Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 01:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:49 
Kasutaja avatar

highrankin kirjutas:
Harry rääkis siin oma jalatsiteemast. Otsisin ise ka külma saabudes endale mingit vähe soojemat kinga. Kaubamajast leidsin siis sobivad, kah Ecco. Loomulikult minule sobivat numbrit ei olnud. Sõitsin Kristiinesse, seal Ecco esinduspood. Seal oli sama saabas olemas, aga 20 eurot kallim. Endiselt minule sobivat numbrit ei olnud, õigemini oli, aga see oli selgelt suur. Tahtsin siis number väiksemat, seda oli ainult 1 paar ja see ka Ülemistel. Johhaidii, sai siis ülemistele sõidetud ja lõpuks ära ostetud. ABC Kingas olid ka mingid Vagabondi kaunad, aga neid oli minu numbrit ainult Pärnus 1 paar ja 1 paar Tartus.
Kaupmehed vist ostavad iga suurust 1 numbri endale ainult.

Kui muidu on OK, siis lase tellida, paari päevaga on kohal. Näiteks Zarast öeldi, et neil pole enamus kodulehel olevaid asju, kuna Eesti turg on mõttetu, samas kui soov on, siis tellivad Riiast.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 22:59 

fabre kirjutas:
highrankin kirjutas:
Harry rääkis siin oma jalatsiteemast. Otsisin ise ka külma saabudes endale mingit vähe soojemat kinga. Kaubamajast leidsin siis sobivad, kah Ecco. Loomulikult minule sobivat numbrit ei olnud. Sõitsin Kristiinesse, seal Ecco esinduspood. Seal oli sama saabas olemas, aga 20 eurot kallim. Endiselt minule sobivat numbrit ei olnud, õigemini oli, aga see oli selgelt suur. Tahtsin siis number väiksemat, seda oli ainult 1 paar ja see ka Ülemistel. Johhaidii, sai siis ülemistele sõidetud ja lõpuks ära ostetud. ABC Kingas olid ka mingid Vagabondi kaunad, aga neid oli minu numbrit ainult Pärnus 1 paar ja 1 paar Tartus.
Kaupmehed vist ostavad iga suurust 1 numbri endale ainult.

Kui muidu on OK, siis lase tellida, paari päevaga on kohal. Näiteks Zarast öeldi, et neil pole enamus kodulehel olevaid asju, kuna Eesti turg on mõttetu, samas kui soov on, siis tellivad Riiast.

Loomulikult on turg mõtetu, kui selliseid kaunu müüakse nagu siin on. Paljud tellivadki riideid ja jalatseid välismaalt, sest hinnad ja valik on hoopis teiseid. Olen ka ise tellinud, siiani on suurusetega jopanud, aga kui ka ei sobi, müüd need asjad maha kahjumita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 23:17 
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:
offline kirjutas:
ma ise jään ikka xnxx.com -i juurde

mul ka see sait aastaid juba

Mulle on piisanud sellest: http://www.streetrace.org/foorum/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 23:19 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
Reimers kirjutas:
offline kirjutas:
ma ise jään ikka xnxx.com -i juurde

mul ka see sait aastaid juba

Mulle on piisanud sellest: http://www.streetrace.org/foorum/

Selle viimase peale raske onada ju :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 23:38 

Tekitame uue aruelu. Kõik need asjad, mis ma kirjutasin, mis mul riietest üle on, ma annaks nad mõnele raskustes suureperele ära. Milleks viia neid second händi, kus käivad ostujõulised inimesed, olen isegi sealt ostnud asju. Aga kui juba ära annan, siis neile, kellel neid tõesti vaja on.
Kui keegi teab, siis jagage kontakte palun. Feissbuuki pole enam, et seal midagi korraldada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 23:39 
C4V6
Kasutaja avatar

Tee fesarisse varikonti kui sa ennast demoda ei taha. Stiilis Ants Kantdoss

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2014 23:56 

Tanel kirjutas:
Tee fesarisse varikonti kui sa ennast demoda ei taha. Stiilis Ants Kantdoss

Minu õige konto on õnneks kustutatud, just proovisin. :)
Feiki tegema ei hakka, ehk saan kellegi teise kaudu asjad ära anda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 00:02 
Kasutaja avatar

Soomes saab ainukesi normaalseid riideid(näiteks teksaseid) firma poodides. Hugo, armani jne. Seal on klassikaline stiil, pole lisataskuid, 6mbluseid ja muud jama. Kui tahad korralik välja näha siis peab maksma. Kalts olles on valikut palju ja hinda pm polegi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 00:06 

eestis saab ainukesi normaalseid riideid denim dreamist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 00:07 

Jälle läks meelest, et minu auto spidokas 90ne asemel on 100 ja kaamera sai portree teha...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 00:17 

ksenoon kirjutas:

On veel palju normaalseid poode kus on väga korraliku lõike, stiiliga jne kraami.
Tuleb lihtsalt otsida.
Ja saab ka odavamalt. Mõned riided on ikka rämedalt ülehinnatud lihtsalt mingi nime pärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 00:24 

talon kirjutas:
Soomes saab ainukesi normaalseid riideid(näiteks teksaseid) firma poodides. Hugo, armani jne. Seal on klassikaline stiil, pole lisataskuid, 6mbluseid ja muud jama. Kui tahad korralik välja näha siis peab maksma. Kalts olles on valikut palju ja hinda pm polegi

Ma olen rott, soomes tööl ei käi, Bossi ja Armanit ei kanna, aga enda riided üritan osta võimalikult head, sest nad peavad vastu ja on mugavad. Ise olen jäänud Hilfigeri peale tava riietest ja teksadest, spordiriietest Nike ja jalatsid on Eccol tõesti head.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 00:47 
Kasutaja avatar

Harry_R kirjutas:
talon kirjutas:

Ma olen rott, soomes tööl ei käi, Bossi ja Armanit ei kanna, aga enda riided üritan osta võimalikult head, sest nad peavad vastu ja on mugavad. Ise olen jäänud Hilfigeri peale tava riietest ja teksadest, spordiriietest Nike ja jalatsid on Eccol tõesti head.

Kusjuures olen nii Levise, Hilfigeri, Denimi jne läbi proovind. Kyll m66dud ei sobi, kuiju, välimus jne. Hinnavahed pole suured aga denimist ja hilfigerist kestab Hugo näiteks sitaks kauem.ma ostan vähe riideid seega vähe kallim pole mureks.
Kingadega on jh pask yldiselt majas. Selist universaalset ei leia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 01:11 

talon kirjutas:
Harry_R kirjutas:
talon kirjutas:

Kusjuures olen nii Levise, Hilfigeri, Denimi jne läbi proovind. Kyll m66dud ei sobi, kuiju, välimus jne. Hinnavahed pole suured aga denimist ja hilfigerist kestab Hugo näiteks sitaks kauem.ma ostan vähe riideid seega vähe kallim pole mureks.
Kingadega on jh pask yldiselt majas. Selist universaalset ei leia.

Denimi ühed teksad, mis mul on aastaid vanad juba, on siiani mu parimad. Hilfigeri omad on nende järel. Hilfigeri vest ja jalatsid on mugavad ja omamoodi värvi ja disaniga, mida tavapoest ei leia. See ongi see , mis mind võlub. Mulle ei meeldi riided, mis on hall mass. Ma kannan heameelega erkaid ja teistmoodi värve, kui must, hall või tumesinine. Kui nad on seda värvi, siis peab stiil olema teistmoodi. Sellepärast mul oligi ehk raske saapaid endale leida. Ja olude sunnil pidin mantli ostma, mis on täiesti must.
Kunagi sugulane saksast tõi Bossi mõtetu hinnaga.

Viimati muutis Harry_R, 27.01.2014 01:20, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 01:15 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
ksenoon kirjutas:

On veel palju normaalseid poode kus on väga korraliku lõike, stiiliga jne kraami.
Tuleb lihtsalt otsida.
Ja saab ka odavamalt. Mõned riided on ikka rämedalt ülehinnatud lihtsalt mingi nime pärast.

Denim Dream on vasikatele. Esmalt sai ka sealt ostetud, kuid nüüd paar aastat hiljem sinna poodi minna ja samad mudelid riiulilt vastu vaatavad.... Paljude moodidega on nii. Vahelduva eduga leiab Kaubamajast asjalikku kaupa, kuigi hetkel pole ka seal eriti midagi. Lisaks on need Denim Dream-i kaubad tihti ülehinnatud, kuigi kvaliteet on hea!
Häid teksaseid teeb G-Star hetkel ja hinnad erinevates riikides on suhteliselt ühtlased. Pierre Cardini plätad maksid Aasias 30 eurot 20-30 % allahindlusega ja seda ikka supermarketis.

Hilfiger on oma kvaliteedis ka natuke allakäinud, nimelt annavad uued teksad värvi, mida need ei tohiks teha.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis