Ma juba mitu kuud olen mõelnud, et peaks auto müüki panema. Aga lihtsalt ei taha panna kuna ma tean mis k*pp selle müügiga kaasneb, normaalseid ostjaid on ikka vähe.
Kuna kasutajal wtf-l jäi kuulutust üle siis mõtlesin, et sitta kah, paneks ülesse. Üks päev sai üleval olla ja juba helistas mingi vend, et tuleks vaataks auto üle. Saime siis kokku, vaatab uurib puurib, läksime sõitma. Esiteks sõita vend ei ostanud õieti, väga kahtlased manöövrid jne. Poole proovisõidu ajal vend teatab mulle, et tegelt ta päeval käis juba teisi vaatamas ja lubas ühele ära, et ostab tema oma ära. Kuigi minu oma pidavat olema kõige parem nendest vaadatutest.
Paar aastat tagasi müüsin ühte a4ja, siis tuli üks turske täis tatoveeritud ca 25a vana tüüp autot vaatama koos isaga. Vaatas auto üle (isa istus oma autos terve aja), kõik sobis, isegi tingis alla natuke. Küsis, kus lähim automaat on, et võtaks raha välja siis. Istus juba pulti, ma kõrvalistmele, et läheme võtame raha välja. Korra vaatas isale otsa ja tormas välja temaga rääkima. Rääkisid 2 sõna ja tuli tagasi, ütles, et tema poolt jääb diil katki. Küsisin, et mispärast, tema sellepeale, et ta on pussy

Sain audi müüdud, siis otsisin uut autot omale. Leidsin endale sobiva masina, helistasin ütlesin, et tulen vaatan auto üle ja kui sobib võtan kohe ära. Tema sellepeale, et tal paar päeva pole aega kokku saada, et helistaks mõni päev hiljem tagasi. Helistasin, siis teatas, et ta pole omale uut autot leidnud ja ta ei taha praegu müüa. Paar korda hiljem helistasin veel talle, ikka sama jutt, lõpuks ütlesin, et kui ükskord olete valmis müüma siis andke teada.
Ei helistanud keegi mulle

Ehk siis, auto oli müügis, aga müüa ei tahtnud. Kui sa tead, et sul autot vaja tööl käimiseks vms ja müüa ei saa siis miks sa üldse müüki paned?
Neid näiteid on tegelikult päris palju veel, aga need kõige kirkamad. Normaalseid müüjaid/ostjaid leiab ka, aga neid ikka suht vähe.