideo, mida liiklussaadetes propageeriti koos Vane kommentaaridega, et teises reas ei töllerdata ja kiiremaid ei takista. Teed oma möödasõidu kui vaja ja reastud uuesti paremasse. Paremalt möödumine on keelatud ja karistatav ja seoses sellega ei tohi ka takistada kiiremaid kes mööduda tahavad.
Kui sa sellest aru ei saa siis sõidangi perse ja annan ka vajadusel märku, et tõmba kõrvale. Miks sunnite teisi seadust rikkuma? Tahan, sõidan 95-100-ga kui teeolud seda lubavad ja ei huvita see ka politseid nii kaua kui kiiruseületamine 15-20km/h ei ületa.
Muide põhjuseta alla piirkiiruse sõitmine on ka keelatud ja kui soovid sõita täpselt piirkiirusega siis tee seda teisi nu***mata, usu mind siis ei tule keegi ka perses sõitma. Ja krt kui ümberreastuma hakkad siis enne hinnatakse ka taganttulija kiirust mitte poh. suund sisse ja keeran "teisel on ju ka pidurid". Ei saa olla nii lühinägelik... arvestage teistega ja probleeme on vähem.
Ei kiida siinkohal absoluutselt heaks nende kahe vägitegusi, lihtsalt närvi ajas selline loll enesekindel jutt.
Joel