Sai oma elu esimene bmw muretsetud, masin siis e39 ja mootoriks 3.0 diisel 135 kw manuaalkastiga. Suvel toodud Saksamaalt, kus koos vennaga seda ostmas käisin-viimased pool aastat on vend sellega liigelnud, nüüd ostis endale uue masina(ka bmw aga besuka)ja mina olin kohe jaol, et saab lõpuks ka kobedama masina rooli lisaks diislit olen alati tahtnud. Masina ajalugu on täiesti kontrollitud ja ls hetkel 221800. Poole aastaga on autol vahetatud igasugu kuluosasid + muud hooldused tehtud kokku üle 1000 € eest. Hetkel siis masin suhteliselt ideaalses tehnilises seisukorras. Täna sain auto kätte ja tegin korda ka kõrvalistuja ukselingi(enne seestpoolt ust ei avanud) + vahetasin udutule pirnid ära. Muid vigu pole va mõningased iluvead(mõrane tuuleklaas, mõni liigne tuluke armatuuris ja veidi muljutud poritiiv). Need teeb lähiajal korda ka. Kindlasti tuleb enne suve toonkile ja suveks kena 17-18 " velg. Autol mõni lisa ka:
4x el aknad
el peeglid
el tagaluuk
püsikiirusehoidja
kliima
xenon lähituled
külglibisemise vastane seade
stabiilsuskontroll
veojõukontroll
sees kena hele nahksisu
jne
Hetkel siis "US park" kuna pole angeleid ära ühendanud veel. Masinaga tuldud Rakverest Tartusse ja rõõmu kui palju, kütusekulu naeruväärne ja auto meeldivalt stabiilne, soe ja mugav-hetkel igati rahul. Mõni pildike ka minu rõõmust:

Väike sõbrapilt: