Vahepeal ei tohi igav hakata. Üks hommik lendas alla 20k all olnud sachsi survelaager lihtsalt pilbasteks. Ei teinud ta häält ega midagi, ühesõnaga hoiatamata ainult molekulid mööda koda laiali. Õnneks SRE korv ja 4 laba jäid ellu. Pääsesin uue survelaagri ning paraku ka siduritöösilindri ostuga. Sõidab jälle nagu uus.
Stange

Stange lisa

Tiivad

Alumiste liistude ring

Ning veel natuke kama

Suveveljed on ka sirgeks lastud ja ääred heaks. Lähevad koos esiotsaga millalgi värvi.
Kuna ma olen rott, siis kõigepealt läheb tegemisse esiklaasi/usteni ja millalgi ülejäänud auto kui mingi muu kaika jälle endale soetanud olen millega sõita.
Auto värviks saab Jet Black (668)

Samuti tuleb lahti kiskuda esituled ja ära silikoonida, tõmbavad niiskust sisse miskipärast. 6000k X neoonid vahetan 4300k vastu.
Pildil on veel ka käigukastipadjad milled ma (Jälle) ära vahetan. See kord tuleks pinda rohkem karestada. Lähevad tummist kereliimi täis. Samuti läheb mootori otsapuks jäigemaks, et järele ei annaks.
Kardaani vahepukk on transiti oma (30mm).
Tellimus on sisse antud ka alust tagumistele sillatala puksidele (samamoodi nagu ettegi läksid)
Ära tuleb vahetada ka mõlemad esimesed logarid.
Külge tuleb pookida ka uus KKK tihend ja volvi sisselaske kolle.

Ehk siis õhuvõtt tuleb ringiga mootori tagant ette. (andke nõu kus kohast kõige mõttekam oleks sebida lõdvikuid ja torusid selle tarbeks)
Eest läheb hetkel ära kliimaradikas ja pump läheb seniks pimedaks kuni suudan originaal cooleri kohale mingi civicu kliimaradika aretada ja lasta uued torud teha.
Minu kätte peaks jõudma ma Mitshubishi starioni originaal cooler

Kui osutub võimalikuks see sinna inimese kombel vahele istutada, siis sellest peaks küll olema.
Samuti tuuakse mulle mingi päev 10v turboka väljalaske kolle

Ehk siis selline nõder asi nagu seal pildil ülemine on. Eks ta üks paras pask ole aga midagi on vaja teha, et teada mida pärast teisiti teha.
Turbo osas on veel ei tea mida panna aga prooviks paneks samuti midagi kasutatut.
Kellel on mingit labast T3 flantsiga turbot üle mille kuumkoda oleks siiski väiksemapoolne (8-12 näiteks) võiks hõisata. Palju ei taha maksta.
Turbost tagastangeni läheb ilmselt 3" sirget.
Kui saaks selle kompotiga ta sõitma, siis saaks hakata mõtlema mida teha teisiti. Kas coolerist on piisavalt, kas kolle on vaja teha väga rets või ajab minu soovide juures 10v tripper asja ära ning samuti ka see, et millist turbot lõpuks vaja on.