Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 07:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 09.02.2014 11:53 
Kasutaja avatar

Mis ajast on konsumites ja maksimarketites kollased hinnad ainult säästukaardiga? Ma mäletan, et rohelised olid aga nüüd on kollased ka. Ühesõnaga mitte ühtegi soodust ei saa ilma kaardita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2014 11:58 
Kasutaja avatar

Ei olegi nii ju, kollase hinnaga saab igaüks, roheline on säästukaardiga. Ja nii on täiesti kindlalt, alles eile käisin ja ostsin ilma kaardita kollase hinnaga asju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2014 12:03 
Kasutaja avatar

Ma ei usu et ma olen 2x järjest üle saanud. Konsumist müüjamutt ütles ka et ainult kaardiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2014 12:58 
Kasutaja avatar

nrgchris kirjutas:

Ja plää, see metsa elu pole normaalne ( öö vahetus ). Tiksud 12 tundi forvaderiga ringi, kindlalt ei tule und peale, krdi midagi ei näe kah veel pimedas kus mis asub. Praktika või asi.

Mitte et metsa töö pole normaalne aga õigem on öelda, et Eestis metsa töö pole normaalne. Ela metsas kuskil haagissuvilas, pesta ei saa normaalselt, remondi eest keegi maksta ei taha, tihu hinnaga vea mingit leppa läbi soo 3km.
Soomes ikka elu lill metsas, tund jookseb ükskõik mida teed, vead puid, tood kütet või käid varuosade järgi kui midagi ära ikaldub.

Ise ei tuleks küll enam Eesti vedaja peale tagasi. Äärmisel juhul mõne suht uueväärse harvesteri või metsarekka peale.

Ja mis nägemisse puutub pimedal ajal siis viga 100protsenti tuledes. Endal vedukil 14xenon tuld ja 4led töötuld. Vead nagu päeval.
Kunagi kui Eestis belarussiga sai metsavedamist alustasin siis seal oli ka ainult 6 hõõglampi, ega siis jah oli nägemisega suht jama. Aga noh see belarussiga metsavedu on selline asi mida ei soovitaks vaenlasele kah :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2014 13:09 

tauri117 kirjutas:
nrgchris kirjutas:

Ja plää, see metsa elu pole normaalne ( öö vahetus ). Tiksud 12 tundi forvaderiga ringi, kindlalt ei tule und peale, krdi midagi ei näe kah veel pimedas kus mis asub. Praktika või asi.

Mitte et metsa töö pole normaalne aga õigem on öelda, et Eestis metsa töö pole normaalne. Ela metsas kuskil haagissuvilas, pesta ei saa normaalselt, remondi eest keegi maksta ei taha, tihu hinnaga vea mingit leppa läbi soo 3km.
Soomes ikka elu lill metsas, tund jookseb ükskõik mida teed, vead puid, tood kütet või käid varuosade järgi kui midagi ära ikaldub.

Ise ei tuleks küll enam Eesti vedaja peale tagasi. Äärmisel juhul mõne suht uueväärse harvesteri või metsarekka peale.

Ja mis nägemisse puutub pimedal ajal siis viga 100protsenti tuledes. Endal vedukil 14xenon tuld ja 4led töötuld. Vead nagu päeval.
Kunagi kui Eestis belarussiga sai metsavedamist alustasin siis seal oli ka ainult 6 hõõglampi, ega siis jah oli nägemisega suht jama. Aga noh see belarussiga metsavedu on selline asi mida ei soovitaks vaenlasele kah :D

Kahjuks ei ole eestis, venemaal :D
Tuled on vähe jurad jah, metsas ei ela aga 60km igapäev sinna ja tagasi sõita on karm peale vahetust / algust sõita. Remont on kah nagu ta on, näha ole kas maksavad.
Kuna olen praktikal, sisi ei peaks maksma aga nagu aru saanud siis euro tihu tuleb vähemalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2014 13:16 
Kasutaja avatar

Baikali ääres korraliku masinaga euro tihu võiks juba tõmmata :D
Siin ääre rajoonides see mets nii ja naa. Masin kestab siis midagi peaks teenima ikka(loe rohkem kui Eestis).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2014 13:30 
Kasutaja avatar

Elusees ei läheks enam väljavedaja peale tööle, nii mõnigi aasta sai seda istet kulutatud, Soome läbi ja lõhki s6idetud ja ausalt öeldes siiber.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2014 13:37 
Kasutaja avatar

Äge.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2014 13:54 

Säästukaardist rääkides...linnas eriti sellistesse poodidesse ei satu kus säästukaart midagi annaks. Aga vot käisin siin eile Fixuses. Ja näe, säästukaart seal toimis. Ei tea mis ta andis...aga igaljuhul unustasin selle sinna. Olen rahul, üks kaart rahakoti vahel vähem :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2014 14:12 

Oleneb mida osta, vahest on niisamagi odavaks lastud, teinekord sakuska, õlu, viin ja pealejook tuleb hea mitu euri soodsam (+ järgmine kuu saab paar õlut kogutud punktide eest).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2014 16:39 

mehikemetsast kirjutas:
Oleneb mida osta, vahest on niisamagi odavaks lastud, teinekord sakuska, õlu, viin ja pealejook tuleb hea mitu euri soodsam (+ järgmine kuu saab paar õlut kogutud punktide eest).

Maxima, selveri ja rimi punktikogumissüsteem on lihtne ja arusaadav, aga vot sellest säästukaardi punktisüsteemist ei saa küll mitte midagi aru.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2014 17:39 
Kasutaja avatar

Käisin täna sikupilli prismas vanaemale toitu soetamas ja noh ma arvasin,et linnalegent aga fentanüülisõbrast neiu lendas ligi,et ou noormees, viska plekki, tal 4,90 vaja räigelt,et tahaks marsatada kodu poole, ütlesin,et tean kes ta on, aga muidu noih kui häda on suur võin ära visata,et mul ämmalt laenatud öko pill, sellepeale sain veits sõimata ja lubati,et me veel kohtume, eks kui kolmapäeval sikupilli prismasse jälle lähen siis vist kohtume :D
Timmi8n õltsi ja seadistan uut telefoni, vana väsis ära, juba pool aastat tagasi näitas väsimuse märke, aga 3 aastat pidas kenasti vastu peksmist kukkumist ja igalepoole vahele jäämist :D tegemits oli siis ZTE Bladega mis minu ülaltusek kannatas rohkem peksmist kui keskmine samsung või htc mis mõlemad surid vahepeal 3-7 päevaga. Vahel võib neid davaid käsnasid ka soetada :) .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2014 17:45 

.Alar. kirjutas:
Sain oma uue tööriistakasti kätte https://fbcdn-photos-f-a.akamaihd.net/h ... 2348_n.jpg
Eelmise pôlvkonnaga vôrreldes nagu sôiduauto

Keegi kusagil mainis, kui neid tellimas olen, et võib arvestada poole aastase ootamisajaga. See käis siis Eesti kohta, aga tundub, et siin Soomes sama teema. Oktoobrki keskel tellisin 2tk selliseid, pidid jõudma jõuludeks. Ilmnes vist mingi Webasto viga, mille tõttu tagasi kutsuti sadamast ja siiamaani ootan silmad punnis neid :D Võibolla mängis rolli ka see, et tellisin mõlemale poole küljeuksed ja katusetellingud jne igasugu lisavarustust, aga 2 kuuliseks muutuma hakkav hilinemine on ikka nali küll minu arvates.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2014 18:07 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
ma arvasin,et linnalegent aga fentanüülisõbrast neiu lendas ligi...

Kes see fendi-beib on selline?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2014 18:22 
Kasutaja avatar

tsett kirjutas:
Toivoku kirjutas:
ma arvasin,et linnalegent aga fentanüülisõbrast neiu lendas ligi...

Kes see fendi-beib on selline?

No mingi noor narkomaan kellel pole oidu peas,et tööle minna või perset müüa.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis