hallscorpio kirjutas:
Joosul ka kolm avariid..
Liiga üksteisel perses sõitmisel ,läks üks cossu scorpa maha kandmisele. Teised autodel lihtsalt kõverad õõtsad jms.
Mõningaid uusi uudiseid Joosu külast.
Nimelt on need nn suitsiidi mõtetega tegelased ( Kaas võitlejad eesti liiklusest kes leiavad et kõige parem on jääpeal käija peale kella 22.00-7.00 võimalikult ribadeks /löriseva sumpaga ) asja nii kaugele viinud ,et naabruskonnal närvid läbi , keskonnaamet teeb iga päev nn kohustusliku ringi ja piltistavad / kirjutavad nr-i ja isiku kontakt andmed üles ja kutsuvad mingi päev külla nn "kohvile" , antud tassike läheb kahjuks kena hinda maksma
kõigile eriti veel neile kes parasjagu jääpeal sõidavad .Tuleb tunnistada , et pidin ka enda dokumente näitama ( Kui keskonnaamet juurde tuli siis istusin autoga kaldal ja nautisin vaadet , ametnike sõnul peaksin ma seda nn vaadet nautima umbes
50 meetrit järve kaldast .)
Minu jaoks täitsa arusaadav kuna ma ise olen sealsest kandist pärit ja ka mind häirib see et ma pean iga kevad hakkama seal ümber järve koristama enne vette pääsemist , klaasikilde saab mõnusalt rannas jalga astuda ja kui neid korjama hakata üks haaval siis suve jooksul saad ühe Maxima kilekoti täis neid ilusaid värvilisi erikujuga kilde . Plastikuga on savi , see ju lihtsalt ujub kaldapeale nopid üles ja korras.
Soovitan soojalt mitte sinna järvepeale ronida , mitte keegi pole maa omanikuga läbi rääkinud ja seniks kuni keegi seda ka ei tee siis on politsei ja Keskonnaamet seal kandis tihedad külalised .
Ja kui keegi ikka veel leiab ,et just temal on seal jääpeal midagi põnevat siis
Palun ära jäta endast midagi maha , kui sa suudad need õlle ja muud alko pudelid sinna vedada siis suudad ka neid endaga kaasavõtta rääkimata siis veel muust pahnast mida inimesed endale igast august sisse kahmivad .
Mina ja paljud teised sealsed külaelanikud leiavad ,et jäärada on väga hea koht kõigile autojuhtidele harjutamiseks aga siiski on igal asjal ka omad piirid ja reeglid mida järgides on võimalik ka asja normaalselt ajada .
Seniks külma ja head pidamist kõigile auto/moto huvilistele !