AL kirjutas:
Võta parem 1.9 81kw diisel ja pole mingit muret.
Mispoolest see 81kw erineb näiteks 77kw-sest isendist ?
On just tekkimas olukord kus mu liikuri vastu tuntakse märgatavat huvi ja mul silma torganud üks 77kw Octavia. Samas räägitakse neist pumpdüüsidest õudukaid kohati. Tunnistan et sõidan kilomeetrites suht vähe, diisel ei peaks olema mu esimene valik. Samas aastaid diiislitega tallanud ja no meeldib nende iseloom. Praegune Astra on minu käes sõitnud umbes 70 000. Hooldatud ehk liigagi korrapäraselt. Tuntud probleemsetest osadest olen vahetanud kahemassilise hooratta mis ei osutunud tapvaks väljaminekuks kui veidi turgu uurida. Ei läinud veel osadeks kätte aga no ei istu mulle kahtlased, ausõnal töötavad asjad,eriti auto juures. EGR on ka elektrooniliselt petetud ja see elektroonika on korra ka maha põlenud jättes masina surnult tee äärde (see häkk on teostatud muide esinduses, Viking'is. Ametlikult nad seda ei tee) Praegu on masin täies sõidukorras ja seda on ka potensiaalne järgmine VAG grupi liige. Käisin katsusin, sõitsin, oli meeldiv aga siiski ei ole sugugi kindel kas see vahetus vähegi mõistlik oleks