corbe kirjutas:
ghozt kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:
Erakliinikus, vähemalt Tartus, kasutatakse kohalikku tuimestust. Võrreldes narkoosiga, kus " ise parasjagu ei pea kohal viibima" ja suuri süstlaid ja tange enda kurku sisenemas vahtima ning ka tundma, on asi uhkem ( ma tean mitut inimest, kes on oma valikut hiljem kahetsenud

).
Aga mine arstile siis, kui kurk parajasti kole ja kurda rasket muret. Mul hakkas lõpus juba südamele. Nihutavad vast varasemaks.
Uurisin, et mõistlik vist oleks muudest linnadest ka uurida. Nt jõgeva. Pidid järjekorrad vist lühemad olema.
Normaalne perearst kisjutab sulle kroonilise tonsilliidi ja saad järjekorras ette. Kurat kui nii tihti kurk mädane ja paistes, siis see ei ole enam tavaline. Mul hakkas ühel hetkel samamoodi pidevalt jamama ning mina sain kuu aja pärast opile. Oleks ka varem saanud, kuid endale ei sobinud varasem kuupäev.
Kirjutaski krooniline tonsilliit ja, et iga 2 kuu tagant põletik jne. Kurguarst vaatas ka, et mädaneb kenasti kurk ja on krooniline tonsilliit. Ikka sain aasta pärast. Küsisin ka, et kas kuidagi varem üldse ei saa? Pold mingit tolku.
Saajetsplj2t kirjutas:
ghozt kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:
Erakliinikus, vähemalt Tartus, kasutatakse kohalikku tuimestust. Võrreldes narkoosiga, kus " ise parasjagu ei pea kohal viibima" ja suuri süstlaid ja tange enda kurku sisenemas vahtima ning ka tundma, on asi uhkem ( ma tean mitut inimest, kes on oma valikut hiljem kahetsenud

).
Aga mine arstile siis, kui kurk parajasti kole ja kurda rasket muret. Mul hakkas lõpus juba südamele. Nihutavad vast varasemaks.
Uurisin, et mõistlik vist oleks muudest linnadest ka uurida. Nt jõgeva. Pidid järjekorrad vist lühemad olema.
jõgevale ära tule, siin loomaarstid kõik:D käeluumurru kohta ütlevad , et põrutus ja teised naljad mis nad siin korraldanud on:D, ei imesta kui mandlite asemel sul munad lähevad:D
See pahasti ja siis vist.